Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
mondjuk valahol igazad van!
mondjuk az elég szélsőséges eset, hogy egy munkás "kényszerből" vegyen gépet. az mp3 meg a divx működési elvét én sem értem, mégis használom :)
a mobillal kapcsolatban igazad van, de annak meg a kézikönyvében az első sorok között van a bekapcs gomb ismertetése...én is csak kóstolgatom a számítógép témát, mégis azért a ki/be kapcsnál nincs különbség a gép meg egy hajszárító, vagy porszittyó között...
ami viszont egyáltalán nem biztos, hogy a kérdezők mindegyike olyan jómunkásember, aki a kapánál bonyolultabb eszközt életében nem látott.