41234
Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • Benny04
    az elsőt nem értem
  • Molnibalage
    Cigány utazik a vonaton leül vele szemen egy skinhead.
    - Mit csinálsz cigány?
    - Héberül tanulok!
    - Ej, ne súlyosbítsd a helyzeted.

Feleség hívja a férjét.
    - Drágám nagy baj van! Anyám leesett a lépcsőn és eltörte a lábát és a kezét. Mit csináljak?
    - Paprikás kruplit drágám tudod, hogy mennyire szeretem.

• Rockynhooo
    ááá ez nagyon nagy :D holnap elő is adom az osztály előtt xd
  • nandorb
    Egy kutya éjszaka lohol az utcán.
    - Hova rohansz? - kérdezi az egyik haverja, aki éppen arra jár.
    - A betörõk! - lihegi a kutya.
    - Szóval betörõket üldözöl? - kérdezi a másik.
    - Azt nem tudom. Csak azt hallottam, hogy éjjel az asszonyom így szólt az urához: rablók vannak házban, ereszd ki a kutyát. Aztán a gazdám elengedett.
  • nandorb
    Székelyföldön kirándulnak a külföldi turisták. Szép az idõ, de a székely juhász mégis azt tanácsolja nekik, hogy ne sátorozzanak le, mert nagy és hosszú vihar lesz. A turisták nem hisznek neki, a tévé mást mondott, és e miatt keményen ráfáznak. Következõ évben ismét székelyföldön kirándulnak, fordulnának vissza, de a székely bácsi szép idõt jósol, és lõn, elvonulnak a felhõk és kisüt a nap. A harmadik évben eleve megkeresik a székely bácsit, de az csak megvonja a vállát.
    - De hát hogy nem tudja, Józsi bá?
    - Hát, elromlott a rádióm, fiam.
  • nandorb
    A Télapó elmegy a dawn-kóros gyerekekhez:
    - Na, gyerekek, aki tud szép verset mondani, az kap ajándékot!
    - ÉÉÉÖÉÖÜÖÉEÖÉN!
    - Aki hülyéskedik, az nem kap...
  • diszmarna
    LOOOOOOOOOL a télapos az naggyon komoly:D
  • nandorb
    Télapó befogja a rénszarvasokat a szánkó elé, elindul a faluba az ajándékokkal.
    Megáll az elso háznál, felmászik a tetõre, lemászik a kéményen, bemegy a hálószobába, megsimogatja az ott alvó gyereket, beteszi a cipőbe az ajándékot, kimegy a hálószobából, kimászik a kéményen, lemászik a teton, felül a szánra, megy tovább. A második háznál megáll, tetõre fel, kéményen le, szobába be, stb. stb. A sokadik háznál megáll, felmászik a tetore, lemászik a kéményen, bemegy a hálószobába, megsimogatná az ott lévõ gyereket, de egy gyönyöru fiatal nõ alszik ott meztelenül. Télapó elkezd morfondírozni:
    - Ha most megteszem azt, amit szeretnék, akkor nem érdemlem meg a Télapó nevet... De ha nem teszem meg azt, amit szeretnék, akkor nem férek ki a kéményen...

A négernek, a székelynek és a románnak egyszerre születik gyereke. Mindhárman várnak a szülõszoba ajtaja elõtt, hogy végre megláthassák a gyereküket. Egyszer csak kilép a szobából a nõvérke:
    - Uraim, gratulálok, mindhármuk gyereke egészséges. Csak egy baj van, összekevertük õket. Kérem fáradjanak be, és válasszák ki a sajátjukat.
    Erre a székely egybõl berohan, és felkapja a néger gyerekét. Mire az:
    - Székely! Nem látod hogy az az én gyerekem? Teljesen olyan mint én, a bõre színén is látszik.
    Mire a székely:
    - Lehet hogy a tied, de amíg ki nem derül melyik a románé, addig ez
    nálam marad!!!
  • z99999
    nekem meg egy oszlopos:
    bemegyek a bótba osz lopok

