Viccek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

degenerator
tõlem is megkérdezték már, hogy "hé tesó, mennyi az idõ?", de bakancsba voltam, lezúztam a problémát

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

bardocz
nem az én már láttam ilyet+majdnem velem is megtörtént
FOXX supreme
😄

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

Mirtil
Kabriód volánjánál ülsz, és egyenletes sebességgel száguldasz. Hajadat borzolja a szél. Tõled balra egy szakadék. Jobbra egy szirénázó tûzoltóautó, mely ugyanannyival hasít, mint te. Elõtted egy autódnál lényegesen nagyobb malac nyargal. Hátulról egy helikopter követ, szinte a földet súrolva. A helikopter és a malac sebessége egyébként szintén megegyezik a tiéddel. Hogy rázod le ezeket???

Gondolkozz!

Takarodj le végre a ringlispilrõl és hagyd a gyerekeket játszani!!!!!

CattiBrie
Érettségi feladatok 2085 Magyarország

1.Fekete Pákó betelepülése, majd kiûzetése Magyarországról!

2.Gyõzike vagyonosodása és az etnobiznisz összefüggései.

3.Fejtse ki részletesen, hogyan "kúrta el" Magyarország sorsát Gyurcsány Ferenc miniszterelnök!?

4..Ismertesse részletesen a századforduló médiájának egyetemes kultúrtörténeti alkotásait (Big Brother, Való Világ, Fókusz, Aktív, Dáridó, Fásy Mulató), és azok pozitív hatásait a kor társadalmának szellemiségére, intelligenciaszintjére!

5. Anettka és a kozmosz közti viszony a XXI-ik században.

6. Döntse el melyik évben volt nõ, és melyik évben volt férfi Terri Black!?!

7. Magyarország "sztárjai" a XXI. Században: Fekete Pákó, Gyõzike. Jelölje térképen, mely kontinensre kellett volna visszavándorolniuk?

8.Balázs Vs. Mónika show. Melyiknek volt a nagyobb nézettsége, és közerkölcsformáló hatása?

9. A Barátok közt szappanopera 102542. részének részletes bemutatása a XXI-ik század végén! Ismertesse bizonyos szereplõk sorozatbéli életrajzát! Mint pl. a Tilda-karakter evolúciója(1-51-ig)

10. Miért részesíti elõnyben a roma többségi társadalom az idegen hangzású keresztneveket? (Eszmeralda, Rozalinda, Izaura, Pamela, Szamanta,ill. Vinettú, Szándokán, Hoszéármándó, Ronáldó, Maradona)

11.Ki volt Kiszel Donatella édesapja? Válassza ki, és húzza alá a megfelelõ személy nevét:
- Mr. Sylvester Stallone
- Kondor Csaba Úrhölgy
- Az ismeretlen katona ("akcióban eltûnt")
- Az igazi Fantomas

12. Kelemen Anna metamorfózisának ismertetése, munkásságának kultúrtörténeti elemzése.

13. Ismertesse Kocsor Zsolt (egykori mûvésznevén: Kozsó) nemzetközi elismertségének (Nobel-békedíj, Grammy-díj, Szívárvány Zászló-érdemrend) okait és pályafutásának fõbb állomásait!

14. Mikor csatlakozott Magyarország államadóssága a "Fejlõdõ Országok" elitcsapatához?
A:2007
B:2008
C:2009

15. Melyik hazai mestermû vált a világörökség részévé a XXI-ik század közepén?
- Kiszel Tünde "Donatellácska" naptársorozata
- A 4-es metró frissen átadott, Panama-díjas elsõ szakasza
- A Chuck Norris híd
- Schobert Norbert Update Enciklopédiája

[/spam]™

Rockynhooo
az.... <#gun><#mf1>

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Timbo
Ez kamu :C

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

Rockynhooo
ezek semmik egyébként... ucán megállítanak fényesnappal, méghozzá fõ uccán... 5en vannak.. helo telo pénz mp3 lejáccó... ha nem adod véged.. ilyeneket nyomnak erre... megdöbbentõ <#violent>
na de haggyuk ezt! mégiscsak viccfórum😄

Armani
Vicesebb amikor a midi csengõhengot bömböltetik...

