Viccek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
5öt akkor is elgyepáltál
Sok confighúszár ide írja a configját/ ,,I,, (-\'-) ,,I,,\\ (Pedig mindenki leszarja...) \\ (O_o) / -This is SPARTAAAA!!! / ,,I,, (-,-) ,,I,,\\
de az intõt megkaptam
Sok confighúszár ide írja a configját/ ,,I,, (-\'-) ,,I,,\\ (Pedig mindenki leszarja...) \\ (O_o) / -This is SPARTAAAA!!! / ,,I,, (-,-) ,,I,,\\
úgy szét verlek,hogy az orvos sem tud összerakni.
erreõ õ:JÁCCUK LE!!!
harci pózt vett föl és akkor úgy szájba vágtam,hogy elterült a füvön és másnap kiderült,hogy kivertem a csontfogát
háá zsiga né mán egy vásnáráncs
(Lacival õ 18éves és Sanyival õ meg 23 meg én aki 12 vok) 3 km-es körzetbe összeverünk minden cigányt
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
Mezitláb tört be???
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
azér fizessük az adókat hogy megkapják?
õk is dolgozhatnának.
ha beanyáz nekem a cigány én szájba vágom és már rasszista vok
Egy éve Kerepesre költöztünk,ahol a cigányok közelében vettünk házat.
nyáron vettünk egy új gépet,és a cigányok is látták,ahogy bevisszük a házba.nyáron nyitott ablaknál aludtam,és egyszer éjjel 3 körül iszonyatos üvöltésre ébredtem a fülem mellett.
arra néztem,és az egyik cigánygyerket a feterjával látom magam mellet.
átjött a faterom és leütötte õket.jöttekl a zsaruk és a doki is,mert az ablakpárkányon rajzszögek voltak és a cigány úgy bele lépett, hogy az orvos 15 szöget vett ki a talpábólXD XD XD
- bennt van ?
- nincs
- érdekes, mert kinnt sincs
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
"The trees move. Do you not see it?"
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
- ???
- Biztos, hogy benn van...?
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
- Milyen kedvesek ezen a strandon a fürdõzõk, ma már vagy 8-an integettek nekem a vízbõl! 😄DD
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Géza nyalja Gizit a padon.
Gizi: - Géza vedd le a szemüvegedet, mert nyom!
Kis idõ múlva.
Gizi: - Géza! Vedd vissza a szemüveged!
Géza: - Miért?
Gizi: - Mert a padot nyalod!
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Hát te meg ki vagy??
KrumpLee XD
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
- ???
- Jó reggelt szomszéd!
<#idiota>#idiota>
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
na mindegy ez már OFF... sry érte
hatan voltak a gyökiköcsik..
Azót ki nem állhatom õket.
És nincs olyan hogy rendes cigány!
Meg kell tanulnunk vágyakozni azután, ami a miénk! Battlefield Nick: MattboyHUN
amugymeg ha sikerül nagyon összeverni arra kell hivatkozni hogy elborult az agyad stb, ugyse fognak szivozni veled.