Viccek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FOXX supreme
<#hehe><#hehe>

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

Két férfi horgászik egy tóban.
Elõször fognak egy teáskannát,
aztán egy fazekat és végül egy cipõ
akad horogra.
Egymásra néznek és az egyik így szól:
- Te menjünk innen.Itt lakik lenn valaki!

A férfiaknak két dolgot kell tövig nyomni. A másik a gázpedál...

PJack
<#hehe>

Pain is inevitable. Suffering is optional.

Skót mikulás elmegy az óvodába.
Kirakja az ajándékokat és így szól:
-na gyerekek,lehet vásárolni.

sz4bolcs
k*rvajó. 😊))

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

VVÁÁáá 😊 😊

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

Frosty01
<#eplus2><#eljen>

practitioner of the forbidden arts of death

bardocz
de igaza van<#idiota>
FOXX supreme
<#hehe>

Bandew
RASSZISTA!!! <#idiota>

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Shaman
gondoltam ez logikus,ugyanakkor igazad van,bele kellett volna írnom.

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Gladiator
mármint roma család, nem?

Shaman
Miert jott vissza az elso csalad Svedorszagbol ?

Mert kiderult, hogy Malmõben tenyleg van lehetoseg munkara.

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Moszkvában megnyílik az elsõ autószalon. Iván Ivanovics bemegy. Nagy, kétszárnyú, foncsorozott fotocellás ajtó nyílik ki, odaröppen két bikinis hosztesszlány és lesegítik Ivánról a pufajkát és az usankát. Öltönyös, õsz hajú úr lép oda hozzá:
-Jó napot kívánok, üdvözlöm az autószalonunkban. Kérem, fáradjon velem.
Leülnek egy hatalmas lakkozott tölgyfa íróasztalhoz.
-Uram, nálunk megtalálhatja a legújabb csúcsmodelleket.- magyarázza az üzletvezetõ és katalógust vesz elõ- Nézze, itt van a legújabb Bentley. Vagy esetleg egy Aston Martint szeretne? Vagy inkább egy Ferrarira vágyik?
-Kérem, én egy Lada 1500-asra gondoltam.- mondja halkan Iván.
-Rendben, kiváló döntés. Milyen színben parancsolja? Itt van például a lakkvörös, metálzöld, gyöngyházkék...
-Én csak egy egyszerû fehéret szeretnék...
-Rendben. Milyen extrákkal szerelhetjük az autót? Fedélzeti számítógép? GPS? 5.1-es hangrendszer?
-Csak egy szériamodellre gondoltam...
-Rendben van. Kérem, töltse ki ezeket a papírokat.
Iván kitölti.
-Egy kérdésem lenne.- mondja- Mikor vehetem át az autót?
-Kérem szépen, 2035 Március 27-én.
-BASSZUS! Akkor jönnek a gázosok is!!!

\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)

RelakS
Moszkvai professzor elmegy medvére vadászni Szibériába, Csukcsföldre. Kap maga mellé egy csukcs vadászt is. A csukcs megkérdi a professzort:
- Maga okos, ugye?
- Igen-igen.
- És tud lõni?
- Nem elõször vagyok medvevadászaton, csak Szibériában még nem jártam.
- És tud gyorsan futni?
- Hosszútávfutó versenyzõ voltam.
No, kimennek a terepre. Meglátják a medvét, azt mondja a csukcs: fussunk. Futnak visszafelé, a medve trappol utánuk, közben gondolkodik a professzor, hogy miért is fut, amikor van nála puska. Azzal megfordul, céloz, lõ, a medve elterül. A csukcs megáll, odamegy a tetemhez, és csóválja a fejét:
- Professzor, maga tényleg tud lõni, gyorsan futni is, de maga egy barom.
- Miért?
- Most hogyan visszük el a medvét a faluig?!

