Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • jefferson83
    Nem a legjobbak, de remélem újak :)

- Jónapot, megvan maguknál az Összeesküvéselmélet dévédén?
    - Ki kérdezi? És miért?

------------------------------------

Női logika... Utazom a busszal haza. A busz tele van, ezért nem tolakszom előre a jegykezelőig, inkább megkérek egy nőt, hogy bélyegeztesse le nekem a jegyet. De hogy szólítsam meg, "te" vagy "ön"? Az utolsó előtti megállónál nem szállt ki, vagyis végig utazik. Alaposabban megnézem, van nála egy üveg bor, vagyis biztosan férfihoz
    utazik. A bor nem éppen a legolcsóbb, vagyis a férfi jól néz ki. A falunkban két férfi van, aki jól néz ki - az én férjem és a szeretőm. A szeretőmhöz nem mehet, mivel oda én megyek most. Vagyis a férjemhez megy. A férjemnek két szeretője van - Katrin és Andrea. Katrin szabin van éppen.
    Én: "Andrea, le tudnád pecsételtetni a jegyemet?"
    Andrea: "Ismerjük egymást???"

-------------------------------------------------

Rendőr igazoltatja a csavargót:
    - Milyen iskolai végzettsége van?
    - Semmi. Analfabéta vagyok.
    - Mi maga?
    - Analfabéta.
    - Betűzze, kérem!

--------------------------------------------------

- Képzeld, akkora mákom van!
    - Miért?
    - Tegnap amikor a szeretőmmel sétáltunk, összefutottam a feleségemmel.
    - És?
    - Ő se volt egyedül.

LOL:
    Szól az orvos vizsgálat után a beteghez:
    - Ica néni, az a helyzet, hogy el kell távolítani a szívéről a daganatot, és be is írom önt műtétre. Ne pityeregjen, minden rendben lesz, elaltatjuk önt.
    - Nem az a baj, doktor úr, csak úgy a szívemhez nőtt!