Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
Két cseresznye beszélget a fán. Egyszer csak a lány cseresznye elkezd nevetni.
A fiú cseresznye megkérdezi:
- Mit nevetsz?
- Kint van a kukacod.
Egy részeg beszáll a metróba, és leül egy újságot olvasó pap mellé. A pap megérzi a sörszagot, és kicsit arréb húzódik.
Kis idő múlva megszólal a részeg:
- Atyám, nem tudja véletlenül, mitől fájnak az ízületek?
A pap dühösen:
- Fiam, a túl sok ivás, az állandó élvhajhászás, és a felebarátaid molesztálása!
A részeg hümmög magában, de csöndben marad. A pap pár perc múlva megbánja a kirohanását, és megenyhülten szól a szomszédjának:
- Ne haragudj fiam, nem akartalak megbántani. Mióta fájnak az ízületeid?
- Nekem nem fájnak, atyám. Az Ön újságjában olvastam, hogy a Pápának viszont igen.
- Hogy sikerült a randid?
- Hát, csak olyan sakkosan...
- Hogyhogy?
- A fehér királyról kiderült, hogy sötét paraszt..
A feleség dühösen veszekszik a férjével, amikor az közli, hogy elveszítette az esernyőjét.
- Nálad szórakozottabb embert még nem hordott hátán a Föld! Mikor vetted észre, hogy elveszítetted?
- Hát, amikor elállt az eső, és felnyúltam, hogy becsukjam.