41234
Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • kispeki
    szerintem meg hagyjátok abba az offolást..
  • Panzerfaust
    A generációmrol szakadj le marha gyorsan, mert utálom ezt a kibaszott általánosítást. Én példának okáért többször is láttam a Tanú című filmet. És marhára unom, hogy a "mélyentisztelt" elöttem lévő generáció állandóan teszi az agyát. 19 éves vagyok, és ezt foylamatos hátrányként kell megérnem, mert így az én generációm, úgy az én generációm. Nem mellesleg dolgoztam már a nehéziparban is, és jobban teljesítettem, mint egy két 30-40éves ember. Szóval ezt a te generációd dumát sürgősen felejtsd el. Many Thanks.
  • Molnibalage
    Repülőgépen:
    1. Vegyük elő a laptopunkat!
    2. Nyissuk ki lassan, az erőltetett nyugalom arckifejezésével.
    3. kapcsoljuk be.
    4. Bizonyosodjunk meg, hogy a mellettünk ülő marha a képernyőnket bámulja.
    5. Indítsuk el a kedvenc böngészőprogramunkat.
    6. Csukjuk be a szemünket vagy nézzünk ki az égre, halkan mormolva valamit.
    7. Mély lélegzetvétellel hívjuk be ezt a címet.
    www.thecleverest.com/countdown.swf
    8. Nézzük meg a szomszédok arcát.
  • Molnibalage
    Castro, Kennedy és Hruscsov megtalálják a dzsinn csodalámpáját, de mivel egyszerre találták meg mindenki csak egyet kívánhat.

- Dögöljön meg az összes amerikai - mondja Hruscsov.
    - Dögöljön meg az összes orosz - mondja Kennedy.
    - És te Castro?
    - Én már csak egy kávét kérek...
  • kispeki
    :D
  • Molnibalage
    Egi idők vicce szintén.

- Hol áll a kapitalizmus?
    - A szakadék szélén.
    - És a szocializmus?
    - Mint mindig egy lépéssel előbbre.
  • Scottt
    Elnézést :)
  • Molnibalage
    Én sem abban éltem, csak nem vagyok tájékozatlan. A bátyám egy nagy tahó, de még ő is értette a viccet...
  • szurop
    Most arról tehet a mai fiatalság hogy nem abban a korban élt? Inkább örülnöd kéne hogy a mai fiataloknak nem kell megérniük azt a korszakot, és nem irigykedni rájuk.
  • Molnibalage
    Utcán jó nőhöz odamegy a férfi.

- Elénzést hölgyem, lefeküdne egy szaúdi olajsejkkel 10 millió forintért?
    - Persze.
    - És velem 10 ezerért?
    - Mit képzel, mi vagyok én?
    - Azt, hogy ön micsoda azt már tudjuk, jelenleg az áron vitatkozunk.
  • Molnibalage
    Mert fiatal és tudatlan vagy. A te generációdnak már a Tanú című film se mondana sokat. Sajnos...
  • Andr3j
    Béla keményen dolgozik a munkahelyén, esténként kikapcsolódásként a helyitekeklubban vagy a kosárlabdapályán múlatja az időt. A felesége
    megsajnálja,hogy így agyonhajszolja magát, ezért születésnapjára elviszi egysztriptíz-bárba.
    A kidobó üdvözli őket az ajtóban:
    - Szevasz, Béla! Hogy, s mint, Öregfiú? A felesége zavarba jön, és
    megkérdezi, járt-e már itt azelőtt.
    - Á, dehogy - válaszolja - a tekeklubból ismerem.
    Ahogy leülnek, odajön a pincérnő, és kérdi, hogy hozhatja-e a
    szokásos Amsteljét. A feleség most már kifejezetten zavarba jön:
    - Nekem úgy tűnik, sűrűn jársz ide, hogy a pincérnő ilyen jól tudja, mit iszol.
    - Á, dehogy - válaszolja - a női kosárcsapatban játszik, néha együtt edzünk.
    Erre odajön az egyik meztelen táncoslány, és átöleli Bélát:
    - Szia, Béluci! Ellejthetem a szokásos kis táncot az asztalodon?

