Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
Egy nő hirdetést az újságba hogy hogy egy fanasztikus szeretőt keres, aki nem üti meg, és nem jár más nők után. Vár egy hétig, semmi reakció. Végül a tízedik napon cseng az ajtócsengő. A nő kinéz a kisablakon nem lát senkit. Alig megy el az ajtótól, a csengő megint megszólal. A nő gyorsan kinyitja az ajtót, és meglát a küszöbön egy embert ülni, akinek a keze meg a lába is hiányzik. -Hát maga mit akar? - kérdezi a nő megdöbbenve.
-Nem ön tette a hirdetést az újságba? Én minden szempontból megfelelek. Amint látja, megütni nem tudom, és más nők után sem tudok szaladgálni! - mondja a nyomorék. -Igen, de a hirdetés egy fantasztikus szeretőt is megjelölt - feleli a nő.
-De a csengő gombot meg tudtam nyomni, nem? - kérdezi a pasas lentről.
Az ENSZ felmérést készíttetett "Kérem, írják le véleményüket a Föld más országaiban tapasztalható élelmiszerhiányról!" címmel. Az eredmény tökéletes kudarc lett, mert: Afrikában nem tudták, mi az az "élelmiszer". Európa nyugati felén nem tudták, mi az a "hiány". Európa keleti felén nem ismerték a "vélemény" szót. Argentínában és a banánköztársaságokban nem tudják, mi az a "kérem". Végül az USA-ban nem tudják, mik a "Föld más országai"...