Másik meg buszon elkezdett OGli-G-t nyomni polifónikusba... <#wilting>

Semper Fidelis

Frosty01
nálunk is van pár hasonló... a legjobb hogy az "akcijós" mobiltelefonukkal (ami egyébként többet ér mint az életük) hallgatják az utcán a nagykeményfaszagyerek rapzenéket, és közben ugrálnak mint a majmok :c
/néha vicces látvány/

practitioner of the forbidden arts of death

Az semmi, sajna én egyik nyáron olyan hajnali 5kor (akkor azért már kezd világosodni, de a reggel munkába sietõ embereken kívül még senki sincs az utcán fõleg hogy nyáriszünet van). Nah szóval olyan 5óra lehetett és arra ébredek hogy valami eszméletlen kiabálás van lent az utcán. Félkómásan felkelek és lenézek a 3.ról hogy mégis kit/kiket ölnek éppen az utcán. Viszont amit láttam az még ennél is durvább volt, a környék "nagymenõ" cigányai (olyan 16-17 évesek kb) szóval azért már ha normális emberek lennének éppeszûnek lehetne nevezni õket. Szóval õk kb olyan 6-8an ott az út közepén egy üres literes vagy 2 literes mûanyag üveggel fociztak. Mégegyszer hangsúlyozom hogy ez kb reggeli 5kor és közben torkaszakadtából kiabálja az összes hogy "passzolj" és ezt fûszerezi 1-2 jókis káromkodással is, az már mellékes hogy az út közepén mindezt ahol elméletileg az autók közlekednek de ez õket nem érdekelte (bár ilyenkor nincs nagy forgalom). Ezekután senki ne mondja nekem hogy ezek értelmes emberek mert normális ember nem csinál ilyet, de tökéletes segénységi bizonyítványt állítanak ki magukról az tuti...

(bár az-az igazság hogy ez a stori csak akkor üt ha élõben látja az ember)

Frosty01
ez vicc? :c

Rockynhooo
MEgy az öregbácsi a biciklivel és elesik😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄:😄😄😄😄😄

Sas6
mennyire igaz😄

thophye
Mesélek egy viccet: -Hogyan lehet tyúkot csinálni? -Nem tom!

Max7
Énse vettem észre, de tééééééék 😄 16 hozzászólás kell egy new tékhez.... hajrá!

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

Mincsi
- Mi az abszolút pazarlás?
- ??
- 1 ladában 4 cigány belehajt a Dunába. Mi ebben a pazarlás?
- ??
- A lada 5 személyes!

Rush!

Fantos
WHÁHÁHÁHÁ 😛

Frosty01
Apa a lányának:
- Na kislányom, úgy érzem, hogy már elég érett vagy ahhoz hogy beszélgessünk a szexrõl.
-Oké apa. Mit akarsz tudni?

desigo
titkon lehet nagy téker
(csak lapít)
Kamehame
és sponygyabob-al 😄

Sok confighúszár ide írja a configját/ ,,I,, (-\'-) ,,I,,\\ (Pedig mindenki leszarja...) \\ (O_o) / -This is SPARTAAAA!!! / ,,I,, (-,-) ,,I,,\\

cement
de senki nem vette észre és nem hajtott rá, na az milyen? 😄DD

respect to the man in the ice cream van

Frosty01
váááááááá
eretnek!

😄

Elcseszi a 25k TÉKet ehh, minek fórumozik az ilyen ????
😄 😄 😄

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

Max7
Spongyabooooooooooob? 😊]

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

Fantos
lol

Frosty01
nekem valamiért mindig Patrickal a tengeri csillaggal sikerül ezt elképzelnem 😄

Megy a bolondember az erdõben gombát szedni:
-Goombaaa!
Arra jön a jótündér:
-Bolond ember! Ma jó napom van! Kívánhatsz hármat!
Bolond ember kíván:
-Legyek okos!, Jééé, okos vagyok! Beszarok! Jajj, beszartam, hülye vagyok! Goombaa!<#vigyor><#nyes>
atlagember
Egyik szõke nõ a másiknak:
- Jé, neked is négy csillag a pin kódod.

SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu

atlagember
A pár már kezd összemelegedni, mikor a kiscsaj megkérdezi a srácot:
- És mond, van kocsid?
- Persze.
- És hány köbcentis?
- Hatezer.
- Hú, az baromi jó. És hány ajtós?
- Kettõ.
- Fantasztikus. És mekkora?
- Jó nagy.
- Szuper. És milyen színû?
- Kék.
- Imádom a kéket. Az a kedvenc színem.
És milyen márkájú?
- IFA.

SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu

Shaman
Az asszony mindig arról panaszkodik, hogy nem figyelek rá. Vagy valami hasonlo...

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

bardocz
15 éves házasság után egy pár a pszichológusnál.
Miután a pszichológus megkérdezte õket, hogy mi a gond, a nõ egy hosszadalmas, szenvedélyes és szívtépõ listát zokogott el a szakembernek az elmúlt 15 év összes létezõ problémájáról.
Csak mondta, mondta: elhanyagolás, bensõségesség hiánya, üresség, magányérzet, szeretet hiány, s egy egész lista a soha ki nem elégített érzelmi igényeirõl, melyeket ki kellett bírnia házasságának eddigi szakaszában. A szakember miután végig hallgatta a listát, felállt, körbejárta az íróasztalát, majd egy hatalmas szenvedélyes csókkal magához ölelte az asszonyt.
A nõ elhallgatott, s mint akit elkábítottak, szótlanul leült. A pszichológus a férjhez fordult és így szólt: "Látja, erre van szüksége a feleségének, hetente legalább háromszor!! .... Meg tudja tenni?"
A férj gondolkodott egy kicsit, majd válaszolt: "Nos, el tudom hozni önhöz hétfõnként és szerdánként, de péntekenként horgászok."
akyyy
höhö rossz topik😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Májusi esõ aranyat ér - mondta a paraszt, és kiúszott a vetésbõl... 😊))
nem.

Békéscsabai 😊
bardocz
bocs a két üzenetért de te nem budais vagy?ha már 3-as busz😄
bardocz
XD buszon labdáznak LOL
ismerõs a szitu 😄

fogyisulis kiscigánycsávok szoktak lenni azon a buszon amivel énjárok (az is 3 as 😊 ) haverom egyszer az egyiket felrugta ... zavarta hogy a buszon labdáznak.
bardocz
velem olyan történt még pár hónapja hogy ülök a 3-as buszon a végállomásba várom hogy induljon.Már meszirõl láttam két cigány nigger rap-er gyereket fejükön oldalra csapott sapka,na gondoltam hol lehet az iq-juk.Látom hogy jönnek a busz felé imádkoztam fel ne száljanak mert nem tüntek illatosnak.Szerencsére felszálltak...hát mondhatom illatosak voltak...Felszûlnak az egyik megszólal:
-Há nízd mán! hát it má hálálfej van,itt aztán kõkemínyen megkapjuk a diagzdózisunkat!
Alig bírtam ki röhögés nélkül de már megtanultam viszatartani énekóráról.Aki 3-as buszal jár budafokra tudhatj hogy van egy merci kereskedés vegyésznél.Elmegy mellete a busza erre az egyik megszólal:
-há nízzed ottan vánnák a jó kocsík!
na golndoltam magamban ilyet is csak egy ilyen tud mondnai mivel a merciket nem is szeretem na meg ismerlyük a fehér öltönyös fehér merdzsós diszkós cigányokat...
Megáll a buszmegállóban a busz és egy picit állt mert nem egészséges kikanyarodni egy határozottan jövõ kamion elé amin szép méretes vascsövek vannak.Megszólalt az egyik:
-Há nyomjád nekí tesvír!
Utána már nem tudom mi történt mert szerencsére vegyész után kell leszálnom.

