Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
juzosch #27374 #409 +(7212)- [X]
<DaZE> a sulinkban... egy rendőr tartott előadást a drogokról, és körbeadott 3 jointot... és azt mondta "ha nem kapom vissza mindhármat, lezárom az iskolát és mindenki azt fogja keresni, amíg meg nem lesz..." aztán 30 perc múlva, mikor már mindenki megnézte a rendőr 4 jointot kapott vissza
#98 +(5816)- [X]
<ikkenai> nincs merevlemezem. Csak 30 kínai tini a pincében akit arra kényszerítek hogy számokat memorizáljon
#177638 +(5626)- [X]
<@AntiHeiss> egyik haverom a fogdában töltötte az éjszakát
<@AntiHeiss> valószínűleg még marad egy darabig
<%The_Coolest> ?
<+Enyo> miért?
<%The_Coolest> :o
<@AntiHeiss> egy női rendőr volt, elég dögös is volt
<@AntiHeiss> azt mondta minden amit mond, felhasználható ön ellen, és fel is lesz....ő ott ült egy darabig, majd azt mondta 'dudák'
#734797 +(5348)- [X]
<Malagmyr> Egy nyelvtudomány professzor tartott nálunk előadást.
<Malagmyr> "Az angolban," magyarázott, "a dupla tagadás állítás. Más nyelvekben, mint pl az orosz, a dupla tagadás még mindig tagadás."
<Malagmyr> "Ugyanakkor," folytatta a prof, "egy olyan nyelv sem ismert, ahol a dupla állítás tagadás lenne."
<Malagmyr> Ekkor hirtelen a hátsó sorból valaki megszólalt: "Jah..... peersze...."
#244321 +(22068)- [X]
<Cthon98> hé, ha beírod a jelszavad csak csillagokat mutat
<Cthon98> ********* látod!
<AzureDiamond> hunter2
<AzureDiamond> nálam nem csillagok
<Cthon98> <AzureDiamond> *******
<Cthon98> ezt látom én
<AzureDiamond> tényleg?
<Cthon98> komolyan
<AzureDiamond> menj a hunter2-ba te hunter2 hunter2!
<AzureDiamond> haha, nálad viccesen nézhet ki
<Cthon98> lol, aha. Látod, amikor TE beírod, hogy hunter2, nálunk csak ezt mutatja: *******
<AzureDiamond> kemény, nem is tudtam hogy az IRC ilyeneket is tud
<Cthon98> jah, mind1 hányszor írod, h hunter2, nálunk csak *******-at mutat
<AzureDiamond> király!
<AzureDiamond> várj, honnan tudod a jelszavam?
<Cthon98> ööö, csak kikopiztam a TE ******-dat és az nálad hunter2-nek látszik, mert ez a te jelszavad
<AzureDiamond> ja, ok.
#287414 +(18128)- [X]
<DeadMansHand> haha, tegnap éjjel, én és pete elmentünk megünnepelni az eljegyzését és jól berúgtunk
<DeadMansHand> volt egy jó 5letünk, hogy elássuk egymást a homokban közel a víz mellett, és meglátjuk ki a gyávább, ki mászik ki hamarabb
<DeadMansHand> fél óráig bírtam, de a víz már az arcomig ért és megijedtem, így kimásztam
<DeadMansHand> kerestem, hol van pete, de biztos hamarabb feladta és hazamászott vagy valami
<DeadMansHand> Mit mondott nektek reggel amikor felébredt?
<Thirteen-> uhh.. még nem ért haza.. azt hittük veled maradt
<DeadMansHand> basszameg
<DeadMansHand> kurvára remélem hogy nem igaz amire most gondolok
<DeadMansHand> bazmeg visszamegyek a partra biztos ami biztos
<DeadMansHand> ha közben hazaér, hívjatok, nem akarok fölöslegesen aggódni
<Thirteen-> oks, hívunk. reméljük nincs még mindig beásva, különben nagy szarban vagy.
quit: (DeadMansHand)
<Tyran> mivan? pete hazajött éjjel bazmeg. Ken emiatt a szar miatt fog aggódni egész nap.
<Thirteen-> haha jah, de marha vicces lesz
join: (PeteRepeat) ([email protected])
<PeteRepeat> ez az idióta ken
<PeteRepeat> ken... az a fasz elásott a homokban tegnap éjjel, vagy 5 percig bírtam, aztán otthagytam a hülyét
<quiqsilver> pete, ken nem jött haza az éjjel, azt hittem veled van.
<PeteRepeat> oh basszameg.
<PeteRepeat> ha ken megjelenik, nehogy elmondjátok neki, hogy a parton vagyok és épp őt próbálom kiásni. nem akarom h azt higgye aggódom v vmi
quit: (PeteRepeat)
<Thirteen-> rofl. Kurva nagy meglepetés lesz amikor ezek 2en találkoznak a parton.
<Tyran> el sem hiszem milyen jó volt az időzítésük.