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

RelakS

A professzor urat meghívja vacsorára a barátja. A jóízû falatok és a kellemes társalgás után késõ este, tizenegy tájban, a tudós indulni készül. Odakinn azonban zuhog az esõ.
- Nem, barátom - mondja a házigazda -, ilyen ítéletidõben nem engedhetlek el. Itt alszol a vendégszobában. Mindjárt szólok a feleségemnek, hogy készítse el az ágyadat.
Úgy is lesz. A professzor elfoglalta a vendégszobát, és jó éjszakát kívánt. Egy óra múlva csengetnek a kapun. A házigazda kinyitja az ajtót, és legnagyobb meglepetésére a csuromvizesre ázott professzort pillantja meg, aki egy csomagot szorongat a hóna alatt.
- Hát te? Hol voltál? - mered rá a vendéglátó.
- Bocsáss meg, barátom - feleli a professzor -, csak hazaugrottam a pizsamámért.

Hogy vet a skót mákot?
Letesz 1 szemet a kert sarkába
és rászól,hogy na oszolj.

Székely és a fia fekszenek a sátorban.
-Hajnalodik, ídös apám!- szól a fiú.
-Hunnan tudod, ídös fiam?- kérdi az apa?
-Ereszkedik bennem a ganaj...

\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)

akyyy
markod-nádast csak a szilveszteri mûsorokban szeretem

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

RelakS
Ugyan az a hugyosjózsi jelenet, csak más része 😊 De még mindég az eleje.
Egyébként Markos-Nádas kabaré, és ez kb a bemelegítés része 😊

akyyy
<#nemtudom>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

RelakS
-Apuka, amióta magát sínre tettem, azóta nem bírok magával!
-Sínre?
-Sínre.
-Elõször ugye befalazott.
-De elég rosszul, mert már megin' itt dumál!
-Aztán pedig úgy beásott a kútba, hogy csak a fejem látszott ki!
-Papa, papa, mit hazudik, nem látszott ki a feje, rátótam a szekrényt, mit hazudik!

XD

laslandes
jóak! <#eljen>

Kojiro
A világban átlagosan minden ötödik ember kínai.
Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai.
Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Chau-Chu.
Szerintem Sanyi az.

Kojiro ergo sum.

Kojiro
A farmer bemegy a városba, hogy bevásároljon. Vesz a vaskereskedésben egy üllõt, egy vödröt, majd betér az állatkereskedésbe és vesz két csirkét, meg egy libát.
Amikor el akarja vinni, rájön, hogy ez a sok dolog nem fér el a kezében. Mivel gyalog van, a farm meg messze, ezért leül tanakodni, mitévõ is legyen?
A boltos megsajnálja, és a következõt javasolja neki:
- Rakja az üllõt a vödörbe, ezt vigye az egyik kezében, a csirkéket rakja a hóna alá, a másik kezében pedig el tudja vinni a libát. A farmer megörül, felpakol, és elindul. Ahogy kiér a város határába, látja, hogy egy fiatal, nagymellû szépség álldogál az úton. A lány megkérdi tole:
- Meg tudja nekem mondani, hogy jutok a Mockingbird Lane 1515-be?
- Nos, hölgyem, én a Mockingbird Lane 1616-ba megyek, az ott van nem messze. Jöjjön velem, tudok egy rövidebb utat az erdõn keresztül.
- Hohó! És mi a biztosíték arra, hogy az erdõben nem támad le, nem dönt neki egy fának, nem tépi le a blúzomat és nem erõszakol meg?
- Látja, hölgyem, hogy egy üllõ, egy vödör, két csirke és egy liba van nálam! Ugyan hogy tudnám én így megeroszakolni?
- Hát... Mondjuk leteszi a libát a földre, letakarja a vödörrel, ráteszi az üllõt, a csirkéket meg megfognám én...

Kojiro ergo sum.

Kojiro
George tiz év után megunja a mókuskereket, és elköltözik Tasmániába az isten háta mögé. Teljesen egyedül él, kéthetente egyszer jön posta, ételért is csak hetente egyszer jár be a távoli városba. Három hónap után egyik este kopognak, belép egy nagydarab, szakállas ember és azt mondja:
- Helló, Joe vagyok, a szomszéd, itt lakom 10 km-re a hegy másik oldalán. Szombaton bulit rendezek, gyere el.
- Rendben, köszönöm - feleli George - úgyis ideje megismerkednem a helyiekkel.
- Akkor viszlát szombat este - mondja Joe. - De azt még el kell mondanom, hogy ezeken a bulikon elég nagy ivászat szokott lenni.
- Ó, az nem baj, birom én a piát.
- Szinte biztos, hogy verekedés is lesz ám.
- Õõõ, én általában elég jól kijövök mindenkivel.
- És még valami - mondja Joe. - Kemény szex is szokott lenni.
- Azt nem bánom - válaszol George. - Már három hónapja élek itt egyedül. Jut eszembe, hogyan öltözzek?
- Az mindegy, csak mi ketten leszünk....

