Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • Szid
    Megy két vándor az erdõben, éhesek, fáznak, minden bajuk van. Egyszer csak látnak egy kis kunyhót, hát bekopognak. Kijön egy öreg nyanyóka, attól kérnek szállást meg kaját. Mondja az anyóka, hogy jó, de csak akkor, ha megajándékozzák õt egy szép éjszakával. Az egyik belemegy, a másik azt mondja, hogy õ inkább megfagy és éhenhal. Hát, bemegy az elsõ, kap enni-inni finomakat, aztán a vén banya sürgeti, hogy itt az idõ lefeküdni. A fickónak sem ment el az esze, és a farka
    helyett egy csõ kukoricát dug fel a néninek. Aztán a végén gyorsan kidobja az ablakon, nehogy a boszi megsejtsen
    valamit. Elbucsúznak, megy ki, mondja a barátjának:
    - Hát, látod, milyen hülye vagy, hogy nem jöttél be ! Olyan jókat ettem !
    - Azért láttam nem feledkeztél meg rólam, amikor kidobtad azt a finom vajas kukoricát !

A kisváros postása nyugdíjba megy 35 évi munka után. Mindenki ismeri, így az utolsó napon minden házban kap valami borravalót, vagy valami kis ajándékot.
    Az egyik házban viszont, amint az ajto kinyílik, egy szexi fiatal nõ átlátszó pongyolában fogadja, csábítóan mosolyogva beinvitálja, majd kézenfogva felvezeti a hálószobába, ahol villás reggelire van megterítve. Amíg a postás reggelizik, a nõ sztriptízt táncol neki, és tánc közben odaáll elé, hogy lehúzza a bugyiját, akkor veszi az ember észre, hogy a nõ bugyijába egy 1 dolláros van betûzve. Ezt nem állja meg szó nélkül és megkérdezi tõle, hogy miért van ott a pénz?
    Erre a nõ:
    - Tegnap említettem a férjemnek, hogy a postás nyugdíjba megy, és kellene valamit adni neki, mire azt mondta,
    - Baszd meg a postást ! Adj neki egy dollárt ! A reggeli az én ötletem volt.

Pistike a szüleivel és a nagyszüleivel elutazik üdülni. Az elsõ éjszaka nagy nyikorgásra ébred.
    - Mit csináltok anyu ?
    - Tudod kisfiam vonatosdit játszunk, és azért zakatol így az ágy.
    Belenyugszik Pistike a dologba, de kis idõ múlva a nagyszülei ágya is elkezd zakatolni.
    - Mit csináltok nagyi ?
    - Hát tudod mi is vonatocskázunk, de mi már csak személyvonattal.
    Egyszer aztán Pistike ágya is elkezd zakatolni. Kérdik is a szülei :
    - Hát te mit csinálsz Pistike ?
    - Megyek utánatok kézi hajtánnyal.