Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
Egy 10 éves fiu felszáll a buszra. Leül a buszsofőr mögé és hangosan elkezd kiabálni:
- Ha apukám egy elefánt lenne és az anyukám is elefánt lenne akkor én most egy kiselefánt lennék!"
Mindenki a kisfiúra néz ő meg folytatja:
- Ha apukám kutya lenne és az anyukám is kutya lenne akkor én most egy kölyökkutya lennék!
Már mindenki nagyon ideges de a fiu csak nem akarja abbahagyni és még vagy 7 állatot elsorol, amikor kiszól a buszsofőr:
- És mi lenne ha apád egy alkoholista, anyád megy egy prostituált lenne?!
Erre a kisfiú csak elmosolyodik:
- Akkor buszsofőr lennék!
Egy busz nekimegy a fának.
- Hogyan történt? - kérdezi a rendőr a sofőrt.
- Fogalmam sincs. Éppen ellenőriztem a jegyeket a busz végében, amikor a baleset történt.
-Mivel kezdődik minden cigányos vicc???
-Körbenézéssel.
Iskolában:
- Az ember Ádámtól és Évától származik - mondja a tanárnő a gyerekeknek.
- De tanárnő, nekem apukám azt mondta, hogy a majomtól származunk!
- Igen, Lakatos Gazsi, de most nem rólatok volt szó...