Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
Magyar csávó román csajszit vesz feleségül, és a nászéjszaka elõtt tanácsokat kap az apjától: – Fiam, amikor a menyasszonnyal az ajtó elé érsz, kapd ölbe, hogy lássa, a magyar az erõs. Bemész a szobába, becsmérlõen dobd az ágyra, hogy lássa, a magyar az büszke. Levetkõzöl, hogy lássa, a magyar az szép is! Aztán tovább tudod. – Jól van, papa – mondja a fickó.
Másnap a papa kérdi: – Na, micsináltál az este? A fiú: – Ölbekaptam az ajtó elõtt, hogy lássa, a magyar az erõs. Becsmérlõen ledobtam az ágyra, hogy lássa, a magyar büszke, levetkõztem, hogy lássa, a magyar az szép is, és aztán ott elõtte maszturbáltam. A papa: – Miiiicsodaaaa!? Megbolondultál? Miért? – Hogy lássa meg, a magyar az független és autonóm!