Viccek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mikor özvegy Gyurcsányné bemegy a börtönbe meglátogatni a Kókát, és elmeséli neki, h a Kunce temetésén lelõtték a Demszkit.
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Végülis igazad van, én azon nevettem a legjobban, mikor az egyik gyerek haverját agyonverték. Hallod, még most is könynezik a szemem...
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
#25063: ez egy új álláspont amin még nem gondolkoztam el 😄
#25062: nekünk is legalábbis nekem is leesett de minden cigányos story egy vicc szal nem off topic szerintem de ha már a szerintemeknél vagyunk szerintem a moderálást hagyd meg a moderátoroknak szerintem!
Kiscsirke bemegy az Retek kluba, de a bizonsági õr megálítja:
-Te mit akarsz itt?
-Itt dolgozik az apám!
-Tényleg itt dolgozik?
-Szerinted?
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
"Én nem vagyok rasszista úgy átlagban csak a cigánykat utálom"
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
- Mi a Tina magazin férfi megfelelõje?
- ??
- Töcs
Rush!
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A színházban elkezdõdik az elõadás, épp megy fel a függöny, amikor a sor közepén egy szõke nõ feláll, és sûrû bocsánatkérések közepette elkezd kievickélni a sorból. Az egyik nézõ dühösen súgja neki:
- Nem tudta volna öt perccel ezelõtt elintézni?
- Sajnos nem, mert amikor bemondták, hogy kapcsoljuk ki a mobiltelefonokat, eszembe jutott, hogy az enyémet kint hagytam a kocsiban.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Ezér is volt már fura. Amúgy meg azon gondolkoztam mikor ott álltunk szemtõl szemben, hogy mi lenne ha én szakítanám le az empéhármat a cigány nyakából? Egész végig ott csüngött azt babrálta a másik kezével...
Elindulok, letépem azt sprint a hévig. Azt a pofát emgnéztem volna 😄D
De tényleg csak annyi volt hogy elsétáltam mellette. Kését nem nyitotta ki szal megvágni nehezen tudott volna. Az meg a másik, hogy egyet üvöltöttem volna aztán valószinûleg rohantak volna a francba.
Mi a nõ négy kedvenc állata?
egy jaguár a garázsban
egy bika az ágyban
egy ezüstróka a nyakban
és egy nagy marha,aki mindezt elõteremti!
practitioner of the forbidden arts of death
úgy hogy éccaka... ja igen nagyon leleményesen nyitották ki a mellék ajtaját... persze a fûnyíró rendes benzines volt, gyári számmal meg mindennel, és hamar lebukott... a rendõröknek csak annyit tudott nyögni hogy találta az utcán <#idiota>#idiota>
practitioner of the forbidden arts of death
Tagbaszakadt fickó jelentkezik matróznak. A felvételi bizottság közli vele a feltételeket:
- Meg kell inni 1 liter rumot.
- Le kell gyõzni egy fenevadat.
- Egymás után tízszer szeretkezni kell egy néger nõvel.
Az ürge megissza a liter rumot, majd bezárják egy sötet helyiségbe, ahol egy tigrissel kell megküzdenie. Bentrõl csak bömbölések hallatszanak. Egy óra múlva elõjön a fickó, majd kérdi a felvételi bizottságot:
- Hol az a néger nõ akit le kell gyõzni?
Eccer haverral mentünk, belénk kötöttek, a gyereknél valamilyen szike (vagy valami ilyesmi) volt. Elkezdett hadonászni, haverom úgy eltörte a cigó kezét, hogy én is rosszul lettem! A többi fasz meg persze beszart és elment!
Azóta már én is megtanultam egy két jó kis kéztötõ fogást! 😊
For sale: thedronewebshop.com
Méregbõl vagy akár ijesztésbõl megvágtak volna lehet este a híradóban láttunk volna viszont😞
a Boráros tele van órákkal
igazán kisegíthetted volna õket (az idõ megmondásával) 😄
[/spam]™
A vége az volt hogy mondom anyáddal szórakozzál, kikerültem a kis késes szardarabot (a nagy benga haverja persze igyekezett fellökdösni) és elsétáltam. Jöttek mögöttem 1 darabig csak úgy cigányosan, de aztán lekoptak. Ennyit tudnak ezek, pofázni.
SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu
hogy örökké élhessen - vagy legalább ezer évig.
A minimális célból már 950 esztendõ sincs hátra,
mivel a férfi az ötvenes éveit tapossa.
A szexen kívül a húsétkektõl is tartózkodik, ez ugyanis
a másik feltétele az öröklétnek. A tézist egy kollégája
osztotta meg a férfival még 1989-ben,
és a férj azóta kerüli a feleségét lakásukban.
"Az egyszerû ételek megtisztítják a testem,
a szexmentes élet pedig nem engedi, hogy
kimerüljenek energiaraktáraim" - mondta
a Chongqing Business News címû kínai lapnak.
A férj nemrégiben még tovább lépett:
beadta a válókeresetet azzal az indoklással,
hogy nyugodt életet akar. A bíróság azonban kicsit
felidegesíthette azzal, hogy csaknem 2 millió
forintnyi kártérítést ítélt meg a
feleség javára a válás fejében."
goldengate.hu
Normális az ilyen?...
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
Kõbánya rulz, és még forgalom is volt...
Ja és fényes nappal (reggel 8 után valamennyivel)
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"