Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • SMACKDOWN18
    Figyelem! A nõi vezetõk különösen veszélyesek a forgalomra! A múltkor a nemzetközi autópályán vezettem, és amikor balra pillantottam, éppen egy nõ elõzött százhatvannal a vadonatúj Porche-jában, miközben a visszapillantó tükörben festette ki a szemét!
    Annyira megijedtem, hogy elejtettem a villanyborotvámat, ami kiverte a másik kezembõl a hamburgert. Teljesen összezavartan próbáltam egyenesben tartani a kormányt a térdemmel, és így persze lerúgtam a mobiltelefonomat, ami beleesett a lábam között a kávémba... hát nem megszakadt az extrafontos hívásom!

Szarási tilalom van az erdõben. A nyuszikának azonban már nagyon kell. Nincs mit tenni, fogja magát, és egy bokor alá pakol egy rendes kupaccal. Arra jön a medve. A nyuszika gondolkodik, hogy most mit csináljon, majd hirtelen fogja a kalapját, és ráhelyezi a nagy rakás szarra.
    - Hé, nyuszika! Mi van a kalap alatt?
    - Nos - mondja a nyuszika - egy nagyon értékes lepke van a kalap alatt.
    Erre a medve szemében felcsillan az érdeklõdés:
    - Hadd nézzem meg!
    - Azt nem lehet. Ha felemelem akkor elrepül! - mondja a nyuszika.
    - Hadd nézzem meg! - mondja a medve mérgesen.
    - Oké - mondja a nyuszika, majd hirtelen felemeli a kalapot és a távolba mutat:
    - Nézd ott repül!
    Majd lenéz a rakás szarra és így szól:
    - Odanézz, mekkorát szart!

Kiváló bolhaport árul a székely vásározó - ami téglapor, csak szépen csomagolták. Veszik is a népek, mint a cukrot.
    - Aztán mondja csak, hogy kell használni ezt a bolhaport?
    - Meg kell fogni a bolhát - évõdött a ravasz kereskedõ - az orrára kell tenni egy csipettel, attól felfordul.
    - Hogy mondja kend? Hiszen ha megfogom, már nem kell a por, mert agyonnyomom...
    - Agyonnyomni? - nézett rá a kereskedõ - Az is jó...

Az orvos a beteghez:
    - A gerincérõl készült röntgenfelvételen súlyos elváltozásokat találtunk, de Photoshoppal kijavítottuk!

A füves srácnak elfogyott a zöldje, elmegy hát a dielerjéhez venni, de a dielernek nincs:
    - Bocs haver, elfogyott, de ajánlok helyette valami mást; egy bogyót. Hidd el ez tuti áru, ettol három nagy tüzesgolyót fogsz látni.
    A srác rááll és megveszi. Haza megy, szól az apjának hogy kimegy az erkélyre friss levegõt szívni.
    Kimegy, beveszi a bogyót. Áll, álldogál, nézelõdik egyszer csak jön egy nagy tüzesgolyó es elhúz az orra elõtt.
    - Huhh ez király! - mondja magában es nézelõdik tovább.
    Áll, álldogál. kis idõ múlva jön a masodik, nagyobb tüzesgolyó.
    - Coooool, ez még királyabb - mondja és nézelõdik tovább.
    Áll, nézelõdik, nemsokára jön a harmadik, még hatalmasabb tüzesgolyó és elhúz az orra elõtt. A gyerek nem tér magához:
    - Bakkkker, ez király cucc! Megyek veszek még - hát el is megy. Haza megy és mondja az apjának:
    - Apám, az erkélyen leszek, szívok egy kis friss levegõt.
    Mire az apja:
    - Jól van fiam, de megint három napra mész ki?