Kojiro ergo sum.

Kojiro
Nõ: Mitt tennél ha meghalnék? Újra nõsülnél?
Férfi: Kizárt.
Nõ: Miért nem? Nem szereted a házaséletet?
Férfi: Dehogynem.
Nõ: Hát akkor miért nem házasodnál meg újra?
Férfi: Oké, ujraházasodnék.
Nõ: Szóval mégis...(fájdalmas kifejezéssel az arcán)
Férfi: (hangosan felnyög)
Nõ: És a mi ágyunkban aludnál vele?
Férfi: Hol máshol tudnánk aludni?
Nõ: Lecserélnéd az õ képeivel az enyéimet?
Férfi: Hát ez tûnik a megfelelõ dolognak.
Nõ: Használná a golfütõimet?
Férfi: Nem, mert õ balkezes.
Nõ: (csend)
Férfi: Basszameg.

Kojiro ergo sum.

Kojiro
Az idõs kis hölgy egy nap bement a kanadai nemzeti bankba egy táskányi pénzzel. Ragaszkodott hozzá, hogy a bank elnökével kíván beszélni számlanyitással kapcsolatban, mondván: Sok pénzrõl van szó! Kevés hümmögés és hezitálás után a bank személyzete odakísérte az elnök irodájához az asszonyt. Az elnök megkérdezte, mennyit is szándékozik a bankban letétbe helyezni. 165.000 dollárt. - felelte a hölgy, és a táskájából kiborította a pénzt az íróasztalra. Az elnök természetesen rögtön kíváncsi lett, honnan származik a pénz és megkérdezte:
- Asszonyom, meglepett mekkora összegû készpénzzel rendelkezik....Megtudhatnám, honnan van a pénz?
- Fogadásokból. - felelte az asszony.
- Miféle fogadásokból? - kérdezte az elnök.
- Hát, például fogadok önnel 25.000 dollárba, hogy az ön heréi szögletesek. - felelte az idos hölgy.
- Hahaha - nevetett az elnök - Ez egy idióta fogadás. Ilyen fogadást az életben nem nyerhet meg.
- Tartja esetleg a fogadást? - kérdezte kihívóan a hölgy.
- Persze! - fogadok 25.000 dollárba, hogy a heréim nem szögletesek!
- Mivel jelentõs összegrõl van szó - mondta az idos hölgy - lehetséges, hogy holnap reggel 10 órára visszatérjek az ügyvédemmel, mint tanúval?
- Természetesen - felelte az elégedett elnök.
Aznap este az elnök rendkívül ideges volt a fogadás miatt, hosszú idõt töltött a tükör elõtt, ellenõrizve golyóit, forgatva jobbra - balra, újra meg újra. Gondosan ellenõrizte mindaddig, amíg teljességgel meg nem gyõzõdött arról, hogy semmiképp sem lehetnek szögletesek a golyói, és meg fogja nyerni a fogadást.
Másnap reggel pontosan 10 órakor az idõs kis hölgy megjelent az elnök irodájában az ügyvédjével. Bemutatta az ügyvédet az elnöknek, majd megismételte a fogadást:
- 25.000 dollárt arra, hogy az elnök golyói szögletesek!
Az elnök elfogadta a fogadást, majd a hölgy megkérte, hogy vesse le a nadrágját, hogy mindannyian láthassák. Az elnök megtette. A kis idõs hölgy egész közelrõl rámeredt a herékre, majd megkérdezte, hogy lehet-e megfognia?
- Nos, rendben - felelte az elnök. - 25.000 dollár nagy pénz, és szeretném, ha abszolút biztos lenne a dolgában.
Ekkor vette észre, hogy a hölgy ügyvédje csendben elkezdi verni a fejet a falba.
- Mi a fene van az ügyvédjével? - kérdezte az elnök.
- Semmi - felelte a hölgy. - Kivéve azt, hogy tegnap fogadtam vele 100.000 dollárba, hogy ma reggel 10 órakor a kanadai nemzeti bank elnökének a golyói a kezemben lesznek.

