41234
Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
simirizsa #27819 a Kos meg a Bika igaz :D -
#27818 A télapós az durva:D:D -
#27817 A székely elmegy a hegyekbe kirándulni a fiával. Rájuk esteledik és megszállnak egy erdészházban. Éjszaka felébred a székely és azt kérdi a fiától:
- Mit csinálsz fiam?
- Maszturbálok apám.
- Na, és hogy haladsz, fiam?
- Még nem sokra haladtam apám.
- Na, akkor most már próbálkozz a sajátoddal!
Szőke nő a nőgyógyásznál:
- Mi a panasza, hölgyem?
- Hááát, itt alul bélyegek esnek ki belőlem!
- Bélyegek? Az nem lehet. Megvizsgáljuk.
Kis szemlélődés után megszólal:
- Drága hölgyem! Ezek nem bélyegek! Banáncímkék!!!
Szőke nő jön kifelé a nőgyógyásztól, és ismételgeti: "Darázs, derék, homár, darázs, derék, homár..."
Utána szól a doki:
- Nem, nem, utoljára mondom: Méh nyak rák!
A cigány meglátogatja a komáját. A házigazdának nagy háza, gyönyörű asszonya van, és a kertben ott teniszezik a Navratilova meg a Steffi Graf.Kérdezi a vendég:
- Te, Gázsi, hogy lehet ez?
- Hát lementem a kanálishoz, kifogtam az aranyhalat, és kívántam tőle hármat.
- Nem lehetne nekem is kívánni?
- Már hogyne lehetne!
Gazsi megmutatja, hol fogta ki az aranyhalat. Márió is kifogja.
- Kívánhatsz hármat, ha visszadobsz - mondja neki a hal.
- Hát legyen szíp nagy házam, de nagyobb, mint a Gazsijé! - kezdi Márió. - Legyen szíp az asszony, de szebb, mit a Gazsijé. És legyen nagy szex!
Hazamegy Márió: ott a hatalmas palota, az ablakból egy szép asszony integet.Kinyitja az ajtót: ömlik ki a házból a keksz. Visszamegy Márió panaszra a Gazsihoz:
- Kívántam nagy ház, lett nagy ház, kívántam szíp asszony, lett szíp asszony, kívántam nagy szex, oszt most ömlik a házbul a keksz...
- Mit gondoltál, én nagy téniszt kívántam?
A kis David Beckham éppen matekórán ül az iskolában, mikor felszólítja a tanárnő:
- David, kérlek számoljál el 1-től 15-ig!
- 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,12,13,14,15.
- Na de kisfiam, nem felejtettél ki valamit?!
- A francba, már megint kihagytam a 11-est!
A Télapó megy az etióp gyerekekhez. Az etióp gyerekek nagyon megörülnek neki:
- Jaj, de jó, Télapó, hogy jöttél! Már 3 hete nem eszünk rendesen!
- Nem esztek rendesen? Akkor csokit se kaptok!! -
#27816 Mintha már olvastam volna, de jó^^ -
#27815 -.- -
#27814 Hogy hívják a láthatatlan embert?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kisködmön!Muhaha! -
#27813 Már volt nagyon régen, de nem érdekes:D
Néhány kérdésnél már az agyamat dobtam:D nagyon zsír!!:D -
Grenzjager #27812 -
#27811 ez kész:D
nemtudom volt-e. -
#27810 Talán nem vótmég...
2085-ös történelem érettségi tételek
1.Fekete Pákó betelepülése, majd kiűzetése Magyarországról!
2.Győzike vagyonosodása és az etnobiznisz összefüggései.
3.Fejtse ki részletesen, hogyan "kúrta" el Magyarország sorsát
Gyurcsány Ferenc miniszterelnök!?
4.Ismertesse részletesen a századforduló médiájának egyetemes kultúrtörténeti alkotásait (Big Brother, Való Világ, Fókusz, Aktív, Dáridó, Fásy Mulató), és azok pozitív hatásait a kor társadalmának szellemiségére, intellienciaszintjére.
5. Anettka és a kozmosz közti viszony a XXI-ik században.
6. Döntse el melyik évben volt nő, és melyik évben volt férfi Terri Black!?!
7. Magyarország "sztárjai" a XXI. Században: Fekete Pákó, Győzike. Jelölje térképen, mely kontinensre kellett volna visszavándorolniuk?
8.Balázs Vs. Mónika show. Melyiknek volt a nagyobb nézettsége, és közerkölcsformáló hatása?
9. A Barátok közt szappanopera 102542. részének részletes bemutatása a XXI-ik század végén! Ismertesse bizonyos szereplők sorozatbéli életrajzát. Mint pl. a Tilda-karakter evolúciója(1-51-ig)
10. Miért részesíti előnyben a roma többségi társadalom az idegen hangzású keresztneveket? (Eszmeralda, Rozalinda, Izaura, Pamela, Szamanta,ill. Vinettú, Szándokán, Hoszéármándó, Ronáldó, Maradona)
11.Ki volt Kiszel Donatella édesapja? Válassza ki, és húzza
alá a megfelelő személy nevét:
-Mr. Sylvester Stallone
-Kondor Csaba Úrhölgy
-Az ismeretlen katona ("akcióban eltűnt")
-Az igazi Fantomas
12. Kelemen Anna metamorfózisának ismertetése, munkásságának kultúrtörténeti elemzése.
13. Ismertesse Kocsor Zsolt (egykori művésznevén: Kozsó) nemzetközi elismertségének (Nobel-békedíj, Grammy-díj, Szívárvány Zászló-érdemrend) okait és pályafutásának főbb állomásait.
14. Mikor csatlakozott Magyarország államadóssága a "Fejlődő
Országok" elitcsapatához?
A:2007
B:2008
C:2009
15. Melyik hazai mestermű vált a világörökség részévé a XXI-ik század közepén?
-Kiszel Tünde "Donatellácska" naptársorozata
-A 4-es metró frissen átadott, Panama-díjas első szakasza
-A Chuck Norris híd
-Schobert Norbert Update Enciklopédiája -
#27809 hát nem t'od msnen az a napszemüveges pofa :)De igen tie fighter energia pajzsal kiskoromban mindig a birodalomnak szurkoltam :) -
Prank #27808 mi az, tie vadászgép?:) -
#27807 -l -
#27806 m1 így is jól (H) -
#27805 Nem baj, így is jó sztem:D -
#27804 Csak elbaxtam, mert eredetileg: "Kurvára megy a pénz!" -
#27803 áááh, a kurvás az nagyon jóóóó:D:D -
#27802 kár, hogy lefekvés előtti jelenetként értelmesebb :D
Férj a feleségéhez lefekvés előtt:
-Drágám, itt a fejfájás elleni gyógyszered!
-Dehát nem is fáj a fejem! O_o
-Akkor BANZÁÁÁÁJ!!!!
Egyébként is:
"Kurvára kell a pénz!" - monda apám is, anyám is, csak más hangsúllyal... -
#27801 LOL -
#27800 Férj éjnek évadján felkölti a feleséget:
- Tessék, drágám, itt az Aspirined...
- De hát nem is fáj a fejem!
- Akkor dugunk?? -
#27799 Degec-i -
#27798 ezt már hallottam de ez kibaszott jo, csak mas beszolassal ismerem :)
amugy kordat nagyon csipom ^^ -
#27797 Ez de f4sz -
#27796 Csávó első randin van egy csajjal, egy nagyon puccos étteremben.
A hapsi, valami nagyot akar durrantani a csaj előtt, de semmi sem jut az eszébe. Egyszer csak, mint egy égi jelként meglátja Korda Györgyöt néhány asztalal odébb. Amikor észreveszi, hogy Korda kimegy wc-re, gyorsan utánna szalad, és megszólítja:
-Elnézést drága művész úr, hogy zavarom, de az a helyzet, hogy éppen egy lánnyal van randim, és szeretném lenyűgözni. Megtenné, hogy néhány perc múlva odajön hozzánk, és köszönne, hogy "Szevasz Zolikám, hát ezer éve nem láttalak! Mi van veled?" ?
