Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • Magnumrolcsi
    A gyomor becsapása

Mit kértek ma reggelire, gyerekek?

- Én vizet akarok, vizet, vizet és vizet. Legfeljebb a vízhez egy kis marhahúst, sertéshúst, gyártási szalonnát, Na-nitrites keveréket, magyarul E450-es adalékot, nem húseredetű fehérjét és
    emulgeátort - de karragén, guargumi és xantángyanta ki ne maradjon belőle!

- Egy szóval te Tesco párizsit kérsz....

- Úgy van, anyukám. És kérlek, kenj meg hozzá egy lisztből, kis ízjavítóból, sikérből, antioxidánsból, tejporból, cellulázenzimből, a savanyúságot szabályozó káliumacetátból és citromsavból, emulgálószerből és kálcium-szulfátból álló kenyeret...

- Győri rozsosat

..- Igen, egy kis vízzel, hidrogénezett/ átészterezett növényi olajat, amelyben persze van só, emulgálószer, kálium- szorbát

- Már kenem is a Delmát, fiam.

- Nekem viszont, anya, ma jobban esne egy kis sertéshúsban és vízben elkevert húspép, börke, karragén, polifoszfát, szójafehérje,nátrium- laktát, étkezési keményítő, Pirofoszfát, antioxidáns és Na-nitrit

- Akkor te a Zalahús műbeles virslijét kapod fiam. Hozzá természetesen tartrazinnal, kinlinnel, amaranttal, indigókarminnal színezett természetes aromával, nátrium-benzoáttal, sóval, mustármaggal,
    cukorral és ecettel dúsított vizet.

- Magától értetődik, Globus mustár nélkül a virsli mit sem ér, anyukám...

- Isztok-e hozzá, gyerekek, vízben feloldott izocukrot, Na-ciklamátot, aszpartámt, aceszulfátot, szacharint, aszkorbinsavat, nátrium-benzoátot és fenilalanint?

- Vitamor jaffaszörpöt?

Igeeeen!

- Ebédre viszont kaptok egy kis búzalisztet, kukoricakeményítőt,hidrogénezett növényi zsírt, ízfokozót, lehetőleg E631-est és E627-est, nátriumglutamátot, módosított keményítőt, állati eredetű zsírt,élesztőport, szárított tyúkhúst és E150-es színezéket.

- Maggi szárnyaskrémleves lesz brokklival! Hurrá!

- S utána?

- Utána pediglen búzalisztet paradicsomsűrítménnyel, sajttal, ananásszal, vízzel, növényi olajjal, nátrium-nitrittel tartósított főtt sonkával,búzakeményítővel, cukorral, sóval, élesztővel és jóféle acetilezett-dikeményítő, adipáttal.

- Hawai!

- Bizony, bizony, gyerekek, Haway pizza lesz, dr. Oetker módra.

- Az a kedvencünk.

- S a tévéhez pedig, mit kaptok, na mit?

- Csak nem burgonyát, növényi olajat, sót, hagymaport, autolizált élesztőport, tejszínport, dextrózt, sajtport, nátrium- glutamátot,dinátrium-5-ribonukleotidokat és tapadásgátlót, vagyis zilícium-dioxidot?

- De bizony, gyerekek, úgy van, chipset. Lay's újhagymás chipset

- S mi lesz a vacsora?

- Vacsorára pedig a két nagy gyerek eszik aszpartánnal, fenilalaninnal,K-aceszulfámmal, zselatinnal, hidroxi-propillal javított joghurtot, amelyben kálciumfoszfáttal, vízzel és cukorral fölhizlalt, egy
    szer már kipréselt gyümölcshús-váz darabkák vannak.

- Én is kérek öszibarackos light joghurtot! Én is! Én is!

- Ne kiabálj, Tomika. Te mást kapsz ma este. Na nézd, már itt is van egy kis kóstoló: húspép, víz, zsemlemorzsa, zsiradék, liszt, panírlé, szójagranulátum, szójakoncentrátum, keményítő, fűszerek és karamellammóniás színezék, egyszóval Kot-kot baromfifasírt

...Ezt szegény apád is, hogy imádta... Hopp, kinyitja száját a kis Tomika....

Na...

Hopp...Kinyitja száját! Nem azt, a másikat!