Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
A generációmrol szakadj le marha gyorsan, mert utálom ezt a kibaszott általánosítást. Én példának okáért többször is láttam a Tanú című filmet. És marhára unom, hogy a "mélyentisztelt" elöttem lévő generáció állandóan teszi az agyát. 19 éves vagyok, és ezt foylamatos hátrányként kell megérnem, mert így az én generációm, úgy az én generációm. Nem mellesleg dolgoztam már a nehéziparban is, és jobban teljesítettem, mint egy két 30-40éves ember. Szóval ezt a te generációd dumát sürgősen felejtsd el. Many Thanks.