de ezt inkább ne ide thx
  • ryhdeksan
    van egy osztrákos viccem:
    van egy haverom oszt rákos
  • SASboy
    -Bezárnak egy ketrecbe egy kecskét, egy kést, 5 szelet kenyeret és egy vajat.
    reggelre eltűnik 1 szelet kenyér és vaj, mi történt?
    - Éjjel a kecske mekkent egyet.
  • Beast Machine
    régi mind, de nagyon ütősek, thx! :)
  • Prank
    pedig a 2. és 3. vót...
  • HUmanEmber41st
    Ez a 3 székely vicc ott van!!! A topicban még nem olvastam...
  • nandorb
    Magyar csávó román csajszit vesz feleségül, és a nászéjszaka elõtt tanácsokat kap az apjától: – Fiam, amikor a menyasszonnyal az ajtó elé érsz, kapd ölbe, hogy lássa, a magyar az erõs. Bemész a szobába, becsmérlõen dobd az ágyra, hogy lássa, a magyar az büszke. Levetkõzöl, hogy lássa, a magyar az szép is! Aztán tovább tudod. – Jól van, papa – mondja a fickó.
    Másnap a papa kérdi: – Na, micsináltál az este? A fiú: – Ölbekaptam az ajtó elõtt, hogy lássa, a magyar az erõs. Becsmérlõen ledobtam az ágyra, hogy lássa, a magyar büszke, levetkõztem, hogy lássa, a magyar az szép is, és aztán ott elõtte maszturbáltam. A papa: – Miiiicsodaaaa!? Megbolondultál? Miért? – Hogy lássa meg, a magyar az független és autonóm!
  • nandorb
    Az öreg székely részegen a kocsmából hazafelé tart a szekéren bóbiskolva. Ezt meglátja a rendõr, s megállítja a fogatot.
    - Bátyám, maga olyan részeg, hogy majd lefordul a kocsiról, szerencsétlen ló meg csak megy a feje után, még baleset lesz belõle.
    Az öreg székely csak mordul rá egyet. A rendõr intézkedés gyanánt a következõket mondja:
    - Bátyám, látva a jelenleg állapotát, mit szólna ahhoz, ha most elvenném a lovát?
    A székely meghúzza a vállát, s közli:
    - Mit szólhatnék ? Rendõr vejem még úgysem volt!
  • nandorb
    Részegen támolyog haza a székely, de szeretne úgy bejutni a házba, hogy a szomszédok ne tudják meg. Hirtelen nagy ötlete támad, és bekiabál az ablakon:
    - Itthon van a gazda?
    Röstelli erõsen az asszony, hogy nincs még ilyenkor otthon az ura, s válaszol:
    - Itthon hát...!
    Elgondolkodik erre odakint a székely:
    - Hát, akkor tán mégse az vagyok, akinek gondoltam magam...
  • davidragon
    Basszus ezen többet röhögtem mint akármelyik viccen az oldalon :D
  • davidragon
    :D tényleg durván van összeillesztve! Engem is megtréfált!
  • Anders
    1984-es vagy 85-ös vicc a Fradival
    ez csak digitálisan felújítva :)
  • reaper4
    mondjuk az elsőt nem értem
  • Dynamic
    Egy kissé kaotikusnak tűnt, de utána rájöttem, hogy két különböző viccről van szó:)
  • nandorb
    Az igazgató vadászik. Egy nyúl szalad a puskacsõ elé,mire megszólal az igazgató:
    - Neked is ütött az utolsó órád, megírhatod a végrendeletedet!
    Céloz, lõ, de nem találja el. A nyúl továbbszalad.
    - Már fut is a közjegyzõhöz - bólint a mellette álló rendész.
    - Holnap ünneplem a bádoglakodalmamat.
    - Bádog ? Ilyet még nem hallottam!
    - Igen. Holnap lesz öt éve, hogy egyfolytában konzervet eszem.
  • nandorb
    Az apa elviszi magával tízéves kisfiát a kocsmába.
    - Itt van fél deci szilvapálinka, most pedig megiszod...!
    A gyerek vonakodik, de az apa szigorú. A srác nagy nehezen megissza, megrázkódik.
    - Na, jó?
    - Borzasztó rossz!
    - Na látod, az anyád meg azt hiszi, hogy szórakozni járok ide!
  • nandorb
    A székelyember kettesben él a fiával. Az összes vagyonuk két malac. Egyik nap elhatározza, hogy bemegy a városba, megpróbálja eladni az egyik malacukat. Így szól a fiához:
    - Fiam, én most elmegyek a városba, eladom az egyik malacot, a másikról neked köll gondoskodni. Adok háromszázezer lejt, egy százasból etesd a malacot, a másikból egyél Te, a harmadikból meg elmehetsz szórakozni.
    Eltelik egy nap, a székelygyerek már elitta az összes pénzt. Már csak egy nap van, míg hazaér az apja, szegény malac meg csont és bõr. Megijed nagyon a gyerek, átmegy a szomszédba a barátjához, elmeséli mi történt.
    -Tudod mit csináljunk? - mondja a barátja. - Spárgával kössük össze a seggén a bõrt, aztán megint szép feszes lesz, apád észre se veszi!
    Így is tesznek. Másnap hazaér az apja, de a malac megdöglik. Tanakodnak mitõl dögölhetett meg a malac. Kihívják az állatorvost. Az orvos vizsgálja órákig, egyszer csak felkiált:
    -Tudom már mitõl döglött meg a malac! Krónikus álmatlanságban végzett vele! Valaki összekötötte a seggén a bõrt, de olyan feszesen, hogy nem bírta lecsukni a szemét!
  • nandorb
    Négy székely ül körben egy asztalnál. Az asztalon egy flaska áll. Az elsõ
    megfogja, húz belõle egy nagyot, lerakja az üveget. A második szintén megfogja, húz egy nagyot, lerakja. A harmadik szintén. A negyedik is meghúzza, majd miután lerakja, megszólal:
    - Ez petróleum!
    Az elsõ végigméri és megszólal:
    - Az.
  • nandorb
    Apuka leülteti a tizenkét éves fiát, és azt mondja neki:
    - Fiam, eljött az ideje, hogy elmeséljem neked, hogyan is születnek igazából a gyerekek!
    A fiú a fülére tapasztja a kezét, és felkiált:
    - Nem! Nem akarom tudni!
    - De miért? - kérdi az apja döbbenten.
    - Nézd, apa! Amikor hat éves voltam, elárultad, hogy nem létezik a Télapó.
    Amikor hét éves lettem, elárultad, hogy nem létezik a húsvéti nyuszi sem.
    Azt viszont már tényleg nem bírnám ki, ha most azt is elárulnád, hogy a gyerekcsináláshoz nem kell a lányokat megb...ni.
  • nandorb
    Egy férfi bemegy a kocsmába, és kér három pohár Uniqumot.
    - Mire ez a nagy felhajtás? - kérdezi tõle a kocsmáros.
    - Ma éltem át életem elsõ orális szexes élményét.
    - Gratulálok! A negyedik poharat ennek örömére én állom.
    - Kösz, nem kell. Ha három nem mossa le az ízét, a negyedik sem fogja...
  • nandorb
    Házsártos, veszekedõs anyósa volt a csíkföldi székelynek. Tudván ezt, üzent neki a helyi patikus, hogy van egy jófajta orvossága ez ellen.
    A székely elment hozzá a szerért, s a patikus adott neki két hatalmas pofont.
    - Na, ezt adja be az anyósának, mert az õ bajára ez a legjobb orvosság.
    Legközelebb, amikor az anyós megint elkezdett kárpálni, a székely szó nélkül pofon teremtette. S lám, az orvosság hatott, az asszony elcsöndesedett.
    Amikor a székely ismét elment a gyógyszertárba, a patikus megkérdezte:
    - No, használt a múltkor a gyógyszer?
    - Hogy használt-e? Mihelyst beadtam egy porciót, nyomban meggyógyult. A másodikra -- s ezzel képen teremtette a patikust -- már nem is volt szükségem, hát visszahoztam.
  • nandorb
    Egy japán, egy koreai és egy moldovai beszélgetnek.
    Japán: - Hát nálunk kérem úgy mûködik, hogy egyik nap elkezdünk építeni egy autógyárat és egy hónap múlva már az elsõ autók eladásra várnak.
    Koreai: - Hmmm, az semmi! Nálunk egyik nap elkezdjük építeni a tv-gyárat és egy hét múlva már otthon nézik a tv-t.
    Moldovai: - Az semmi. Nálunk délelõtt elkezdik építeni a sörgyárat és már délben mindenki részeg!!
  • nandorb
    Három elnök, a magyar, a bulgár és a román, készülõdnek az EU-ba. Az interjú elõtt figyelmeztetik õket, hogy a "green", "pink" és "yellow" szavakkal kell mondatot alkossanak.
    Elsõ a bulgár elnök: "I wake up in the morning. I see the yellow sun. I see the green grass and I think to myself: I hope it will be a pink day." Második Mádl: "I wake up in the morning, I eat a yellow banana, a green pepper and in the evening I watch the pink panther on TV." Majd Ion Iliescu: "I wake up in ze morning, I hear ze phone "green...green...", pink up the phone and I say... "Yellow?"
  • Sadist
    Nem minden = létezik, vagy van olyan.