Erre a feleség hisztérikusan felkapja a retiküljét, és kirohan. Béla utánaszalad, és látja, hogy épp egy taxiba száll be az asszony. Gyorsan utoléri, és még pont beslisszan a hátsó ülésre az asszony mellé. Erre az asszony elkezd éktelenül visítani és rúgkapálni.
    A taxis hátrafordul, és odaveti:
    - Bélám, te állandóan ilyen harcias kis kurvákat fogsz ki magadnak?
  • broman191
    gonosz
  • Z
    Apuka halálos betegen fekszik az ágyon. Egyszer csak finom pörköltillat csapja meg az orrát. Szól a fiának:
    - Kisfiam, itt a kanalam, menj ki a konyhába, és hozz egy kis kóstolót a pörköltből!
    A kisfiú kimegy, majd kisvártatva üres kanállal tér vissza.
    - Anyu a kezemre ütött, és azt mondat, hogy a pörkölt a torra készül.
  • Z
    Én úgy hallottam, hogy a magyar gazdaság helyzetéről...

De amennyire könnyen el lehet képzelni, hogy valós egy ilyen beszélgetés, úgy kb mindegyik verzió egyformán siralmas.
  • Sadist
    1957 vs. "jól vagyunk"? Na, dereng már valami a szovjetekről? :D
  • Sadist
    Ez is igazából valami orosszal meg zsidóval van. 100e magának, mert adja a munkát, 100e nekem, mert összehozom a bizniszt, 70e meg annak a baleknak, aki megcsinálja.
  • Gladiator
    elsőt nem értem.
  • koryne
    Három ügynök egyszerre látogat meg egy múzeumot. Közben észreveszik, hogy a hátsó kerítés javításra szorul. Mind a hárman felajánlják, hogy megszervezik a munkálatokat a múzeumnak. Az első (mondjuk Béla) megméri centivel a kerítést, felír néhány számot, majd kiböki:
    - Azt hiszem, 90.000 forintért meg tudnám csinálni. 40.000 az anyagköltség, 40.000 a munkások bére, és 10.000 lesz az én hasznom.
    A következő (Endre) szintén méricskél, számolgat, aztán azt mondja:
    - Szerintem ki lehet hozni 70.000-ből is. 30.000 az anyag, 30.000 a melósok, és 10.000 nekem.
    A harmadik odanéz zsebretett kézzel, és foghegyről odaveti:
    - 270.000 forint.
    A múzeum munkatársa teljesen elhűlve:
    - Hogy jön elő ekkora összeggel, amikor meg se nézte rendesen, hogy mit kell csinálni?
    - Roppant egyszerű. 100.000 magának, 100.000 nekem, és a munkával megbízzuk Endrét.
  • Dzsini
    klasszikust csak pontosan kérem:

Örkény István: Folklór

1. Viccelődünk

Egy fekete autó közeleg a megyeszékhely felől. Megáll. Egy fekete ruhás férfi kiszáll, és odamegy a borsótáblához.
    - No, hogy vagyunk, hogy vagyunk? - szóé oda viccesen a parasztoknak.
    - Jól vagyunk, jól vagyunk - válaszolják viccesen a parasztok.
    (Sárvári folklór. Vas megye, 1957)

2. A termelés zavartalanul folyik

- Halló, gépterem?
    - Skultéti, jelentkezem.
    - Mennyi, Skultéti?
    - Harminchárom.
    - Mi harminchárom?
    - Mi mennyi, főmérnök úr?
    - Az, ami harminchárom.
    - Nem annyinak kellett volna lennie?
    - Mindegy, Skultéti, csak csinálja tovább.
    (Nehézipari folklór, 1978)
  • mod
  • Frosty01
    nagyon pöpecek :D
  • AtomHeart
    Ensenisenis!

- Nagymama, miért van úgy kidülledve a szemed?
    - Piroska! Legalább a WC-n hagyjál békén!

Nagymama, miért van olyan hullaszag? Nagymama! NAGYMAMA!!!

Egy komolyabb iraki bombázás után összehívják az összes Szaddám-hasonmást. A Köztársasági Gárda vezetõje így köszönti õket:
    -Van egy jó meg egy rossz hírem! A jó hír, hogy Szaddám él.
    Hatalmas örömujjongás.
    -Viszont a rossz hír számotokra: elvesztette a bal lábát és a jobb szemét...

- Mitol lila a Milkatehén?
    - Szorítja a kolomp a nyakát.

A hajóskapitány lekiált a gépházba:
    - Mennyi?
    - Negyven.
    - Mi negyven?
    - Mi mennyi?

A kis faluba cirkusz érkezik. A cirkuszigazgató úgy dönt, csinál egy kis reklámot, és elindul a faluba a hasbeszélõvel. Megtalálják az özvegy Józsi bácsit, gyõzködik jöjjön el, de Józsi bácsinak nem akaródzik mennie. Erre azt mondja az igazgató:
    - Józsi bácsi! Ez az ember itt - mutat a hasbeszélõre - meg tudja szólaltatni az állatokat.
    Józsi bács néz, de belegyezik, és bemennek a pajtába. Az igazgató megkérdezi a lovat: - Na, melyik a legjobb csõdör a faluban?
    - Két háznyira van itt egy fekete paci, az aztán tudja, mit hogyan kell csinálni - mondja a hasbeszélõ hasból.
    Józsi bá' ámul, de még egy próbatételt követel. Odamennek a tehénhez. Az igazgató odahajol az állathoz:
    - Na, melyik a legjobb bika a faluban?
    - A szomszéd bikája, aaaaa, az aztán tudja a dolgát! - szól a hasbeszélõ hasból.
    Józsi bácsi még mindig nem hisz nekik, még egy próbatételt követel. Az igazgató odahajol a kecskéhez, hogy kérdezzen, mire Józsi bácsi felkiált:
    - A kecskét ne! Az hazudós!!!

Öreganyó megy az utcán és meglát egy úthengert az árokba borulva. Rosszallóan így szól:
    - Mert mennek, mint az állat!

A vakok iskolájában a tanár erélyesen rászól a felelõre:
    - Ha még egyszer a pattanásos arcodat piszkálod, beírok egy egyest puskázásért!

Brezsnyev és Koszigin utaznak haza Nasszer temetésérõl. Brezsnyev megszólal:
    - Te Alekszej! Láttad Nasszer kezén azt a szép aranyórát?
    - Nem, mutasd!

- Milyen a hallása?
    - Római katolikus.

Utolsó mondatok:
    -Milyen gázszag van itt meg milyen sötét!
    -Dobd már ide a kalapácsot!!!
    -De csúnya nagy kopasz fejed van!
    -Szia cápácska...
    -Ne aggódj szivi, a feleségem nem tud rólunk!
    -FEDEZZETEK!

- Minek megy a vak az erdõbe?
    - Fának

Remelem sikerult ujat is irnom a tobbseg szamara. Ha nem, bocs!
  • Z
    Öreg vagyok én már ehhez...
  • Sadist
    Na látod, ilyen egy (ez esetben direkt) elcseszett vicc. Se füle, se farka, nincs benne poén.
  • Prank
    Képzeld, megvan a jogsim!
    -Kajakra?!
    -Neem, kocsira!

ennyi
  • Z
    Nekem sem teljesen világos az előzmények ismeretének hiányában. Így értelmeztem:

Egyik meséli, hogy megvan a jogsija (kocsira). Erre a másik megkérdezi, hogy "és motorra" (IS megvan)? Mire az első a kérdést másként hangsúlyozva értelmezi, azt gondolva, hogy a másik a kérdését így gondolta: Na és akkor motorra van meg?

- Képzeld, holnap ünneplem a bádoglakodalmam.
    - A MÍCSÓDÁÁT?
    - Pont 5 éve váltam el a feleségemtől, és azóta csak konzervet eszem.
  • Japep
    Az a kitalálos dolog nagyon durva...én ráhibáztam mindháromra...ha más mondja, el sem hiszem! :S :D

Erről beszélek - nem tudtok még hasonlókat ??? :D
  • zeli
    Én ha nekiállok viccet olvasni, csak olyat másolok ide, amin jót nevettem, s amit még nem olvastam itt, vagy egyátalán. :)
  • Prank
    valószínüleg nem ismered az eredetit és az előzményeket...
    nem véletlenűl írtam így...
  • Aquli
    aDSFÁ3wáa3w!_!+-34. ezmi baszod msot ez a hogyan rontsunk el vicceket topic or?
  • kispeki
    ezeket inkább a legszarabb viccekbe kéne.... de lehet hogy valaki nem ismeri a topikot pedig be is linkelték pár hsz-el előbb....
  • PíszLávJuniti
    láál
    ez brutál :D
  • Prank
    Képzeld, megvan a jogsim!
    -Tényleg?!
    -Aha!
    -És motorra?
    -Neem, kocsira!
  • Sadist
    A kérdés pedig teljesen komoly volt. Nem egyszer, nem is kétszer, hanem sokszor volt már, hogy egy alapjaiban elcseszett "viccet" írkáltak ide. Kíváncsi voltam, hogy csak emberi figyelmetlenség, vagy pedig a butaság a forrása.
  • Sadist
    Egyes, leülhetsz.
  • Timbo
    flém on
  • baaka
    te!(már bocsás meg) ha nem tetszik nem kell megnézni és írni a hülyeséget!ekkora gyökeret mint te nem mindenhol találni
  • bardocz
    amiket én rakok mndig átolvasom,és ami tetszik,csak azt rakom be
  • Brolly