Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • Scottt
    Bocsi de külöNBség!!!!!!!4444444444444négynégynégy

Egy férfi fegyverrel a kezében beront egy bankba és az összes készpénzt követeli, amit a rémült pénztárosnő át is ad neki. Miután megszerezte a pénzt, körülnéz és megkérdezi a mellette álló férfit:
    - Látott maga engem itt bankot rabolni?
    - Igen uram, láttam.
    Erre a bankrabló szó nélkül lelövi. Majd a mögötte álló férfihoz fordul:
    - És maga látta, ahogy kiraboltam ezt a bankot?
    - Én nem, de a feleségem látta...

Egy eszkimóférfi a nászéjszaka után reggel befog a szánba, és indulni készül.
    A felesége kinéz az iglu ajtaján.
    - Szivem! Hova mész?
    - Orvosért. Mire jön a gyerek, itt leszünk!:D:D

A fiatal hadnagy a Szaharában szolgál, idegenlégiós tisztként.
    Amikor már nagyon hiányoznak neki a nők, így szól a húsz éve ott szolgáló őrmesterhez:
    - Mondja, mit csinál itt az ember, ha hm, nőre van szüksége?
    - Nem érünk mi rá ilyesmire hadnagy úr, nehéz a szolgálat.
    - De ha végleg magukra tör a szexőrület?
    - Hát akkor ott a teve.
    - Oh, te mocskos fantáziájú disznó, te elállatiasodott barom! - ordít a hadnagy, és otthagyja az őrmestert.
    De telnek, múlnak a napok... hetek... és egy éjjel a hadnagy betámolyog a teveistállóba. Fél óra múlva félig agyonrúgva, vérző fejjel és lankadt végtagokkal talál rá az őrmester. Jajgatva kérdezi tőle:
    - Mit is mondott erről az eszeveszett tevéről? Maguk, hogy csinálják? Én nem bírtam vele!
    - Hát úgy mondtam volna hadnagy úr, ha hagyta volna befejezni a mondatot, hogy ha ránk tör a szexőrület, felülünk a teve hátára, és innen húsz kilométerre van egy príma kupleráj, gyönyörű nőkkel...:D