Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
Bemegy egy csinos nő a szexboltba. Megveszi Bubut, a szexkutyát.
Az eladó elmondja, hogyan kell használni:
- Csak mondja azt neki asszonyom, hogy: Bubu, hopp! - és meglátja Bubu érti a dolgát.
A nő hazaviszi a kutyát. Levetkőzik és kipróbálja:
- Bubu, hopp!
Nem történik semmi. A kutya csak bámul és csóválja a farkát.
- Bubu, hopp! Semmi...
A nő dühösen viszi vissza kutyát. Az eladó hitetlenkedve néz a kutyára.
- Asszonyom, feküdjön fel kérem arra az ágyra! Te meg, Bubu figyelj, most utoljára mutatom meg!
Anyuka a kamasz fiához:
- Kisfiam, van már barátnőd?
- Van - feleli a fiú bátran.
- És adtál már neki puszit?
- Igen.
- És mit szólt hozzá?
- Nem hallottam, a combjaival összeszorította a füleimet.
A vonaton egy fülkében utazik egy dögös szőke nő, egy apáca, egy angol és egy ír férfi. A szerelvény alagútba ér, sötét lesz, mikor hirtelen egy pofon csattan, és mikor elhagyják az alagutat, az angol arca piros, és az állát fájlalja.
A szőke nő így gondolkozik magában: "az angol biztos megpróbált hozzám érni, az apáca észrevette valahogy, és jól felképelte..."
Az apáca: "az angol biztos a szőkét fogdosta, az meg jól felpofozta..."
Az angol: "tipikus... az ír letapizza a nőt, erre az meg engem vág pofán..."
Az ír: "Remélem hamarosan megint alagútba érünk, és akkor megint bemoshatok egyet az angol disznónak..."
Fiú: Apu, veszel nekem egy hitech, 3G-s, usb-s, bluetooth-os, 8 gigás hard diskkel és integrált fotókamerával felszerelt mobiltelefont amivel mp3-at, pdf-et és java utilities-t lehet letölteni??
Apa: Édes fiam nem tudnál te is csak drogozni, mint mindenki más?