Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • Anders
    A székely elmegy a hegyekbe kirándulni a fiával. Rájuk esteledik és megszállnak egy erdészházban. Éjszaka felébred a székely és azt kérdi a fiától:
    - Mit csinálsz fiam?
    - Maszturbálok apám.
    - Na, és hogy haladsz, fiam?
    - Még nem sokra haladtam apám.
    - Na, akkor most már próbálkozz a sajátoddal!

Szőke nő a nőgyógyásznál:
    - Mi a panasza, hölgyem?
    - Hááát, itt alul bélyegek esnek ki belőlem!
    - Bélyegek? Az nem lehet. Megvizsgáljuk.
    Kis szemlélődés után megszólal:
    - Drága hölgyem! Ezek nem bélyegek! Banáncímkék!!!

Szőke nő jön kifelé a nőgyógyásztól, és ismételgeti: "Darázs, derék, homár, darázs, derék, homár..."
    Utána szól a doki:
    - Nem, nem, utoljára mondom: Méh nyak rák!

A cigány meglátogatja a komáját. A házigazdának nagy háza, gyönyörű asszonya van, és a kertben ott teniszezik a Navratilova meg a Steffi Graf.Kérdezi a vendég:
    - Te, Gázsi, hogy lehet ez?
    - Hát lementem a kanálishoz, kifogtam az aranyhalat, és kívántam tőle hármat.
    - Nem lehetne nekem is kívánni?
    - Már hogyne lehetne!
    Gazsi megmutatja, hol fogta ki az aranyhalat. Márió is kifogja.
    - Kívánhatsz hármat, ha visszadobsz - mondja neki a hal.
    - Hát legyen szíp nagy házam, de nagyobb, mint a Gazsijé! - kezdi Márió. - Legyen szíp az asszony, de szebb, mit a Gazsijé. És legyen nagy szex!
    Hazamegy Márió: ott a hatalmas palota, az ablakból egy szép asszony integet.Kinyitja az ajtót: ömlik ki a házból a keksz. Visszamegy Márió panaszra a Gazsihoz:
    - Kívántam nagy ház, lett nagy ház, kívántam szíp asszony, lett szíp asszony, kívántam nagy szex, oszt most ömlik a házbul a keksz...
    - Mit gondoltál, én nagy téniszt kívántam?

A kis David Beckham éppen matekórán ül az iskolában, mikor felszólítja a tanárnő:
    - David, kérlek számoljál el 1-től 15-ig!
    - 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,12,13,14,15.
    - Na de kisfiam, nem felejtettél ki valamit?!
    - A francba, már megint kihagytam a 11-est!

A Télapó megy az etióp gyerekekhez. Az etióp gyerekek nagyon megörülnek neki:
    - Jaj, de jó, Télapó, hogy jöttél! Már 3 hete nem eszünk rendesen!
    - Nem esztek rendesen? Akkor csokit se kaptok!!