Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
Imátkozzunk!xD
Miatyánk, aki a szerverekben vagy,
Szenteltessék meg a te ip-d,
Jöjjön le a sok mp3,
Legyen meg a legújabb játék,
Amint feltették, Letölthessem én.
Mindennapi internetezésemet add meg nekem ma,
És bocsásd meg szexoldalra tévedéseimet,
Miképpen én is megbocsátok a tőlem DC-n letöltőknek.
Ima a géphez! Miatyánk Microsoft,aki a merevlemezen vagy,Szenteltessék meg a te windowsod,Jöjjön el a te frissítésed,Legyen meg a te javítókészleted.Miképpen a Windows.on,azonképpen az Office-ban is. Mindennapi E-mailünket add meg nekünk ma,és bocsáss meg a kalózmásolatokért,Miképpen mi is megbocsájtunk a MATÁV-nak. És ne vigyél minket a BSA-hoz,de szabadíts meg az OS/2-tol,mert tiéd a Dos,a Windows, és az NT mindörökkön örökké… ENTER!!!
Jó tanács: Ne állj atomvillanáskor tank mögé mert ránk olvad és ismeretes az a régi székely mondás sose nyomd ki a saját szemedet. aki nem tud úszni ne másszon fára mert elüti a villamos.