Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
macilaci123 #2620 A gyerekek azt a feladatot kapják az órán, hogy mindenkinek mondania kell egy példát arra, hogy "anya csak egy van". Sorban halad a felszólítás, Jánoska kezdi:
- Hát, amikor hazamegyek a suliból, az anyukám mindig megkérdezi, hogy "mi volt ma az iskolában?" és mindig főz finomat ebédre. Ebből is látszik, hogy anya csak egy van.
Ezután Pistike következik:
- Este lefekvéskor az anyu mindig olvas nekem mesét, és nem ver meg, amikor éjszaka félek és bepisilek. És mindig ad nekem zsebpénzt csokira. Ezért anya csak egy van.
Ezután Móricka következik:
- Amikor tegnap hazamentem a csajomtól, látom, hogy anyám már megint beton részegen fetreng a hányásában. Amikor meglátott ezt mondta: "Fijam, a hűtőben van három üveg sör, hozd már ide az egyiket!". Kinyitottam a hűtőt, és így kiáltottam: "De anya, csak egy van!!!"