Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
Pistike ácsorog a piroslámpás ház előtt. Egyszer csak kijön onnan egy férfi. A gyerek megszólal: - Bibíí, bácsíí! Tudom ám, hogy hol voltál! - Psssszt! Nesze, itt van egy százas, csak ne szólj róla senkinek, hogy itt láttál! A férfi elindul, a gyerek utána. Egy házhoz érnek, ahol a férfi kulcsot vesz elő, mire a gyerek: - Bibíí, bácsíí! Már azt is tudom, hogy hol laksz! - Pssszt! Fiacskám, itt van még két százas, csak ne szólj róla senkinek! Pistike hazamegy, de nem tudja magában tartani a dolgokat, elmeséli a nagymamának, hogy milyen könnyen szerzett egy kis zsebpénzt. A nagymama ráripakodik: - Ejnye, szemtelen kölke! Ilyet nem illik csinálni! Szépen elsétálsz a templomba, a pénzt bedobod a perselybe, azután meggyónod ezt a bűnt! Pistike kénytelen-kelletlen elmegy, bedobja a pénzt, beül a gyóntatószékbe, ahol kinyílik az ablak, mire a gyerek: - Bibíí, bácsíí! Most már azt is tudom, hogy hol dolgozol...