Kojiro ergo sum.

Kojiro
Bíró a vádlotthoz:
- Kéri a következõ kérdést, vagy megáll három évnél?

Kojiro ergo sum.

Sas6
😮 😊

akyyy
végülis együtt még nem volt a kettõ

Sas6
Az iskolai elõadáson odahajol az egyik szülõ a másikhoz:
- Maga szerint az a gyerek a bal oldalon fiú, vagy lány?
- FIÚ!
- Honnan tudja olyan biztosan, ön az apja?
- Nem, az anyja!

Egy idõsödõ nõ felszáll a buszra. Egy úriember egybõl felpattan, hogy átadja a helyét.
Erre a hölgy:
- De kérem, én elõmelegített helyre nem ülök!
- Akkor üljön a jegesmedve f...ára!
A hölgy megdöbbenve odamegy a sofõrhöz:
- Maga halotta ezt?
- Hogyne.
- És nem tesz semmit?
- Mégis mit csináljak? Forduljak észak felé?

Parasztbácsi jön ki a moziból a Csillagok háborúja után és a fejét csóválva dünnyögi:
-Hát, én ezt akkor se hiszem el...

Megmondtam Orvillenak és megmondtam Wilburnek, és most megmondom magának is: ez a vacak sose fog repülni.

Mr_no_NaMe
És nincs is olyan marha nagy különbség az 1. és a 3. között -.-
Sephi
Jah en is...pedig birom 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Gladiator
nem tudom, én már a 3. szakasz fogyasztásától mocsárrészeg leszek😄

nothes
csatlakozva ehhez:

Az etanol(C2H5OH) fogyasztásának szembeötlõ szakaszai és azok strukturális jelemzése:

1. Enyhén spicces
Tünetek: csillogó szemek, gyakori vigyor, néha váratlan kurjantás.
Fogyasztás: 4–5 üveg sör, vagy ugyanennyi nagyfröccs
Pályagörbe: egyenestõl alig észrevehetõen eltérõ.

2. Félspicces
Tünetek: a szemek még jobban csillognak, heveny nótázási inger, a beszéd felgyorsul, minden tizedik szó után egy elfojtott böffenés
Fogyasztás: 3 fél rum + 5 üveg sör
Pályagörbe: egyenes, itt–ott egy gyorsan korrigált oldalirányú billenés

3. Spicces
Tünetek: a szemcsillogás marad, a vigyorgás konstans és infantilis jellegû, a beszéd érthetõsége és foka csökken, kezd megszûnni a különbség a zöngés és zöngétlen mássalhangzók között
Fogyasztás: 1 dl törköly + 6 üveg sör
Pályagörbe: kissé hiperbolikus, illemhelyre való távozáskor ötletszerû megkapaszkodás különbözõ tárgyakban (pl.: pincérnõ bal melle)

4. Kótyagos
Tünetek: a szem fénye megtörik, trágár kifejezések használata minden böfögéssel kísért csuklás után, folyamatos fals éneklés, a Bodri kutya bottal verésénél egy könnycsepp az arcon
Fogyasztás: sok sör
Pályagörbe: ciklois ívekkel tarkított parabola

5. Enyhén részeg
Tünetek: az arc vonásai plasztikussá válnak, a mimikai izmok nyersgumiszerûen funkcionálnak, a beszédben gargalizációhoz hasonló hangok tûnnek fel, indiszkrét vádaskodás a ló nemi szervének és a pincér végbelének feltételezett kapcsolatáról, a sótartó reflexszerû eltulajdonítása
Fogyasztás: 3 fél rum + fél vodka + 4 sör + 3 nagyfröccs
Pályagörbe: ilyet az ökör is csak vágtában vizel

6. Félrészeg
Tünetek: a szem fénye teljesen megtört, a tekintet gyûrûzõ pocsolyához hasonlatos, furcsa mondatok, látszólag értelmes turkesztáni pásztorábránd részletek keverednek; a WC-ben vizelés közben obszcén ódáknak a falra történõ felfirkálása reszketeg betûkkel, mint pl.: „Ha rövid a farkad, közelebb kell állni, nem kell a budiból Balatont csinálni!”
Fogyasztás: 2 dl rum + 8 sör + 4 dl bor
Pályagörbe: átmegy térgörbébe, amely a lépcsõn való leguruláskor Archimedes-i spirálhoz hasonló

