Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • Sephi
    Bocs ha votma :

Jozsi kimegy Japanba tanulni az ottani kulturarol. Ott is van kb mar harom honapja amikor is a Ninjakrol kene tanulni. Odamegyek az eggyik ismertebb es elismert Ninjahoz es mondja :

-Hadzsime'! Te Ninja vagy?
    -Hai.
    -Jo akkor mutass nekem egy igazi Ninja utes technikat.

Se szo se beszed a Ninja kettot fordul , egyett szokken es elrugja Jozsit. Ez szedelegve felel es kerdi :

-Te jo eg! Ez nagyon ersos volt! Mond Ninja! Mi ennek a mozdulatnak a neve?
    -Hai. Ez mozdulat neve : Sarkany Kulcs.

Jozsi meg mindig szedeleg es elindul a lejton mire a Ninja odaszol neki.

-Jozsi san! Utishu gange! Te mutatni nekem eros utes mozdulat magyar foldrol!
    -Hogyan? Jah..

Gondolkodik kicsit Jozsi mire visszamegyen es visszakezbol egy suhitassal ket meterre repteti a Ninjat.

...

Eltelik 3 het. Ninja baratunk intenziv osztalyon fekudt , tobb operaciot kellet rajta vegrehajtani. Par het multan kikerul de meg mindig santit es nem tudgya elkepzelni megis mit muvelt vele a Jozsi. Mit ad Isten , egy nap talakozik Jozsival az eggyik Domo mellet es megkerdi :

-Jozsi san! Hataru! Mond el nekem az mozdulat nev amivel leteritettet engem! Tudni kell nekem! Eros Ninja nem tur titok! Mi a nev a te mozdulat?
    -Jah az? Mi ugy hivjuk hogy : Francia Kulcs.

:DDD