Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • Z
    Két buzi utazik a repülőn. Az egyik megkívánja a másikat:
    - Te, mi lenne, ha kefélnénk?
    - Megőrültél? Itt a repülőn? Olyan kínos lenne. Mindenki minket nézne.
    - Dehogy! A kutya nem figyel ránk. Ezt nézd!
    Feláll a helyéről és megkérdezi az utasokat:
    - Van valakinek ceruzája?
    Senki sem reagál. Alszanak, olvasnak, bámulnak maguk elé az utasok.
    - Tényleg nem figyelnek ránk.
    Ezzel aztán jól egymásnak esnek. Később az utasok már szállnak ki, amikor is a stewardes látja, hogy egy idős bácsika csupa hányás. Lehányta a zakóját, az ingét, még a nadrágját is.
    - Bácsi, miért nem szólt, adtunk volna zacskót!
    - Nem mertem szólni, mert előttem pár sorral egy másik utas csak egy ceruzát kért, és úgy seggbe kúrták, hogy csak na!

Két régi cimbora beszélget. Egyikük megkérdi a másiktól:
    - Te, ha én elmennék hozzátok és teherbe ejteném a feleséged, miközben te horgászni vagy, akkor utána ellenségek lennénk?
    A másik elgondolkozva vakarja a fejét:
    - Hát azt nem tudom, hogy ellenségek lennénk-e, de hogy kvittek igen, az biztos

Mondd, a te feleséged is ordít, amikor elmegy?
    - Nem, az enyém cédulát ír

Kis hegyi faluba turista érkezik. Betér a kocsmába,
    ahol egy helybéli üldögél, majd szóba elegyedik vele:
    - Mondja bátyám, mit szoktak maguk itt a világ végén csinálni?
    - Hát, fiam, vadászunk és dugunk.
    - Igen? És mire vadásznak?
    - Bármire, amit megdughatunk.

Cigány rohan az utcán, ordít:
    - Kiraboltak, kiraboltak!
    Komája kijön a kapuba és odakiált:
    - Mekkora a károd?
    - Ne a faszommal törődj, hát nem érted, hogy kiraboltak?

Férj este hazaállít egy kecskével.
    Férj: - Na látod, ez az a tehén, akivel akkor szoktam dugni, amikor te menstruálsz.
    Feleség: - Látod, drágám? Ha nem lennél ilyen hülye, látnád, hogy ez egy kecske.
    Férj: - Na látod? Ha nem lennél ilyen hülye, látnád, hogy nem hozzád beszélek!

Kannibál törzset alkalmaz egy cég az afrikai leányvállalát őrző-vedőinek. Tartanak tőle, hogy el-eltünnek majd alkalmazottak, de semmi gond, mert a tőrzsfőnök Aghwopakitru-ra esküdött meg, hogy nem fognak megenni senkit legfeljebb csak a konkurenciától. Fél évvel később eltünik az egyik takaritó. Miután a körzete piszkos marad, keresni kezdik, nem találják. Összedobolják a kannibálokat, a tőrzsfőnök a rendőrök előtt mindekit megesket az összes szellemre, hogy ők ilyet nem (t)esznek.
    Nyomozok el, tőrzsfőnök megkérdezi:
    - Ki volt az?
    Hátulról egy ifjú kannibal szól, hogy ő volt.
    Főnök:
    - Vazze! Nem megmondtam hogy a takarítókat ne bántsátok?!? Itt olyan jó helyünk van! Hat hónap alatt megettük a managementet, a kontrolling osztályt, a financial monitoringosokat, a strategic finance departmentet, a marketingeseket, az asset optimalisation expertise workgroupot, és a corporate customers relations officert, a kutya se vette észre! Erre te megzabálsz egy dolgozót!

A Pápa keresztrejtvényt fejt egy vasárnap délután.
    Egy ideig rágja a ceruzája végét, majd odafordul a mellette ülő bíboroshoz:
    - Te, mi az: nőt lehet így hívni, négy betű és a vége "ina"?
    A bíboros gondolkodik:
    - Tina - mondja végül.
    - Köszi. Nincs egy radírod ?