Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • Emcsyke
    Férfi es nő ül egymás mellett a repülőn. Egyszer csak tüsszent a nő, majd elővesz egy pzs-t, és gyengéden megtörölgeti a lába közötti területet. A fickó értetlenül néz, azt gondolja, hogy rosszul látott. A nő pár perc múlva megint tüsszent, megint elővesz egy zsepit, megint megtörli a nevezett területet. A férfi továbbra is meglepetten, csendben figyel, de már alig tudja magát türtőztetni. Pár perc múlva megint tüsszentés, megint törlés...
    A pasi már nem bír magával, és megkérdezi:
    - Bocsánat, de ön 3-szor tüsszentett, és mindhárom után megtörölte a lábaközét. Meg tudná ezt nekem magyarázni?
    - Sajnálom, hogy megzavartam ezzel. Tudja, olyan betegségben "szenvedek", hogy valahányszor tüsszentek, orgazmusom van.
    - Ooooh, nagyon sajnálom, hogy kellemetlenkedtem. De szed valamit erre a problémára?
    - Aha, borsot!

Áll a sas a szakadék széllén, lenéz, majd aláveti magát...
    Zuhan, zuhan, 10 cm-re a talajtol széttárja szárnyait, a szél belekap é felrepíti. Látja ezt a szarka:
    - Mit csinálsz, sas?
    - Lazulok, vazze, lazulok...
    - Lazulhatok én is?
    - Gyere.
    Ketten állnak már a szakadék szélén, alávetik magukat, zuhannak, zuhannak, 10 cm-re a talajtol széttárják szárnyukat, a szél belekap, és már repulnek is. Látja ezt a róka:
    - Mit csináltok sas?
    - Lazulunk, vazze, lazulunk.
    - Lazulhatok én is?
    - Gyere.
    Hárman állnak a szakadék szélén, alávetik magukat, 10 cm-re a a talajtol megkérdi a sas:
    - Róka, tudsz repulni?
    - Nem.
    - Hu, de lazaaa...

Bemegy az orvos a beteghez:
    - Egy jó meg egy rossz hírem van.
    - A rosszat doktor úr!
    - Meg fog halni egy héten belül.
    - És mi lehet a jó?
    - Ismeri azt a szőke bombázót az ápolók közül? Végre sikerült lefeküdnöm vele.