Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
Alapigazságok, okosságok...
Ha két hideg, esős nap után végre ragyogó napsütésre ébredsz, akkor biztosan hétfő van.
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn!
Jézus, ki vagy a mennyekben, én is kivagyok itt a földön.
Ha a munkavégzés olyan egészséges, miért nem a betegekkel csináltatják?
Azok a nők, akik úgy gondolják, hogy a férfiakat a hasukon keresztül lehet megfogni, egy jó arasznyit tévednek.
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Káma Szútra pedig megmagyarázza, hogyan.
Az italt elhagyni jó dolog... sokkal rosszabb viszont, ha már nem emlékszel, hol hagytad el.
Ha jobban néznék ki, kiesnék az ablakon.
Azt mondják, a férfiak állandóan a szexre gondolnak. Ez nem igaz, sokszor jut eszükbe a sör is.
Ne köpködj a sivatagban! Még szükséged lehet rá.
Egyetlen atombomba tönkreteheti az egész napodat.
Az egyetlen baj a semmittevéssel, hogy sohasem tudod, mikor végeztél.
Azt hiszem felkötöm magam. Persze csak ha minden kötél szakad.
Utálom a sört. Ott pusztítom, ahol érem.
Ha nem tetszik, ahogy vezetek, akkor tűnés a járdáról!
Hölgyeim! Ha már megkedvelték a koffeinmentes kávét és teát, a cukormentes kólát, a nikotinmentes cigarettát, miért nem kedvelik az impotenseket?
Én kértem a jeget, de ez azért nevetséges! (a Titanic egyik utasa)
A nejem szerint túl kíváncsi vagyok. Legalábbis folyton erről írogat a naplójában.
Melyik a nemdohányzó mentőcsónak?
Már majdnem megvettem a "Pozitív gondolkodás előnyei" című könyvet, de aztán arra gondoltam, ugyan mire lenne ez jó?
Mondd neki, hogy kurva elfoglalt vagyok - vagy fordítva.
Csak a hangom miatt nem lettem énekes.
A tizedik sörömet iszom, mert összevesztem a feleségemmel. Hihetetlen, mibe kerül ez a nő...
A nők szeretik az egyszerű dolgokat az életben, így a férfiakat is.
Sikeres férfi az, aki többet keres, mint amennyit a felesége el tud költeni. Sikeres nő az, aki talál ilyen férfit.
Az opera az, amikor egy fickót hátba szúrnak, és az nem vérzik, hanem énekel.
A feleségemmel mindig fogjuk egymás kezét. Ha elengedem, rögtön vásárol valamit.
Csak a szülői értekezleten tudtam meg, hogy nincs is gyerekem.
Gyerekkorom óta rajongok Michael Jacksonért. Igaz, gyerekkoromban még ő is rajongott értem.
Egy papban és a karácsonyfában az a közös, hogy a golyók csak dekorációk.
Kurvára megy a pénz! - mondogatta apám is, anyám is, csak más-más hangsúllyal.
Nem tudom mit kezdenék a feleségem nélkül. De akkor is olyan jó rágondolni.
Fiatalabb koromban 4 hajlékony tagom volt és 1 merev. Ma négy merev és egy hajlékony tagom van.
Az egyetlen, amit kérek: egy esély, hogy megbizonyosodhassak arról, a pénz nem boldogít.
Sosem hittem a Télapóban, mert tudtam, hogy egy fehér fickó sötétedés után sosem merészkedik a mi utcánkba.