Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • jefferson83
    - Nagyon szexis az új titkárnőd - mondja irigykedve egy vállalkozó a másiknak.
    - Igen, de kiderült, hogy perverz. Azt akarja, hogy a micsodámat a fülébe tegyem.
    - Mondta?
    - Nem, de amikor a szájába akartam tenni elfordította a fejét.

-----------------------------------------------------------------

Két ember beszélget:
    - Nálunk a portás rajtakapott egy menedzsert, mikor lopott anyagot vitt ki az üzemből. Azonnal elbocsátották. Szörnyű!
    - Nagyon is helyénvaló, ennek így kell lennie. A vétkeseket szigorúan meg kell büntetni.
    - Igen, de most nincs portásunk.

-----------------------------------------------

A nyomozó kérdi a csinos titkárnőt:
    - Hölgyem, nincs valami ötlete, miért ugrott ki a főnöke az ablakon?
    - Sajnos nincs. Pedig olyan kedves ember volt. A múlt hónapban vett nekem egy igazi szőrmebundát, a múlt héten egy sportkocsit, ma pedig egy igazi gyémántgyűrűt! Aztán azt mondta, szeretne velem lefeküdni, és megkérdezte, mit kérek cserébe?
    - És mit mondott neki?
    - Azt, hogy az irodában mindenki 50 dollárt szokott adni.

-----------------------------------------------------

A vezérigazgató behívatja alkalmazottját, és szigorúan mondja:
    - Azt mesélik a kollégái, hogy maga a tegnapi bankett után egy talicskát tolva járta a várost. Az ilyen cselekedetek nemcsak a maga jó hírét rontják, hanem a mi szolid cégünkét is.
    - Igaza van vezérigazgató úr, de késő éjszaka volt, és én nem voltam biztos benne, hogy találok önnek egy taxit...