Viccek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ha visszagondolok a rajzszöges esetre,mindíg röhögõgörcsöt kapok

Kamehame:az még nem, szégyen,ha egy rakás cigány ver meg,de ha egy vert volna meg,azt mondanám,béna vagy de nem vagy.
5öt akkor is elgyepáltál

Frosty01
persze...

practitioner of the forbidden arts of death

Kamehame
én is csináltam már ilyet, csak nekem jött másnak a famillia voltak vagy 50-en érted 50cigány VS én 😄 jó búnyó volt, levertem 5õt aztám engem vertek meg, arra keroztak a haverjaim na akkor lett a jó 30 vs 50 jó hogy a haverjaim pecázni mentek (volna) és sokan voltunk utánna még megvertem vagy 4et és ennyi azóta nem mernek beszolni 😄DDDD

Sok confighúszár ide írja a configját/ ,,I,, (-\'-) ,,I,,\\ (Pedig mindenki leszarja...) \\ (O_o) / -This is SPARTAAAA!!! / ,,I,, (-,-) ,,I,,\\

másnap jött a muterja,elmondtam mi történt és nem engem,hanem az attilát cseszte le.
de az intõt megkaptam

Kamehame
XDDDD úgy kell

Sok confighúszár ide írja a configját/ ,,I,, (-\'-) ,,I,,\\ (Pedig mindenki leszarja...) \\ (O_o) / -This is SPARTAAAA!!! / ,,I,, (-,-) ,,I,,\\

Frosty01
jókat röhögök ezeken ^^

az osztályunkban van egy németh attila(kis betûvelXD) nevû cigány,anyázott,tépkedte a hajam,én erre
úgy szét verlek,hogy az orvos sem tud összerakni.
erreõ õ:JÁCCUK LE!!!
harci pózt vett föl és akkor úgy szájba vágtam,hogy elterült a füvön és másnap kiderült,hogy kivertem a csontfogát

Kamehame
én meg mindet

ezt a vasnarancsot a south parkból vettem😊

azokat,akik a boltban 3 soron keresztül átüvöltöznek hogy:
háá zsiga né mán egy vásnáráncs

bardocz
én is azokat
amúgy én a cigányosan viselkedõ cigányokat utálom

Kamehame
😄 és hogy köszõn? csá more, hogy vagy csájééé?? 😄D csak vicc ne vedd komolyan

Kamehame
1 roma story: ellopta a telom (Sharp GX 10i) most elmeek és pár haverral
(Lacival õ 18éves és Sanyival õ meg 23 meg én aki 12 vok) 3 km-es körzetbe összeverünk minden cigányt

degenerator
de van, ez ellen tiltakoznák. egy haverom cigány, be is ismeri, de fehér emberként viselkedik, átlagos, visszafogott, nincsen semmiféle cigányos szokása...mellesleg rocker, kárpátiára is eljött.

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

bardocz
XD
zokniban

Match
rajzszögek??
Mezitláb tört be???

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

Kamehame
én nem igy csináltam volna: ûtõttem volna még meg nem dõglik aztán hivtam volna az orvost 😄DD

Frosty01
looooool 😄

Kamehame
hááát...igen

amúgy a cigányok miért kapnak támogatást meg ilyen hülyeségeket?
azér fizessük az adókat hogy megkapják?
õk is dolgozhatnának.
ha beanyáz nekem a cigány én szájba vágom és már rasszista vok

Nekem is van cigányos sztorim:
Egy éve Kerepesre költöztünk,ahol a cigányok közelében vettünk házat.
nyáron vettünk egy új gépet,és a cigányok is látták,ahogy bevisszük a házba.nyáron nyitott ablaknál aludtam,és egyszer éjjel 3 körül iszonyatos üvöltésre ébredtem a fülem mellett.
arra néztem,és az egyik cigánygyerket a feterjával látom magam mellet.
átjött a faterom és leütötte õket.jöttekl a zsaruk és a doki is,mert az ablakpárkányon rajzszögek voltak és a cigány úgy bele lépett, hogy az orvos 15 szöget vett ki a talpábólXD XD XD

LSSAHPAUL
már nem tudom hol hallottam 😊
- bennt van ?
- nincs
- érdekes, mert kinnt sincs

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

Calver
elég a 'kinek gonoszabb az apukája' sztorikból, vagy írjatok valami "így vertük szét õket, úgy vertük szét õket" típusút v. hagyjátok rá a témát.

"The trees move. Do you not see it?"

desigo
ehh😊
FOXX supreme
OFF ezé kapjak büntit, de ilyen nincs, pont ma gyújtották fel a szemetet ( lomtalanítás van ugye ) de sebaj, szeressük õket😄DD (soha) ON

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

bigfoot
karatézõ karalábbal hallottam még 10éve😊

Max7
Csak nem pesterzsébeti vagyol te is? 😄 tátra tér felé sokan vannak de csak arra hátrafelé mert ahol megáll a 48-as a piac elött már térfigyelõ kamera van és ott így már nem mutatkoznak 😄

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

VinylToy
- Melyik négy szóval lehet egy férfit igazán irritálni?
- ???
- Biztos, hogy benn van...?

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Ahh végre viccek is vannak 😄

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

VinylToy
Újdonsült úszómester:
- Milyen kedvesek ezen a strandon a fürdõzõk, ma már vagy 8-an integettek nekem a vízbõl! 😄DD

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

VinylToy
Tényleg nem tudjátok abbahagyni?

Géza nyalja Gizit a padon.
Gizi: - Géza vedd le a szemüvegedet, mert nyom!
Kis idõ múlva.
Gizi: - Géza! Vedd vissza a szemüveged!
Géza: - Miért?
Gizi: - Mert a padot nyalod!

Fantos
3 hatéves cigány na azt kihagytam

Fantos
Tátra téren 3 hatéves akarta elopni a telom és a tér szélén ült az anyjuk

Kamehame
gtfo 😄DDD

Sadist
ong, megint azt hittem, hogy legszarabb vicc topikban vagyok :C:C:C:C

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Armani
<#vigyor><#vigyor>

Semper Fidelis

Gladiator
😄

Rockynhooo
Megy a bab a kertben, találkozik az almával, az alma beszól a babnak.. a bab szétszúzza az almát, megy tovább találkozik a dinnyével beszól a dinnye, a bab õt is lezúzza, megy tovább eccer csak a sötétbõl elõugrik valaki aki kegyetlenül megpakolja a babot!
Hát te meg ki vagy??
KrumpLee XD

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

SLICK
XDD

Mincsi
<#hehe>

Rush!

Kamehame
😄DDDDDDDDD

desigo
jááááj😊))))))))))9
Sadist
- Mi az a mondat, amit SOHA nem akarsz hallani egy cigány szájából?
- ???
- Jó reggelt szomszéd!
<#idiota>

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Balo
Na jólvan most már tényleg le lehetne állni a rasszista offtopikkal! Moderátorok csinálhatnának valamit a Mattboy-féle beszólásokkal...

&#8222;Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.&#8221; - Emerson

SLICK
ezzel én is így vagyok, csak annyit pontosítanék rajta, hogy csak õket útálom, hogy namég...
na mindegy ez már OFF... sry érte

Mattboy
Tõlem a Deákon vették el a tellámat 2 éve...még rajta volt a fólia...
hatan voltak a gyökiköcsik..
Azót ki nem állhatom õket.

És nincs olyan hogy rendes cigány!

Meg kell tanulnunk vágyakozni azután, ami a miénk! Battlefield Nick: MattboyHUN

az önvédelem az nem bûn...

amugymeg ha sikerül nagyon összeverni arra kell hivatkozni hogy elborult az agyad stb, ugyse fognak szivozni veled.