Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • Punker
    Egy nő hirdetést az újságba hogy hogy egy fanasztikus szeretőt keres, aki nem üti meg, és nem jár más nők után. Vár egy hétig, semmi reakció. Végül a tízedik napon cseng az ajtócsengő. A nő kinéz a kisablakon nem lát senkit. Alig megy el az ajtótól, a csengő megint megszólal. A nő gyorsan kinyitja az ajtót, és meglát a küszöbön egy embert ülni, akinek a keze meg a lába is hiányzik. -Hát maga mit akar? - kérdezi a nő megdöbbenve.
    -Nem ön tette a hirdetést az újságba? Én minden szempontból megfelelek. Amint látja, megütni nem tudom, és más nők után sem tudok szaladgálni! - mondja a nyomorék. -Igen, de a hirdetés egy fantasztikus szeretőt is megjelölt - feleli a nő.
    -De a csengő gombot meg tudtam nyomni, nem? - kérdezi a pasas lentről.

Az ENSZ felmérést készíttetett "Kérem, írják le véleményüket a Föld más országaiban tapasztalható élelmiszerhiányról!" címmel. Az eredmény tökéletes kudarc lett, mert: Afrikában nem tudták, mi az az "élelmiszer". Európa nyugati felén nem tudták, mi az a "hiány". Európa keleti felén nem ismerték a "vélemény" szót. Argentínában és a banánköztársaságokban nem tudják, mi az a "kérem". Végül az USA-ban nem tudják, mik a "Föld más országai"...