Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • Callme
    Egy ember állásinterjúra megy a Microsofthoz, wc pucolói állás betöltésének céljából. A vezérigazgató mindent rendbe talál a férfi körül, és örömmel fel is venné, de még van egy utolsó kérdése:
    -Mi az email címe?
    - Nekem olyan nincs, kérem
    -Akkor maga virtuálisan nem is létezik…így nem vehetem fel magát
    A csávó hazamegy, elgondolkodik, hogy mi legyen az életével. Gondol egyet, elmegy a piacra, és vesz 1 kg epret, majd hazamegy, és eladja másnak. Ezt egyre többször megismétli,
    És egyre nagyobb mennyiségben. 5 éven belül egy hatalmas üzemet épít fel, ami mindenféle zöldségek és gyümölcsök forgalmazásával foglalkozik, és hihetetlenül meggazdagodik. Nyugdíjba vonulásakor riportot is készítenek vele, hogy hogyan sikerült neki mindez.
    Megvolt az interjú, és a riporternek már csak egy kérdése van:
    -Szeretném Önnel tartani a kapcsolatot, esetleg megadná az email címét?
    -Nekem olyan nincs, kérem
    -Te jó ég, magának nincs email címe, és mégis egy ekkora üzemet fel tudott építeni? Hát mi lett volna magából, ha van email címe?
    Errre a válasz: -Wc pucoló a Microsoftnál.

Tanulság: Ha van email címed, nagy esélyekkel pályázhatsz egy wc pucolói állásra a Microsoftnál