Úgyhogy abból csak az következik, hogy van olyan nem pesti, aki hülye.
  • Balo
    Kötelező
    http://www.youtube.com/watch?v=69_Q95nZHoc
  • Z
    Ott (Németország, 2006) ezüstérmes lett a francia válogatott. Viszont 2002-ben a csoportból nem jutottak tovább. Nulla!! lőtt góllal, egy döntetlennel, és két vereséggel estek ki. Ez 2002-es vicc.

2002-es VB csoportmeccsei, és eredmények
  • SMACKDOWN18
    na en se duzzogok vagy ahogy te mondod de ha valakinek nem ertheto arrol en nem tehetek
  • Z
    OFF:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ne sértődj meg. Ahogy a kritikád jogos volt, hogy használjam a válasz erre gombot, úgy a kérésem is jogos. Annyi a különbség, hogy én nem duzzogok, hanem elismerem, ha igaza volt a másiknak. Jelen esetben neked.
  • Kori
    sztem német
  • SMACKDOWN18
    akinek nem tetszik ne olvassa
  • Z
    Azt írd már oda, hogy a Dél-Korea+Japán által rendezett VB után történik. Mert így nem biztos, hogy mindenkinek világos, hogy miről is van szó.
  • diszmarna
    LOOOOOOOOOl