Viccek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
Gondolkozz!
Takarodj le végre a ringlispilrõl és hagyd a gyerekeket játszani!!!!!
1.Fekete Pákó betelepülése, majd kiûzetése Magyarországról!
2.Gyõzike vagyonosodása és az etnobiznisz összefüggései.
3.Fejtse ki részletesen, hogyan "kúrta el" Magyarország sorsát Gyurcsány Ferenc miniszterelnök!?
4..Ismertesse részletesen a századforduló médiájának egyetemes kultúrtörténeti alkotásait (Big Brother, Való Világ, Fókusz, Aktív, Dáridó, Fásy Mulató), és azok pozitív hatásait a kor társadalmának szellemiségére, intelligenciaszintjére!
5. Anettka és a kozmosz közti viszony a XXI-ik században.
6. Döntse el melyik évben volt nõ, és melyik évben volt férfi Terri Black!?!
7. Magyarország "sztárjai" a XXI. Században: Fekete Pákó, Gyõzike. Jelölje térképen, mely kontinensre kellett volna visszavándorolniuk?
8.Balázs Vs. Mónika show. Melyiknek volt a nagyobb nézettsége, és közerkölcsformáló hatása?
9. A Barátok közt szappanopera 102542. részének részletes bemutatása a XXI-ik század végén! Ismertesse bizonyos szereplõk sorozatbéli életrajzát! Mint pl. a Tilda-karakter evolúciója(1-51-ig)
10. Miért részesíti elõnyben a roma többségi társadalom az idegen hangzású keresztneveket? (Eszmeralda, Rozalinda, Izaura, Pamela, Szamanta,ill. Vinettú, Szándokán, Hoszéármándó, Ronáldó, Maradona)
11.Ki volt Kiszel Donatella édesapja? Válassza ki, és húzza alá a megfelelõ személy nevét:
- Mr. Sylvester Stallone
- Kondor Csaba Úrhölgy
- Az ismeretlen katona ("akcióban eltûnt")
- Az igazi Fantomas
12. Kelemen Anna metamorfózisának ismertetése, munkásságának kultúrtörténeti elemzése.
13. Ismertesse Kocsor Zsolt (egykori mûvésznevén: Kozsó) nemzetközi elismertségének (Nobel-békedíj, Grammy-díj, Szívárvány Zászló-érdemrend) okait és pályafutásának fõbb állomásait!
14. Mikor csatlakozott Magyarország államadóssága a "Fejlõdõ Országok" elitcsapatához?
A:2007
B:2008
C:2009
15. Melyik hazai mestermû vált a világörökség részévé a XXI-ik század közepén?
- Kiszel Tünde "Donatellácska" naptársorozata
- A 4-es metró frissen átadott, Panama-díjas elsõ szakasza
- A Chuck Norris híd
- Schobert Norbert Update Enciklopédiája
[/spam]™
na de haggyuk ezt! mégiscsak viccfórum😄
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Másik meg buszon elkezdett OGli-G-t nyomni polifónikusba... <#wilting>#wilting>
Semper Fidelis
/néha vicces látvány/
practitioner of the forbidden arts of death
(bár az-az igazság hogy ez a stori csak akkor üt ha élõben látja az ember)
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
- ??
- 1 ladában 4 cigány belehajt a Dunába. Mi ebben a pazarlás?
- ??
- A lada 5 személyes!
Rush!
- Na kislányom, úgy érzem, hogy már elég érett vagy ahhoz hogy beszélgessünk a szexrõl.
-Oké apa. Mit akarsz tudni?
Sok confighúszár ide írja a configját/ ,,I,, (-\'-) ,,I,,\\ (Pedig mindenki leszarja...) \\ (O_o) / -This is SPARTAAAA!!! / ,,I,, (-,-) ,,I,,\\
respect to the man in the ice cream van
😄 😄 😄
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
-Goombaaa!
Arra jön a jótündér:
-Bolond ember! Ma jó napom van! Kívánhatsz hármat!
Bolond ember kíván:
-Legyek okos!, Jééé, okos vagyok! Beszarok! Jajj, beszartam, hülye vagyok! Goombaa!<#vigyor>#vigyor><#nyes>#nyes>
- Jé, neked is négy csillag a pin kódod.
SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu
- És mond, van kocsid?
- Persze.
- És hány köbcentis?
- Hatezer.
- Hú, az baromi jó. És hány ajtós?
- Kettõ.
- Fantasztikus. És mekkora?
- Jó nagy.
- Szuper. És milyen színû?
- Kék.
- Imádom a kéket. Az a kedvenc színem.
És milyen márkájú?
- IFA.
SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Miután a pszichológus megkérdezte õket, hogy mi a gond, a nõ egy hosszadalmas, szenvedélyes és szívtépõ listát zokogott el a szakembernek az elmúlt 15 év összes létezõ problémájáról.
Csak mondta, mondta: elhanyagolás, bensõségesség hiánya, üresség, magányérzet, szeretet hiány, s egy egész lista a soha ki nem elégített érzelmi igényeirõl, melyeket ki kellett bírnia házasságának eddigi szakaszában. A szakember miután végig hallgatta a listát, felállt, körbejárta az íróasztalát, majd egy hatalmas szenvedélyes csókkal magához ölelte az asszonyt.
