Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
Hannibál, Szulejmán és Napóelon beszélgetnek a túlvilágon, hogy ki lehetett volna a legnagyobb hadvezér a történelem során.
Hannibábál - Ha nekem lett volna egy T-34-ese, betörök vele Róma kapuján, elfoglalom és kifosztom Rómát és engem neveznének biztosan a legnagyobbnak.
Szulejmán. - Ha nekem lett volna egy fasza MI-8-as helikopterem elkapom azt a Dugovics Tituszt, lehajítom a vár tornyából, elfogaltam volna Nándorfehérvárt és meg sem álltam volna Bécsig! Én lettem volna a legnagyobb.
Napóleon - Ha olyan újságom lett volna, mint a Pravda soha senki meg nem tudja, hogy Waterloo-nál veszítettem.