Viccek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://guriga.uw.hu
Vélemény?
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
nem filmböl hanem filmajánlobol (reklám) :D
Mert a hurrikán olyan mint a nõ: Amikor jön akkor heves és nedves, de amikor megy akkor viszi a kocsit meg a házat!
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyõznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
"A férfi felfedezte a BARÁTSÁGOT és feltalálta a SZERELMET.
A nõ felfedezte a SZERELMET és feltalálta a HÁZASSÁGOT"
ez és az utolsó nagyon nagy :D
A férfi felfedezte a FEGYVEREKET és feltalálta a> VADÁSZATOT.
A nõ felfedezte a VADÁSZATOT és feltalálta a BUNDÁT.
A férfi felfedezte a FESTÉKEKET és feltalálta a FESTÉSZETET.
A nõ felfedezte a FESTÉSZETET és feltalálta a SMINKET
A férfi felfedezte a SZÓT és feltalálta a TÁRSALGÁST.
A nõ felfedezte a TÁRSALGÁST és feltalálta a PLETYKÁT.
A férfi felfedezte a JÁTÉKOT és feltalálta a KÁRTYÁKAT.
A nõ felfedezte a KÁRTYÁKAT és feltalálta a BOSZORKÁNYSÁGOT.
A férfi felfedezte a FÖLDMÛVELÉST és feltalálta az ÉTELT.
A nõ felfedezte az ÉTELT és feltalálta a DIÉTÁT.
A férfi felfedezte a BARÁTSÁGOT és feltalálta a SZERELMET.
A nõ felfedezte a SZERELMET és feltalálta a HÁZASSÁGOT.
A férfi felfedezte a NÕT és feltalálta a SZEXET.
A nõ felfedezte a SZEXET és feltalálta a MIGRÉNT.
A férfi felfedezte a KERESKEDELMET és feltalálta a PÉNZT.
A nõ felfedezte a PÉNZT és itt aztán minden elcseszõdött!!!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
-Ezaz fiam!! Epéig!!!!
practitioner of the forbidden arts of death
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Edina: Úgy érzem, hogy nagyon harmonikus a kapcsolatunk. Rendkívül megértõ, toleráns fickó. Nekem valahogy a víz jelekkel az igazi (remélem most már végleg, hi-hi) röhej, de picit turiztam a családfájába és dédszülõkig még akcendensekben is rengeteg az átfedés köztünk. Mondjuk néha úgy érzem, mintha pár dolgot elengedne a füle mellett. Gyereknév ötleteken is csak révedten bólint, hogy, persze nyuszmusz, a Christofer nagyon szép, a két kéglink beszámításos cseréjét egy házrészre, meg a szocpol terveket se hallgatja végig. Mondjuk nagyon elfoglalt, néha hetekre sehol, ezért az összebutit se erõltetem, a kineziológus Kriszta szerint a mai férfiaknak nagy légtérre van szüksége, azt mondja, hogy Márkot és Bencét is a túlzott bújással buktam be, nekem meg már vészesen ketyeg a biológiai órám, több rossz dobást nem szeretnék. Hát dióhéjban ennyi, ha egyszer lesz idõnk egy rendes dumcsira (hahh, ugye soha napján) majd picit részcsizem.
Zoli: Mondd csak Robi, hogy álltok Edinával?
Robi: Kúrogatunk, semmi komoly.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Egyszer aztán elmondta ezt a titkos vágyát a király fõtanácsadójának, Birbalnak. Azt is hozzátette, hogy bármit megtenne, csak szájával a királyi keblekhez érhessen. Birbal hosszas gondolkodás után azt mondta neki:
-- Nézd, Ahmed. Nem kis dolog, amit kérsz, de én segíthetek rajtad. Természetesen nem ingyen, ha fizetsz nekem 1000 aranyat, büntetlenül csókolgathatod a királynõ melleit 4 órán keresztül.
Ahmed nagyon megörült ennek, majd megegyeztek, hogy a mûvelet elvégzése után kifizeti Birbalnak az 1000 aranyat. Birbal másnap egy speciális anyaggal kente be a királynõ melltartóját, ami erõs viszketést okozott. A király összehívta az orvosait -- akiket Birbal persze jó elõre kioktatott --, hogy állapítsák meg a viszketés okát. Az orvosok a vizsgálat után közölték a diagnózist és a gyógymódot:
-- Ez egy nagyon veszélyes, gyors lefolyású betegség! Egyetlen gyógymód van ellene, egyfajta emberi nyál. Sajnos egész Arábiában csak egyetlen ember nyála alkalmas gyógyításra, mégpedig egy Ahmed nevû alattvalóé - A király gyorsan elõkeríttette Ahmedet, és ráparancsolt, hogy nyálával gyógyítsa meg a királynõ kebleit.
Ahmed boldogan vette kezelésbe a kérdéses testrészeket, 4 órán keresztül nyalogatta, szopogatta nagy bõszen, majd földöntúli boldogságban úszva távozott.
Másnap megjelent nála Birbal, és kérte a jogos fizetséget, ám Ahmed kijelentette, nem gondolta komolyan azt az 1000 aranyat, meg különben sincs annyi pénze.
Azonban nem számolt Birbal bosszújával. Következõ nap Birbal a viszketést okozó szert becsempészte Akbar király alsónadrágjába.
És Akbar király hamarosan Ahmedért küldetett.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Megy a differenciáltanár a sivatagban. Jön vele szemben egy függvény. azt mondja neki:
-Add ide az értékkészletedet, vagy lederivállak.
A függvény odaadja. Megy tovább megint jön egy függvény, ugyanezt mondja neki:
Amaz nem tud mit tenni, hát odaadja. Megy tovább, megint jön egy függvény.
-Hát deriválj csak - mondja a függvény - én az e az x-ediken vagyok.
Két parasztbácsi beszélget:
- Hé szomszéd! Disznót vágunk, aztán elkélne egy kis segítség!
- Mi kéne kés?
- Nem, disznó!
sikátorba,és meglátja a rántotthúst, aki nyugodtan cigarettázik.
Odaszól:
- Gyere rántotthús, fussál, mindjárt ideérnek a románok!
Mire a rántotthús:
- Engem itt nem ismernek.
XD
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
világ legrondább boszorkányával, akinek a vállan egy holló pihen. Annak
rendje es
módja szerint a boszorkány megszólítja:
-Ha kitalálod, milyen állat van a vállamon, magadévá tehetsz.
-Delfin.
-Határeset, elfogadom.
:D:D:D:D:D:D:D:D
> kifüggeszve, hogy "Kolibriszalámi kapható!" Ezt megkóstolom, gondolja.
> Bemegy az étterembe, és rendel a pincértõl egy adag kolibriszalámit.
> Kis idõ múlva a pincér megjelenik egy tányérral, rajta egy darab
> karvastagságú szalámival. Az öreg egy kissé elcsodálkozik, ezért
> megkérdi a pincért.
> - Ne haragudjon már a kérdésért, de én úgy tudom, a kolibri egy
> cserebogár nagyságú madár. Hogy lehet abból ilyen vastag
> szalámit csinálni?
> - Hát erre mi is gondoltunk, ezért úgy csináltuk, hogy
> kiegészítettük egy kevés más hússal is - mondja a pincér.
> - Milyen hússal?
> - Ló hússal - válaszol a pincér.
> - Mennyi benne a ló hús?
> - Fele-fele.
> - Fél kiló kolibri, fél kiló ló?
> - Nem. Egy kolibri, egy ló.
> - Akkor ki sem lehet érezni belõle a kolibri izét!
> - Látja erre is gondoltunk, ezért nem is tettünk bele kolibrit!
vérrögje volt egy féfinak és olyan helyen volt az agynál ahova nem tudtak odajutni és nem sok idõt jósoltak a férfi elhatározta hogy utolsó óráit részegen tõlti ezért leita magát és sikeresen a székrõl a padlóra vetõdöt és eltörte az orrát mire az vérzésnek idult és a vérel együt a vérrög is kifolyt és boldogan élt tovább
gondoljatok bele az alkohol mentete meg az életét
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
---------------
Egy texasi férfinek agydaganata volt, az orvosok már csak két hónapot jósoltak neki, ezért elhatározta, hogy fejbelövi magát.
Steve Huey, miután írt egy búcsúlevelet, fejéhez emelte a pisztolyát és lõtt. A vértócsában fekvõ férfire néhány óra elteltével egy barátja talált rá, aki kihívta a mentõket.
Steve idõben kórházba került, és nemcsak felépült a fejlövésbõl, hanem egyúttal a halálos tumortól is megszabadult, mivel sikerült azt szétlõnie. Még az orvosok is csodaként értékelték az esetet, és kiszámították, hogy egy ilyen lövés esélye 254 millió az egyhez.
A felgyógyult férfit arra biztatják barátai, hogy lottózzon. Steve Huey könyvet ír a történetérõl, és egy film elkészítését is tervezik.
---------------
Az üldözõ rendõrök defektjének köszönhetõen került rendõrkézre egy gyorshajtó motoros az Egyesült Államokban. A rendõrök üldözték a motorost, aki óránként 190 kilóméteres sebességgel száguldott az autópályán, ám megállásra kényszerültek gumigond miatt. Amikor kiszálltak, hogy kereket cseréljenek, megjelent a gyorshajtó, és megtudakolta, tud-e segíteni. Mint kiderült, fogalma sem volt róla, hogy üldözik, és a visszapillantó tükörbõl látta, hogy gondja támadt a rendõrautónak.
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatõrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyõznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
- Jaj, nekem, mi az?
- Sajnos a bal oldala hamarosan teljesen le fog bénulni.
(Pista bácsi felülrol belenyúl a gatyájába, láthatóan
megmarkolja a f****t, és áthúzza a jobb oldalra)
- Akkor mentsük, ami mentheto!
:D
- Kígyó, adj egy marékkal!
- Hülye vagy, nyuszi?!
Amúgy jó. :)
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Amíg az ember az igazira vár, szép napokat tölthet el az esélytelenekkel is...
- Juli vagyok, szarok én a Calgonra, inkább 3 évenként 4500 ft-ért veszek egy új fûtõszálat!
A rokker teszt már volt, de nagyon ütõs:D :D :D meg a többi is :D
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
Amíg az ember az igazira vár, szép napokat tölthet el az esélytelenekkel is...
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
<#nyes>#nyes>
broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer