Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • juzosch
    #409 +(7212)- [X]

<DaZE> a sulinkban... egy rendőr tartott előadást a drogokról, és körbeadott 3 jointot... és azt mondta "ha nem kapom vissza mindhármat, lezárom az iskolát és mindenki azt fogja keresni, amíg meg nem lesz..." aztán 30 perc múlva, mikor már mindenki megnézte a rendőr 4 jointot kapott vissza

#98 +(5816)- [X]

<ikkenai> nincs merevlemezem. Csak 30 kínai tini a pincében akit arra kényszerítek hogy számokat memorizáljon

#177638 +(5626)- [X]

<@AntiHeiss> egyik haverom a fogdában töltötte az éjszakát
    <@AntiHeiss> valószínűleg még marad egy darabig
    <%The_Coolest> ?
    <+Enyo> miért?
    <%The_Coolest> :o
    <@AntiHeiss> egy női rendőr volt, elég dögös is volt
    <@AntiHeiss> azt mondta minden amit mond, felhasználható ön ellen, és fel is lesz....ő ott ült egy darabig, majd azt mondta 'dudák'

#734797 +(5348)- [X]

<Malagmyr> Egy nyelvtudomány professzor tartott nálunk előadást.
    <Malagmyr> "Az angolban," magyarázott, "a dupla tagadás állítás. Más nyelvekben, mint pl az orosz, a dupla tagadás még mindig tagadás."
    <Malagmyr> "Ugyanakkor," folytatta a prof, "egy olyan nyelv sem ismert, ahol a dupla állítás tagadás lenne."
    <Malagmyr> Ekkor hirtelen a hátsó sorból valaki megszólalt: "Jah..... peersze...."

#244321 +(22068)- [X]

<Cthon98> hé, ha beírod a jelszavad csak csillagokat mutat
    <Cthon98> ********* látod!
    <AzureDiamond> hunter2
    <AzureDiamond> nálam nem csillagok
    <Cthon98> <AzureDiamond> *******
    <Cthon98> ezt látom én
    <AzureDiamond> tényleg?
    <Cthon98> komolyan
    <AzureDiamond> menj a hunter2-ba te hunter2 hunter2!
    <AzureDiamond> haha, nálad viccesen nézhet ki
    <Cthon98> lol, aha. Látod, amikor TE beírod, hogy hunter2, nálunk csak ezt mutatja: *******
    <AzureDiamond> kemény, nem is tudtam hogy az IRC ilyeneket is tud
    <Cthon98> jah, mind1 hányszor írod, h hunter2, nálunk csak *******-at mutat
    <AzureDiamond> király!
    <AzureDiamond> várj, honnan tudod a jelszavam?
    <Cthon98> ööö, csak kikopiztam a TE ******-dat és az nálad hunter2-nek látszik, mert ez a te jelszavad
    <AzureDiamond> ja, ok.

#287414 +(18128)- [X]

<DeadMansHand> haha, tegnap éjjel, én és pete elmentünk megünnepelni az eljegyzését és jól berúgtunk
    <DeadMansHand> volt egy jó 5letünk, hogy elássuk egymást a homokban közel a víz mellett, és meglátjuk ki a gyávább, ki mászik ki hamarabb
    <DeadMansHand> fél óráig bírtam, de a víz már az arcomig ért és megijedtem, így kimásztam
    <DeadMansHand> kerestem, hol van pete, de biztos hamarabb feladta és hazamászott vagy valami
    <DeadMansHand> Mit mondott nektek reggel amikor felébredt?
    <Thirteen-> uhh.. még nem ért haza.. azt hittük veled maradt
    <DeadMansHand> basszameg
    <DeadMansHand> kurvára remélem hogy nem igaz amire most gondolok
    <DeadMansHand> bazmeg visszamegyek a partra biztos ami biztos
    <DeadMansHand> ha közben hazaér, hívjatok, nem akarok fölöslegesen aggódni
    <Thirteen-> oks, hívunk. reméljük nincs még mindig beásva, különben nagy szarban vagy.
    quit: (DeadMansHand)
    <Tyran> mivan? pete hazajött éjjel bazmeg. Ken emiatt a szar miatt fog aggódni egész nap.
    <Thirteen-> haha jah, de marha vicces lesz
    join: (PeteRepeat) ([email protected])
    <PeteRepeat> ez az idióta ken
    <PeteRepeat> ken... az a fasz elásott a homokban tegnap éjjel, vagy 5 percig bírtam, aztán otthagytam a hülyét
    <quiqsilver> pete, ken nem jött haza az éjjel, azt hittem veled van.
    <PeteRepeat> oh basszameg.
    <PeteRepeat> ha ken megjelenik, nehogy elmondjátok neki, hogy a parton vagyok és épp őt próbálom kiásni. nem akarom h azt higgye aggódom v vmi
    quit: (PeteRepeat)
    <Thirteen-> rofl. Kurva nagy meglepetés lesz amikor ezek 2en találkoznak a parton.
    <Tyran> el sem hiszem milyen jó volt az időzítésük.