Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
Bocs ha votma :
Jozsi kimegy Japanba tanulni az ottani kulturarol. Ott is van kb mar harom honapja amikor is a Ninjakrol kene tanulni. Odamegyek az eggyik ismertebb es elismert Ninjahoz es mondja :
-Hadzsime'! Te Ninja vagy?
-Hai.
-Jo akkor mutass nekem egy igazi Ninja utes technikat.
Se szo se beszed a Ninja kettot fordul , egyett szokken es elrugja Jozsit. Ez szedelegve felel es kerdi :
-Te jo eg! Ez nagyon ersos volt! Mond Ninja! Mi ennek a mozdulatnak a neve?
-Hai. Ez mozdulat neve : Sarkany Kulcs.
Jozsi meg mindig szedeleg es elindul a lejton mire a Ninja odaszol neki.
-Jozsi san! Utishu gange! Te mutatni nekem eros utes mozdulat magyar foldrol!
-Hogyan? Jah..
Gondolkodik kicsit Jozsi mire visszamegyen es visszakezbol egy suhitassal ket meterre repteti a Ninjat.
...
Eltelik 3 het. Ninja baratunk intenziv osztalyon fekudt , tobb operaciot kellet rajta vegrehajtani. Par het multan kikerul de meg mindig santit es nem tudgya elkepzelni megis mit muvelt vele a Jozsi. Mit ad Isten , egy nap talakozik Jozsival az eggyik Domo mellet es megkerdi :
-Jozsi san! Hataru! Mond el nekem az mozdulat nev amivel leteritettet engem! Tudni kell nekem! Eros Ninja nem tur titok! Mi a nev a te mozdulat?
-Jah az? Mi ugy hivjuk hogy : Francia Kulcs.
:DDD