Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • kispeki
    Bemegy a dolgozó a főnökéhez:
    - Főnök, a feleségem nagytakarítást tart otthon és azt szeretné, ha én is segítenék neki.
    - Sajnálom, de sok a munka, nem tudok szabadnapot adni!
    - Köszönöm, főnök. Tudtam, hogy számíthatok magára!

Hopkins időjós volt az egyik tévétársaságnál. Bár képzett meteorológus volt, gyakran téves előrejelzéseket adott. Miután az egyik helyi lap cikket írt róla, hogy az elmúlt évben 300 alkalommal tévedett, kirúgták az állásából. Hopkins elutazott egy másik államba, ahol szintén időjósnak jelentkezett egy tévétársasághoz. A jelentkezési lapon állt a következő kérdés:
    - Miért hagyta ott előző munkahelyét?
    Igy válaszolt:
    - Mert nem felelt meg nekem az időjárás.

- Elsejével felmondok - jelenti be a takarítónő a bankfiók igazgatójának. - Nem tudom elviselni a bizalmatlanságukat!
    - Mi az, hogy bizalmatlanság? Még a páncélszekrény kulcsát is mindig itt hagyom az íróasztalon!
    - Az igaz, de a kulcs nem illik a zárba!

Főnök az egyik beosztottjának:
    - Megüresedett egy állás. Szóljon az ikertestvérének, hogy jelentkezzen.
    - Az ikertestvéremnek?!
    - Igen, annak, akit tegnap a focimeccsen láttam, míg maga a nagybátyja temetésére ment.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Mára ennyi remélem tetszettek a viccek. :)