Másik pár hete vasárnap történt ahoz ott kell lenni hogy valaki szakadjon a röhögéstõl meg egy sör se árt:
Osztályos színház után mentünk haza és pont betértünk egy boltba ahol vettünk sört mindenki egyet de nem hatott.Páran elmentünk a sulihoz mert ott ment szét mindenki másik irányba.Ott marhultunk,integettünk a kocsiknak meg megtapsoltuk õketmajd amikor elfogyott a nép akkor elindultunk egyik oszt.társammal hazafele szintén hármason.Halljuk hogy szól valami igénytelen zene denem törõdtnk vele,leültünk.Akkor tûnt fel hogy egy olyan szakadt cigány csávó ült ott a gyerekével hogy olyat is ritkán látni.Észrevettók hogy az õ telefonjáról szól a zene ami többet ért mint kettõjük ruhája,meg ránézésre a házuk.Már az ablakon néztünk ki nagyon anyira röhögtünk mikor megszólalt a szmek det.Ott majdnem meghaltunk a röhögéstõl és én végállomásig utaztam melletük egy igazi élmény volt végig az ablakon néztem ki és rángatóztam a röhögéstõl.

De ehez ott kell lenni hogy tényleg röhögjön rajta valaki.Vannak még történetek de azok nem ilyen jók eza kettõ a legjobb azokat nem is fogom leírni.
Kamehame
ja nemtudtam 😊<#hehe>

Sok confighúszár ide írja a configját/ ,,I,, (-\'-) ,,I,,\\ (Pedig mindenki leszarja...) \\ (O_o) / -This is SPARTAAAA!!! / ,,I,, (-,-) ,,I,,\\

Írjad nyugodtan, h cigány itt még lehet 😄

Kamehame
Felénk sok a roma, ma elég viccesen veszekedtek:
....-Te normális vagy?
Erre a másik:
-ne szégyenitsé' má' az egész családomba nincsen olyan!

Sas6
xDDDDDDD

Frosty01
Pistike odamegy egy árokban fekvõ hullarészeg emberhez, aki össze-vissza hányta, hugyozta, szarta magát.
Megkérdezi:
- Bácsi, de hát miért nem annyit ivott, amennyi jól esik ?
- Mert nem volt elég pénzem, bazdmeg !!

SLICK
Sry ha volt már de én ma hallottam elõször:

Nyuszika megy az erdõben. Találkozik a bagollyal és meg is kérdezi tõle:
-Bagoly! Tudtad, hogy 150-es az IQ-m?
-Persze, hogy tudtam!
-Rendben, de akkor levennél belõle 50-et? Mert ez nagyon sok...
Erre a bagoly elvette. Másnap ismét megy a nyuszika és találkozik a bagollyal, szintén megkérdezi:
-Bagoly! Vegyél már le az IQ-umból 50-et mert ez még mindig sok!
A bagoly megint eleget tesz a nyuszika kérésének. Harmadnap megint megy a nyuszika, újra összefut a bagollyal:
-Te bagoly! Vegyé' már le még 50-et mert ez még mindig sok!
-Na, rendben nyuszika, de holnaptól menstruálni fogsz!

A temetõben sántikál egy öreg néni. Egyszercsak meglátja az éppen dolgozó sírásót és kicsit nyögõsen megkérdezi:
- E-elnézést uram, d-d-de meg tudná m-mondani, hogy merre találom a 69-es parcella 42-es s-s-sírkövét???
Erre a sírásó mérgesen kihajítja az ásót és ahogy mászik ki a gödörbõl ezt mondja:
- Ejj!! Mindig össze-vissza mászkáltok és a végén nekem kell a helyetekre vinni!

Ugye a Narancs, Tetves és Dugó szövegkönyvét nem akarja senki sem betenni ide😄 😄
És vegyétek úgy, h ezt a postot kétszer küldtem el
És vegyétek úgy, h ezt a postot kétszer küldtem el

bardocz
aszittem onnan vetted az ötletet 😄
kössz a linket! nem tudtam, hogy létezik videó is.

bardocz
aha oké
Sadist

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem