Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
hm én beszéltem jogásszal, ő mondá elég vizsgaidőszakban tanulniuk, de akkor naon, és jogi karon hírhedtek az orvosi könyvek, hallottam bölcsészekről, egész szorgalmit bulizták, most is sok a szabad idő, és sok az 5ös vizsga. mellesleg orvosin vaok, évközben relativ tanultam, most alig ülök néha gép előtt, könyvön kívül alig látok mást és így is szívok, mint a többiek, sokunknak még mindig csak bukása van, nincs meg 1 vizsga se szal van összehasonlítási alap.