Korda úriember módjára belemegy a dologba. El is telik pár perc, amikor odamegy a megbeszéltek szerint a párhoz, és meglepetten köszön a srácnak:
-Szevasz, Zolikám, ezer éve nem láttalak! Hogy vagy, mi van veled?
Mire a srác:
-Gyurikám, már a múltkor is megmondtam, hogy nem haverkodom ilyen majmokkal, szóval húzz innen! -
#27795 HAAHAHA
BAK
Azok nem szopnak.
LOOL -
cucmalajmc #27794 mindíg fáj a fejük mi? -
#27793 ez nagyon nagy !! -
#27792 jamm. a nőági fiatalabb felmenőd élvezi -
#27791 lol :DD -
#27790 ez nem csak vicces, hanem qrvára komoly dolog :D -
#27789 mér? bak vagy és szoktál? -
#27788 Fake a bikát és a szüzet elcserélték :)megnézve 1-1 szűz,bika horoszkópos csajt nem stimmel -
#27787 Én igazán soha nem értettem meg, miért különböznek annyira a férfi és noi szexuális szükségletek. És soha nem értettem meg azokat a Vénusszal és Marssal kapcsolatos dolgokat. Ugyanúgy nem értettem, hogy a férfiak miért gondolkodnak fejjel, a nok viszont szívvel. És a végén, soha nem értettem, hogy miért csökken a noi szexuális vágy a nagy „Igen!” kimondása után.
Például: Egyik este, múlt héten, feleségemmel feküdtünk az ágyban. Már lángolt a vágy és a hormonok, amikor mondta:
- Nem tudok most, nincsen kedvem... Csak akartam, hogy megölelj egy
kicsit.
- MIII??? – mondtam – ez most mit jelentsen?
És akkor kimondta a mondatot, amelytol fél minden férj a bolygón:
- Te egyszeruen nem érted az én érzelmi igényeimet, amelyekre szükségem van mint nonek, hogy kielégítsem a te férfi testi szükségleteidet.
A furcsa arckifejezésemre csak azt mondta:
- Hát nem tudsz szeretni egyszeruen magam miatt, és nem csak azért amit az ágyban csinálok veled?
Rájöttem, hogy nem lesz semmi, elfordultam és elaludtam.
Következo nap felhívtam a fonököm és kivettem egy szabadnapot, hogy egész nap a feleségemmel legyek. Elmentünk ebédelni, aztán elvittem egy nagy bevásárlóközpontba ahol egy fél emeletnyi noi ruha üzlet volt. Körbe mentem vele, amíg kiválasztott néhány drága ruhát. Nem tudta eldönteni, hogy melyiket vegye meg, így mondtam, hogy megvesszük az összeset. Cipot is akart, amelyik illik a ruhához, mondtam hogy vegyünk mindegyik ruhához valót. Elérkeztünk az ékszerboltig, ahol vettem gyémánt fülbevalókat.
Mondhatom, hogy itt már nagyon izgatott volt. Biztos arra gondolt, hogy a csod szélén vagyok. Arra gondoltam, hogy próbára tesz amikor kérte a tenisz csuklópántot, mert még ha életben nem fogott tenisz ütot. Biztos gondolkodásba ejtettem, amikor így válaszoltam:
- Persze, drágám.
Szerintem már közel volt a szexuális csúcshoz az óriási izgalomtól. Végre mosolyogva szólt:
- Azt hiszem, hogy ennyi lesz. Menjünk a pénztárhoz.
Alig bírtam ki, hogy ne röhögjek, amikor válaszoltam:
- Nem tudok most, nincsen kedvem.
Az arca eltorzult és teljesen elsápadt:
- MIIIII?
Akkor elmondtam:
- Csak azt akartam, hogy az öledben tartsad egy kicsit ezeket a ruhákat. Te egyszeruen nem érted az én pénzügyi gondjaimat, amelyekkel meg kell küzdenem mint férfinak, hogy kielégítsem a vásárlási vágyadat, mint nonek.
És amikor rám nézet úgy mintha ölni akarná, hozzátettem:
- Hát nem tudsz szeretni egyszeruen magam miatt, és nem csak azokért a ruhákért amiket veszek neked?
Szóval, ma este sem lesz dugás... -
#27786 Ha olyan csúcs lenne, egy kicsit azért dilemmáznék:) -
#27785 BAK
Azok nem szopnak.
téves -
#27784 "Úgy leszop, hogy belehalsz" - akkor inkább ne xDDD -
#27783 Nem rossz;) -
#27782 Na jó:) "A lelkedet is leszopja. Olyan, mintha hazatérnél." Állat:) -
#27781 Szopás horoszkóp
Tudományos értekezés a felláció és az asztrológia kapcsolatáról, avagy "hogyan szopnak a lányok, csillagjegyeik szerint"?
KOS
Annak a biztos tudatában szopja a farkad, hogy az utolsó cseppet is ki fogja belõled csavarni. És milyen igaza van. Olyan, mint egy fegyelmezett, de mégis játékos, érzéki szexakció. Használja a kezét. Lenyeli. Ja, dugás nélkül hamar feszültté válik.
BIKA
"Szopni született". Érzékibb, mint bárki más. Puha a szája, és mindent tud a farkadról. Úgy szívja, mint egy folyondár. Alap, hogy lenyeli. Még a sejtjeidet is birtokolni akarja. Imád szopni, nyugodt életed lesz mellette.
IKREK
Változó. Érdemes kikapcsolni a tévét elõtte, különben azt fogja nézni közben. Elég ügyes tud lenni, ha éppen olyanja van. Amúgy kurvára dekoncentrált. Idõnként változtat a fogáson, mert utál unatkozni szopás közben.
RÁK
Utoljára anyád volt hozzád olyan gyöngéd, mint õ, csak máshogy. Elalszol közben, még a nyál is kifolyik a szádból. A lelkedet is leszopja. Olyan, mintha hazatérnél. Lenyeli, mert szeret.
OROSZLÁN
Lángra lobbantja a farkad, mintha egész életében erre a percre várt volna. Játékos és szenvedélyes. Fûti valami mély tûz. Nyelni méltóságán aluli, de ha nagyon felhúztad, megtesz bármit. Muszáj megdugnod cserébe, de hát ilyen az élet. ))
SZÛZ
Változó. Elküld tusolni elõtte, rendet rak, beágyaz, kitakarít. Az elsõ félórában csak tisztogatja a bránert. Nagyon érzéki tud lenni, ha jó napja van. Ha lenyeli, nagyon szeret. Néhány év után rá lehet venni. Elsõ alkalommal valószínûleg rókázni fog.
MÉRLEG
Ahogy szopik, az csak neked szól. Nem sima szexélmény. Testével-lelkével adja a gyönyört, "megszólít". Azért él, hogy jó legyen neked. Jó esély van rá, hogy tudja a neved, nem úgy, mint a többi.
SKORPIÓ
Úgy leszop, hogy belehalsz. Mindent tud, amit lehet, amit mégsem, az valószínûleg nem is létezik. Soha többé nem akarod majd más száját. /Hát persze... / Nyilvánvaló, hogy lenyeli. Ha nem, az viszont a vég kezdete lehet.
NYILAS
Csak azért csinálja, hogy jól megdugd.
BAK
Azok nem szopnak.
VÍZÖNTÕ
Mindent elkövet, hogy ne unatkozzatok. Inkább nem csinálja, ha nincs valami ötlete. Perverz állat, hálistennek. Mindent kipróbált már. Ha peched van, feldug a seggedbe egy mûfaszt.
HALAK
Úgy szopik, mint egy álom. Gyakran elábrándozik közben. Megáll vele az idõ. Rádpakolja a fél hûtõt, fõleg a tejszínhabot. Azt hiszi, Isten lakik a farkadban. Te meg persze ráhagyod, te állat. )) -
#27780 bleeeeeeeeeeeee