Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • Punker
    Bemegy egy csinos nő a szexboltba. Megveszi Bubut, a szexkutyát.
    Az eladó elmondja, hogyan kell használni:
    - Csak mondja azt neki asszonyom, hogy: Bubu, hopp! - és meglátja Bubu érti a dolgát.
    A nő hazaviszi a kutyát. Levetkőzik és kipróbálja:
    - Bubu, hopp!
    Nem történik semmi. A kutya csak bámul és csóválja a farkát.
    - Bubu, hopp! Semmi...
    A nő dühösen viszi vissza kutyát. Az eladó hitetlenkedve néz a kutyára.
    - Asszonyom, feküdjön fel kérem arra az ágyra! Te meg, Bubu figyelj, most utoljára mutatom meg!

Anyuka a kamasz fiához:
    - Kisfiam, van már barátnőd?
    - Van - feleli a fiú bátran.
    - És adtál már neki puszit?
    - Igen.
    - És mit szólt hozzá?
    - Nem hallottam, a combjaival összeszorította a füleimet.

A vonaton egy fülkében utazik egy dögös szőke nő, egy apáca, egy angol és egy ír férfi. A szerelvény alagútba ér, sötét lesz, mikor hirtelen egy pofon csattan, és mikor elhagyják az alagutat, az angol arca piros, és az állát fájlalja.

A szőke nő így gondolkozik magában: "az angol biztos megpróbált hozzám érni, az apáca észrevette valahogy, és jól felképelte..."

Az apáca: "az angol biztos a szőkét fogdosta, az meg jól felpofozta..."

Az angol: "tipikus... az ír letapizza a nőt, erre az meg engem vág pofán..."

Az ír: "Remélem hamarosan megint alagútba érünk, és akkor megint bemoshatok egyet az angol disznónak..."

Fiú: Apu, veszel nekem egy hitech, 3G-s, usb-s, bluetooth-os, 8 gigás hard diskkel és integrált fotókamerával felszerelt mobiltelefont amivel mp3-at, pdf-et és java utilities-t lehet letölteni??
    Apa: Édes fiam nem tudnál te is csak drogozni, mint mindenki más?