7. Részeg
Tünetek: a szem szinte állandóan csukva, csak akkor nyílik ki, amikor a lekókadó fej felborít legalább 2 üveg sört, halk sírdogálás, az arcon megjelennek az örökölt degeneráltság koravén ráncai, illemhelyre bezuhanás a csukott ajtón keresztül
Fogyasztás: 3 dl vodka + 10 üveg sör + 10 nagyfröccs
Pályagörbe: matematikailag leírhatatlan, 4 dimenziós mozgás, 4. dimenziónak bejön a Delírium Traemens

8. Mocsárrészeg
Tünetek: a szem csukva, de ha néha nyitva is van, akkor is csak a fehérje látszik, melyben a „Kóma kalandjai” tekinthetõ meg; az érzékszervek teljesen pertubáltak – se kép, se hang – halk hörgés, idõnként a bal orrlyukon való hányás; a detoxikálóban a „Filmszakadás” címû film látható
Fogyasztás: kb. annyi, mint egy kozák lovasezred (lovakkal együtt)
Pályagörbe: nincs, csak rezonatív helyváltoztatás – csuklás közben

\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"

a nyúlon túl

A flipflop és a visszhang összehasonlítása: flipflop: eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom visszhang: eszem-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom

sz4bolcs
D:😄😄

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

FOXX supreme
😄DD

Fantos
milyen nyúl? mivan?

Kojiro
Ég az általános iskola.
A tûzoltók kifeszítik az ugróponyvát, a gyerekek pedig ugrálnak.
A tanító néni számolja õket: Lajcsika, Pistike, Mariska.
Egyszer csak látja, hogy az egyik tûzoltó kikap egy gyereket a ponyvából és
lenyom neki egy pofont.
- Nem elég, hogy ég az iskola, még a gyerekeket is veri?
- Ez a nyavalyás kölyök már negyedszer ugrik!!!

A Kínaiak világhódító hadjáratba kezdenek, és szépen lassan eljutnak
Székelyföldig. Felsorakozik a két hadsereg egymással szemben, majd a kínai
vezér megbeszélésre hívja a székely vezért, Áront.
- Nem félsz? - kérdi a kínai.
- Há mér, félnék? - kérdi hetykén Áron.
- Azért - válaszol a kínai -, mert mi 200 millióan vagyunk, ti meg csak 40
ezren.
Elkerekedik Áron szeme, feltolja a kucsmáját, megvakarja a fejét majd
hátrafordult a hadaihoz: - Emberek! Hova a f...-omba fogunk eltemetni 200
millió kínait?

Kojiro ergo sum.

FOXX supreme
<#idiota><#idiota><#idiota>

jó hogy felkeltél csipke rózsika álmodból😄DDDDDDD

ollie
VICCEK (5000 új üzenet) <#idiota>

LasDen
- Mi az se keze se lába mégis felmegy a padlásra???
- ???
- Ügyes nyomorék...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Sas6
köszi😄DD

LSSAHPAUL
😄 😄 nagyon jóóóóóóóóóóóó
köszi, a könny kicsordult a szemembõl, féléve nen hallottam ilyen jó viccet.

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

FOXX supreme
😄

Sas6
Itt az én székely viccem:

A székely gyerek vadászni megy az apjával és a gyerek meglát egy sárkányrepülõt és mondja az apjának:
-apu,apu ott egy nagy sas lõõd le!
Az apja céloz és lõ.
A gyerek megkérdi:
- Na édesapám meghallt?
-Nem, de a nyulat elengedte.

Énisénis a kedvenc székelyest:

8 székely ül az asztalnál, néznek. Középen butykos. Egyik meghúzza, visszateszi. Második is meghúzza, visszateszi ... utolsó is meghúzza, visszateszi. Elsõ megszólal: "Petróleum." Második: "Az."

A flipflop és a visszhang összehasonlítása: flipflop: eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom visszhang: eszem-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom