Viccek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FOXX supreme
Viszont õ minden ok nélkül megüthet, de ha te már felemeled a kezed, akkor rasszista vagy és bûnös..

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

Balo
Ha már ennyire utálod õket, írd le helyesen a nevüket...

„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson

Beast Machine
Rendben, ezért beírok egy ceruzás kisegyest, zölddel.

...vágod?

cement
hátez ... <#wow3>

respect to the man in the ice cream van

Armani
Leülhetsz egyes!

Semper Fidelis

Akkor nesztek politikai:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mikor lesz jó Magyarországnak?
Mikor özvegy Gyurcsányné bemegy a börtönbe meglátogatni a Kókát, és elmeséli neki, h a Kunce temetésén lelõtték a Demszkit.

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

Rockynhooo
Emberek itt soha nem lesz változás! ezek sztorik.. azért mert mesélek csak nem perelnek... olyanokért amiket megtettek! De látom mindenhol ez a helyzet mo-n mint itt!! Gyerünk így az eu-ba... nice 😞 részemrõl it lezárva az egész romás sztori

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Gladiator
"Minden cigányos sztori egy vicc"

Végülis igazad van, én azon nevettem a legjobban, mikor az egyik gyerek haverját agyonverték. Hallod, még most is könynezik a szemem...

degenerator
a 47es már elavult. próbálkozz 105össel

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

degenerator
szhelyen, a város legnagyobb terén, fényes nappal, 300 méterre a rendõröktõl fosztogattak a cigányok. akkor telt be a pohár, amikor két csjat véresre vertek. egy skinhead-kocsma teljes közönsége kapta el õket...

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

Max7

#25063: ez egy új álláspont amin még nem gondolkoztam el 😄

#25062: nekünk is legalábbis nekem is leesett de minden cigányos story egy vicc szal nem off topic szerintem de ha már a szerintemeknél vagyunk szerintem a moderálást hagyd meg a moderátoroknak szerintem!

Kiscsirke bemegy az Retek kluba, de a bizonsági õr megálítja:
-Te mit akarsz itt?
-Itt dolgozik az apám!
-Tényleg itt dolgozik?
-Szerinted?

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

kulabácsi
ha ilyen kisebbségi csoport már nem létezik akkor nyugodtan cigányozhatunk nem😊

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Gladiator
Nem azér írtam ti IQ fighterek, hanem mer off topic...

Max7
Osztálytársam bírom idézek tõlle:

"Én nem vagyok rasszista úgy átlagban csak a cigánykat utálom"

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

LSSAHPAUL
pereljenek szarok rá. legalább megkérdezem hogy áll a betörés :p

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

Mincsi
tõlem is megkérdezték, h mennyi az idõ, válaszoltam, megköszönték és tovább álltak :o

- Mi a Tina magazin férfi megfelelõje?
- ??
- Töcs

Rush!

bardocz
én hatot ismerek ilyet...rendõrök nem tehetnek semmit de ha viszaütsz egy cigánynak raszista vagy...
Max7
Így igaz ezentúl a roma szinonímát használjátok mert perelhetnek de a roma zenész szót viszont nem szeretik szal a cigány zenét nevezzük nevén még akkor is ha ilyen kisebbségi csoport, hogy cigány már nem létezik hivatalosan!

LSSAHPAUL
volt már ettõl rosszabb, fogd fel magyarázatnak a cigány viccekhez.

LSSAHPAUL
ja. nagynénémhez 2 hét alatt 4x törtek be a cigányok. 4.ik feljelentésre jöttek ki de csak kivülrõl fényképzeték le a lakást, ujlenyomatot, meg más nyomot nem kerestek. Mondtuk hogy 2 nappal az 1. betörés elõtt jöttek hogy vennének vasat, de nem adtunk, de ez se érdekelte a rendöröket, pedig jó személyleirást tudtunk volna adni...

Gladiator
Szerintem ezt a cigányos sztorizást be lehet fejezni, mert bünti lesz...

Rockynhooo
Rendõrök.... :S azok se mernek sokat tenni

Mr_no_NaMe
Éppen azá mozgásképtelen mert nem látja merre megy és így asszem nem akar menni 😄D
Frosty01
nem megy be, mert valószínüleg körözve van 😄

practitioner of the forbidden arts of death

Sadist
Az a baj a 7.62-es nagyon roncsol, hangos, meg rendõrbácsiéknak is sok papírmunka volna, ha viszont egy C kategóriás állampolgár rákvörös fejjel bemegy, hogy szeretne feljelentést tenni, akkor simán körberöhögik és le van tudva 😊

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

kulabácsi
spray??? AK47 kell ezeknek nem holmi ilyen szarok😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Sadist
Szerintem rohadtul mindegy, hogy mozgásképes-e, ha azt se látja merre megy 😄

A színházban elkezdõdik az elõadás, épp megy fel a függöny, amikor a sor közepén egy szõke nõ feláll, és sûrû bocsánatkérések közepette elkezd kievickélni a sorból. Az egyik nézõ dühösen súgja neki:
- Nem tudta volna öt perccel ezelõtt elintézni?
- Sajnos nem, mert amikor bemondták, hogy kapcsoljuk ki a mobiltelefonokat, eszembe jutott, hogy az enyémet kint hagytam a kocsiban.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Mr_no_NaMe
A spary tényleg kegyetlen ha célba talál. Nem 1 video van, hogy embert lefújtak. Sztem már attól már akár mozgásképtelen is lenne simán. Fõleg ha utána össze vissza rúgdalod a vesekavicsját.
Mr_no_NaMe
Jah és amíg összetöröm a kis kancigányt, addig a 2 haverja meg malmozik mi?
Sadist
Ha a pofájába fújod a paprika sprayt, akkor tuti kibírja röhögés nélkül egy fél óráig 😄

Mr_no_NaMe
Na nemond 😊
Ezér is volt már fura. Amúgy meg azon gondolkoztam mikor ott álltunk szemtõl szemben, hogy mi lenne ha én szakítanám le az empéhármat a cigány nyakából? Egész végig ott csüngött azt babrálta a másik kezével...
Elindulok, letépem azt sprint a hévig. Azt a pofát emgnéztem volna 😄D
De tényleg csak annyi volt hogy elsétáltam mellette. Kését nem nyitotta ki szal megvágni nehezen tudott volna. Az meg a másik, hogy egyet üvöltöttem volna aztán valószinûleg rohantak volna a francba.
Rockynhooo
jaja a spray a legjobb

Frosty01
érdekelne a kéztörõfogásod <#idiota>

OFF: még valami, annyi hogy ha nagyon akartok védekezni akkor ne késsel meg viperával járkáljatok, mert ha valami zür lesz és használjátok akkor ti is ugyanúgy bûnösök vagytok. Military boltba elkell menni és helyette paprika spay-t kell venni, nem annyira macsó de ha valakit lefújsz vele onnatól már puszta kézzel is letudod fegyverezni. (legalább is nekem ezt egy itteni rendõrkaptány mondta hogy ez a legjobb módszer ellenük, meg kevés támadásifelületet kell adni és csak az utolsó pillanatban kell ellõni a "puskaport" de akkor hatásosan) Jah és rendõröket hívni mert nagy valószínûséggel ha õk megtudják hogy cigó volt az elkövetõ akkor azok úgyis õket fogják "szop@tni" 90%-ban)

Frosty01
na de hogy legyen egy kis vicc is:

Mi a nõ négy kedvenc állata?
egy jaguár a garázsban
egy bika az ágyban
egy ezüstróka a nyakban
és egy nagy marha,aki mindezt elõteremti!

Frosty01
eccer lenyúlták a fünyírónkat meg egy ezresemet a kics köcsög faszcibálók 😄
úgy hogy éccaka... ja igen nagyon leleményesen nyitották ki a mellék ajtaját... persze a fûnyíró rendes benzines volt, gyári számmal meg mindennel, és hamar lebukott... a rendõröknek csak annyit tudott nyögni hogy találta az utcán <#idiota>

laslandes
OFF nálunk egy 80 éves bácsit vertek halálra a saját házában 300 Ft-ért és egy fûnyíróért ON

Tagbaszakadt fickó jelentkezik matróznak. A felvételi bizottság közli vele a feltételeket:
- Meg kell inni 1 liter rumot.
- Le kell gyõzni egy fenevadat.
- Egymás után tízszer szeretkezni kell egy néger nõvel.
Az ürge megissza a liter rumot, majd bezárják egy sötet helyiségbe, ahol egy tigrissel kell megküzdenie. Bentrõl csak bömbölések hallatszanak. Egy óra múlva elõjön a fickó, majd kérdi a felvételi bizottságot:
- Hol az a néger nõ akit le kell gyõzni?

Ez nálunk is gyakran megesik, hogy "nincs egy kis apród" meg hogy "mennyi az idõ", meg hasonló dolgok (az idõtõt nyugodtan megkell mondani, amikor meg a pénzre meg a telora térnek akkor az jelen pillanatban nincs nálad) annyira még õk se hülyék hogy olyannal kezdjenek ki akit 1 hónapban látnak olyan 4* 5* (vagyis valahol a környéken lakik az illetõ). Mert ha benyulja az egyik a telot (amit utánna csak fillérekért tud eladni) az ember tudja hogy hol keresse és utánna neki se jó ha egy csövön kell még sz@rnia is mert annyira elgyepálták. (de lehet hogy nálunk kicsit értelmesek vagy mégsem lakok olyan durva helyen)

sufnituning
Erre csak annyit, hogy ha el tudsz mozdulni elõle, akkor utána már egy pillanat alatt szilánkosra törheted a csuklóját!!! 😄

Eccer haverral mentünk, belénk kötöttek, a gyereknél valamilyen szike (vagy valami ilyesmi) volt. Elkezdett hadonászni, haverom úgy eltörte a cigó kezét, hogy én is rosszul lettem! A többi fasz meg persze beszart és elment!
Azóta már én is megtanultam egy két jó kis kéztötõ fogást! 😊

For sale: thedronewebshop.com

desigo
Ez azért rosszul is elsülhetett volna.
Méregbõl vagy akár ijesztésbõl megvágtak volna lehet este a híradóban láttunk volna viszont😞
CattiBrie
má bocs, de...
a Boráros tele van órákkal
igazán kisegíthetted volna õket (az idõ megmondásával) 😄

[/spam]&#8482;

Mr_no_NaMe
Ráadásul fényes nappal volt
Mr_no_NaMe
Jövök haza villamossal és szállok a borároson. Odajön 1 cigó és kérdi mennyi az idõ. Mondom elõveszed a telefonodat és megnézed. Erre aszondja, hogy mérnem mondom én meg az idõt? Lehet az övé rossz vagy ilyen hülyeség. Közbe kezd szorosan mellettem jönni. Megkérkezik a 2 társa. Körbeállnak majd a legkisebb elõkap egy 900 forintos kínai rambóbicskát és aszondja, hogy zsebürítés, telefon vagy széjjelszabdal. Mivel életemben elõször fenyegettek meg ilyesmivel szartam (bár ki nem szart volna) de kínomban röhögtem. Kb 1-2 percig így álltunk az én félelmem meg egyre jobban ment el és egyre jobban jött rám a röhögõgörcs 😄D
A vége az volt hogy mondom anyáddal szórakozzál, kikerültem a kis késes szardarabot (a nagy benga haverja persze igyekezett fellökdösni) és elsétáltam. Jöttek mögöttem 1 darabig csak úgy cigányosan, de aztán lekoptak. Ennyit tudnak ezek, pofázni.
atlagember
Akkor meg mit ér az élet? (Sex nélkül inkább már nem is akarnék élni.)

SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu

Rockynhooo
Jól van Timbo.... semmi ilyen persze.... 2 embert is ismerek személy szerint aki így járt! és az egyik feljelentette õket.. utána mi lett?? megkeresték és fejbe kúrták.... ennyi

artschiatwork
"Tizenhét éve nem szeretkezik feleségével egy kínai férfi,
hogy örökké élhessen - vagy legalább ezer évig.

A minimális célból már 950 esztendõ sincs hátra,
mivel a férfi az ötvenes éveit tapossa.

A szexen kívül a húsétkektõl is tartózkodik, ez ugyanis
a másik feltétele az öröklétnek. A tézist egy kollégája
osztotta meg a férfival még 1989-ben,
és a férj azóta kerüli a feleségét lakásukban.

"Az egyszerû ételek megtisztítják a testem,
a szexmentes élet pedig nem engedi, hogy
kimerüljenek energiaraktáraim" - mondta
a Chongqing Business News címû kínai lapnak.

A férj nemrégiben még tovább lépett:
beadta a válókeresetet azzal az indoklással,
hogy nyugodt életet akar. A bíróság azonban kicsit
felidegesíthette azzal, hogy csaknem 2 millió
forintnyi kártérítést ítélt meg a
feleség javára a válás fejében."

goldengate.hu

Normális az ilyen?...

FOXX supreme
És akkor azt mondják hogy éljünk egymással normálisan.. cigányokkal? soha...

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

Timbo
De ismerem a srácot😊 minden 7végén együtt lógunk😊 és itt.: Szentesen semmi ilyen nem történik😄

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

Match
aha, kamu...pár hete a lakótársamtól így szedték el a pénzét meg a telefonját..
Kõbánya rulz, és még forgalom is volt...
Ja és fényes nappal (reggel 8 után valamennyivel)

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

bardocz
naja,ha megkérdezik nem tudod és megpróbálod elküldeni vagy óráról mutatod meg miközben egy boxer van a kezedben majd az orra alá nyomod az órát 😄