A nõ elhallgatott, s mint akit elkábítottak, szótlanul leült. A pszichológus a férjhez fordult és így szólt: "Látja, erre van szüksége a feleségének, hetente legalább háromszor!! .... Meg tudja tenni?"
A férj gondolkodott egy kicsit, majd válaszolt: "Nos, el tudom hozni önhöz hétfõnként és szerdánként, de péntekenként horgászok."
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Békéscsabai 😊
fogyisulis kiscigánycsávok szoktak lenni azon a buszon amivel énjárok (az is 3 as 😊 ) haverom egyszer az egyiket felrugta ... zavarta hogy a buszon labdáznak.
-Há nízd mán! hát it má hálálfej van,itt aztán kõkemínyen megkapjuk a diagzdózisunkat!
Alig bírtam ki röhögés nélkül de már megtanultam viszatartani énekóráról.Aki 3-as buszal jár budafokra tudhatj hogy van egy merci kereskedés vegyésznél.Elmegy mellete a busza erre az egyik megszólal:
-há nízzed ottan vánnák a jó kocsík!
na golndoltam magamban ilyet is csak egy ilyen tud mondnai mivel a merciket nem is szeretem na meg ismerlyük a fehér öltönyös fehér merdzsós diszkós cigányokat...
Megáll a buszmegállóban a busz és egy picit állt mert nem egészséges kikanyarodni egy határozottan jövõ kamion elé amin szép méretes vascsövek vannak.Megszólalt az egyik:
-Há nyomjád nekí tesvír!
Utána már nem tudom mi történt mert szerencsére vegyész után kell leszálnom.
Másik pár hete vasárnap történt ahoz ott kell lenni hogy valaki szakadjon a röhögéstõl meg egy sör se árt:
Osztályos színház után mentünk haza és pont betértünk egy boltba ahol vettünk sört mindenki egyet de nem hatott.Páran elmentünk a sulihoz mert ott ment szét mindenki másik irányba.Ott marhultunk,integettünk a kocsiknak meg megtapsoltuk õketmajd amikor elfogyott a nép akkor elindultunk egyik oszt.társammal hazafele szintén hármason.Halljuk hogy szól valami igénytelen zene denem törõdtnk vele,leültünk.Akkor tûnt fel hogy egy olyan szakadt cigány csávó ült ott a gyerekével hogy olyat is ritkán látni.Észrevettók hogy az õ telefonjáról szól a zene ami többet ért mint kettõjük ruhája,meg ránézésre a házuk.Már az ablakon néztünk ki nagyon anyira röhögtünk mikor megszólalt a szmek det.Ott majdnem meghaltunk a röhögéstõl és én végállomásig utaztam melletük egy igazi élmény volt végig az ablakon néztem ki és rángatóztam a röhögéstõl.
De ehez ott kell lenni hogy tényleg röhögjön rajta valaki.Vannak még történetek de azok nem ilyen jók eza kettõ a legjobb azokat nem is fogom leírni.
Sok confighúszár ide írja a configját/ ,,I,, (-\'-) ,,I,,\\ (Pedig mindenki leszarja...) \\ (O_o) / -This is SPARTAAAA!!! / ,,I,, (-,-) ,,I,,\\
....-Te normális vagy?
Erre a másik:
-ne szégyenitsé' má' az egész családomba nincsen olyan!
Megkérdezi:
- Bácsi, de hát miért nem annyit ivott, amennyi jól esik ?
- Mert nem volt elég pénzem, bazdmeg !!
Nyuszika megy az erdõben. Találkozik a bagollyal és meg is kérdezi tõle:
-Bagoly! Tudtad, hogy 150-es az IQ-m?
-Persze, hogy tudtam!
-Rendben, de akkor levennél belõle 50-et? Mert ez nagyon sok...
Erre a bagoly elvette. Másnap ismét megy a nyuszika és találkozik a bagollyal, szintén megkérdezi:
-Bagoly! Vegyél már le az IQ-umból 50-et mert ez még mindig sok!
A bagoly megint eleget tesz a nyuszika kérésének. Harmadnap megint megy a nyuszika, újra összefut a bagollyal:
-Te bagoly! Vegyé' már le még 50-et mert ez még mindig sok!
-Na, rendben nyuszika, de holnaptól menstruálni fogsz!
A temetõben sántikál egy öreg néni. Egyszercsak meglátja az éppen dolgozó sírásót és kicsit nyögõsen megkérdezi:
- E-elnézést uram, d-d-de meg tudná m-mondani, hogy merre találom a 69-es parcella 42-es s-s-sírkövét???
Erre a sírásó mérgesen kihajítja az ásót és ahogy mászik ki a gödörbõl ezt mondja:
- Ejj!! Mindig össze-vissza mászkáltok és a végén nekem kell a helyetekre vinni!
És vegyétek úgy, h ezt a postot kétszer küldtem el
És vegyétek úgy, h ezt a postot kétszer küldtem el
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem