41234
Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • macilaci123
    A rendőr tesztlapot tölt ki. Első kérdés:
    "Vezetékneve?"
    A rendőr gondolkozik:
    "Kábel??"
  • macilaci123
    A tanitó néni éppen a három kismalac törtenetét meséli a gyerekeknek:
    "Egyszer volt, hol nem volt, volt egy kerek erdő, ahol 3 kismalac, és az
    ember lakott. A kismalacok házat akartak épiteni, de nem
    volt eleg téglajuk. Elhatározták, hogy kérnek téglát az emberbarátjuktól.
    Az első kismalac el is ment hát az emberhez, s amikor odaért, azt
    kérdezte:
    -Szia, házat szeretnénk építeni. Tudnál nekünk téglát adni?"
    A tanárnő itt megáll és a gyerekeket kérdi:
    - Mit gondoltok, mit mondott erre az ember?
    Móricka jelentkezik:
    - "BAZ'MEG! EGY BESZÉLŐ MALAC!!"

• macilaci123
    Egy hatalmas kamion beragad a lánchíd alá amikor arra jön egy rendőr, lelassít a kamion mellett, majd gúnyosan beszól az ablakon:
    - mivan beragadtunk, beragadtunk?
    - nem b*meg. Hidat szállítok!
  • Kandurex

Hűen tökrözi az amcsi színvonalat...
  • Kandurex
    Esetleg egy fejőgép?
  • macilaci123
    Az ifjú rádióriportert elküldik vidékre, hogy készítsen egy, a falusi élet szépségeit bemutató anyagot. Emberünk el is utazik egy kis faluba. Benyit a kocsmába és lát egy öreget az egyik asztalnál iszogatni. Leüll mellé, rendel neki egy hosszúlépést, majd megkéri:
    - Bácsi, meséljen valami vidám történetet, ami itt a faluban történt!
    - Hát, fiam.... Egyszer télen elveszett a Béláék tehene. Összegyűltünk jókomák itt a kocsmában, jól berúgtunk, majd elmentünk megkeresni. Megtaláltuk, jól meg is hágtuk.
    - Jajbátyám, ezt azért mégsem adhatjuk le a rádióban. Meséljen valami más vidám történetet!
    - Hát, fiam... Egyszer ősszel elveszett a Béla felesége is. Összegyűltünk jókomák itt a kocsmában, jól berúgtunk, majd elmentünk megkeresni. Megtaláltuk, jól meg is hágtuk.
    - Ennye bácsi, ezt aztán már tényleg nem adhatjuk le a rádióban. No jó, hagyjuk a vidámságot. Meséljen valami szomorút.
    - Hát, fiam.... Egyszer elvesztem én is.
  • macilaci123

Az amerikaiak szuperkémet akarnak bevetni Oroszországban. A lebukás elkerülése érdekében a CIA három alapkritériumot szab meg a jelentkezőknek: az illető hibátlanul beszéljen oroszul, bírja a vodkát, és virtuóz módon tudjon balalajkán játszani. Mindössze egyetlen ember van, aki mind a három feltételnek megfelel. Le is dobják ejtőernyővel Szibériában.
    A kém földet ér a sztyeppén, s hamarosan találkozik egy öregasszonnyal:
    - Ne haragudjon, öreganyám, nem tudja megmondani, merre van Moszkva?
    - Amerikai kémeknek nem válaszolok! - legyint a néni.
    - Micsoda?! - ijed meg az ember. - Hogy lennék én kém? Hát nem hallja, milyen szépen beszélek oroszul?
    - Ugyan már, fiam, engem nem tudsz átverni... Amerikai kém vagy, lebuktál!
    A fazon gyorsan előkap egy hatalmas vodkásüveget a zsebéből és egy húzásra kiissza azt egészet.
    - Na látja, néném, igazi orosz vagyok!
    - Ej, fiam, mondtam már, hogy engem nem tudsz átverni...
    A pasas már sík ideg, elővesz egy balalajkát és elnyom egy csasztuskát rajta. Még orosz népi táncot is lejt hozzá ráadásképpen... De a néni pókerarccal legyint:
    - Ne erőlködj, fiam, amerikai kém vagy és kész!
    Az ember nem bírja tovább és kifakad:
    - Jól van, a fene egye meg magát, tényleg amerikai kém vagyok! De árulja már el, hogy a francba jött rá?
    - Tudod fiam, az orosz sztyeppén nem sűrűn szaladgálnak négerek...
  • Dynamic
    Akkor fogjál egy legyet:)
  • Gladiator
    banyek, már fél órája ülök a kezemen, de még mindig nem zsibbad:-)))))
  • Kandurex
    Van úgy, hogy heteken át - vagy hosszabb ideig - nem hoz össze a sors senkivel.
    Csak csendben jegyzem meg, hogy késõbb, amikor már házas az ember, ezek az idõk „sohase volt” álomnak tűnek. De most a téma arról szól, hogy hogyan üssük el ilyen esetekben az idõt. Avagy: hogyan oldjuk a szex-hiány miatt fellépõ feszültséget?

Mottó: „Miért bûn a maszturbáció, mikor az szex egy olyan emberrel, akit szeretek?” Woody Allen

Gépesített módszer:
    Vegyük mindjárt az elektromos fejõgépet. Nagy elõnye, hogy akár négyen is odaférnek a szerkezethez, így hosszú távon sem válik unalmassá a dolog. Nem beszélve arról, hogy az ára is sokkal kedvezõbbnek tûnik, ha több felé osztjuk szét. Viszont mint minden jónak, ennek is van hátránya: csak 4 liternél kapcsol ki...

Nem gépesített, vagy egyéb módszerek:
    1. Legyes módszer, avagy hogyan szeretkezzünk meg egy legyet.
    Ehhez a módszerhez legelõször is be kell szereznünk egy legyet. Fontos kritérium, hogy a kiszemelt példányt életben legyen a befogás utáni idõszakban is. Ha ezzel megvagyunk, a feladat nehezén már túljutottunk. Ezek után tépjük ki a légy szárnyát, (ha esetleg nem lenne hajlandó az együttmûködésre) ne tudjon elrepülni. Most engedjünk a kádba vizet, üljünk bele. A víz szintjét úgy állítsuk be, hogy az ezredes feje éppen ne legyen víz alatt. A preparált állatott helyezzük az elõbb említett testrészünkre. Nem maradt más hátra, mint várni a hatást...
    2. módszer: Idegen
    Ez egy viszonylag egyszerû, semmi plusz eszközt nem igénylõ módszer. Az eljárás a következõ: Üljünk le egy székre, úgy hogy az egyik kezünket a combunk alá tesszük. (vagyis ráülünk a kezünkre). Addig kell így ülni, amíg a kézfej teljesen elzsibbad. Ezek után már munkához is láthatunk. A módszer onnan kapta a nevét, hogy közben olyan érzés, mintha nem is a mi kezünk lenne....
    3. módszer Törülközõ
    Technikailag ez sem kíván nagy felkészültséget. Amire szükségünk van, csupán csak egy törülközõ. Az elõbb említett rongydarabot meleg vízbe mártjuk, összegöngyöljük és a közepébe két újjal, körkörös mozdulattal egy lyukat csinálunk.. Innen már minden tõled függ… Ennek a módszernek a nagy elõnye, hogy a segédeszközt könnyen lehet tisztítani, így sokáig egy törölközõ is megfelel a célnak, emiatt akár nevet is adhatunk neki a személyesebbé téve a dolgot. Itt arra vigyázzunk, hogy az így létrejött barátnõket ne fektessük egymásra, mert konfliktushoz vezethet...

4.módszer: Porszívó.
    Minden háztartásban fellelhetõ egy roppant sokoldalú készülék, melynek neve: porszívó.
    Ehhez az eljáráshoz szükségünk van a fent említett célszerszámra. Ezen kívül kell még egy rongy (a kényelemért) és egy óvszer (a porszívó kényelméért). Elég fontos szempont, hogy a porszívónk fokozat mentesen állítható legyen.
    Elõkészületi szakasz: Kényelmesen elhelyezkedünk, a porszívó csövét kezünkbe vesszük, a ruhadarabot elhelyezzük a szívótoroknál. (Ekkora a szõnyeg-kefét már levettük róla, bár a méret meghatározása közben, ha úgy látjuk, hogy a csõ keresztmetszete túl nagy, hagyjuk rajta a szűkítõt.) Ezután úgy helyezkedjünk, hogy a nagylábujjunkkal elérjük a porszívó kapcsoló gombját. (Ez különösen fontos lehet, ha a dolgok nem úgy alakulnak, ahogy terveztük.) Ezzel készen is vagyunk az előkészületekkel, jöhet a móka!
  • viccesimike
    -Hogy hívják a kövér bakát?
    -Katonna.
  • Gladiator
    laza
  • Galy
    ez kurva jó! :)))))))))))))))))))))))
  • RelakS
  • [HUN]PAStheLoD
    ááááááááááááááááááááááááááááá
  • [HUN]PAStheLoD
    te írtad? :P
  • FREAK
    Ez nem vicc, hótt komoly (válasz társkereső hirdetésre):

"Szia
    ****** vagyok 23 éves
    Hát bennem nem szenvednél hiányt mert én úgyan nem ütnélek meg de minden élményt amire vágyol meg tenném neked persze a tőllem telhetőt.
    Megkapnád az ágyban amire vágysz az biztos

Nos?
    Tetszik az ötlet?"
  • Kandurex
    Juj!
  • gonosz
    faajos :)
  • Eye-scream
    BAZZEG :DDDDD
  • Gery1980
    durva:DDDDDDDDDDD
  • Crokin
    Király!
  • Eye-scream
    A román és a magyar határon ül egy magyar és egy román gyerek.
    Megszólal a román:
    - Bibibi, miénk lett Erdély Trianonnál!
    Egy kis szünet következik. Megszólal megint a román gyerek:
    - Bibibi, nekünk sokkal több bányánk van!
    Egy kis szünet következik ugyancsak. Megszólal megint a román:
    - Bibibi, nekünk sokkal több barlangunk van!
    Megint egy kis szünet következik. Megszólal a magyar gyerek:
    - Na jó, akkor én megyek enni...
  • Crokin
    Miért, nálad még nem egészen tiszta valami?
    Ha fiú vagy és vérzel alul, akkor menj orvoshoz! :)

(Bocs, de nem hagyhattam ki)
  • Crazyn
    Be tudná valaki illeszteni ide azt a rövid irományt, amiben az a 10 pont volt leírva, amiből kiderül, hogy felnőttél?
  • batman
    - Malacka, tudsz nekem mondani 5 afrikai állatot?
    - 2 oroszlán, meg 3 zsiráf.
  • RelakS
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

szájli elmarad, mert a tárponthu túl van terhelve
  • Crokin
    Na, megvan már?

:)
  • schoma
  • Arch
    Kopogtatnak a menyország kapuján.
    Szent Péter kinyitja az ajtót, ott áll egy ember annyit mond
    -Dob- és eltûnik.
    Pár perc múlva újra kopogás, Szent Péter kissé idegesen újra kinyitja
    az
    ajtót ugyanaz az ember, újra annyit mond
    -Dob -és újra eltûnik.
    Mikor harmadszor is kopogtatnak Szent Péter nagyon idegesen nyitja ki
    az
    ajtót.
    -Mostmár ne tûnjön el, mit akar ezzel a dobbal?-kérdezi.
    Mire a válasz:
    - Elnézés Dobos István vagyok, csak kétszer újraélesztettek.
  • schoma
    Vazz. Ez sirály.
  • Crokin
    Nekem pont most esett le :))
  • RelakS
    Hát nekem nem esik
  • [HUN]PAStheLoD
    má olvastam! találékony ürge lehetett
  • dreamlake
    Ez állati
  • szando
    LLLLLOOOOLLLL
  • RelakS
    Különbség
    - Mi a különbség férfiak és nők között?
    - A nő egyetlen férfit akar, aki teljesíti összes kívánságát. A férfi az összes nőt akarja, akik teljesítik egyetlen kívánságát....

Album
    A kisfiú a családi fotóalbumot nézegeti. Nézi a szülei régi képeit, majd egyszer csak így szól az anyjának:
    - Anyu, ki ez az izmos, hosszú hajú bácsi melletted?
    - Ez a papa! - feleli mosolyogva az anyja.
    - Igen?! - kérdi meglepődve a srác. - És akkor ki az a pocakos, kopasz bácsi, aki velünk lakik?

Találós kérdés
    Egy munkahelyi felvételin a jelöltek morális képességeire próbáltak következtetni egy kis teszt segítségével. A kérdés így szólt:
    "Mész az úton az autóddal, amiben rajtad kívül csak egyetlen utas fér el. Hirtelen meglátsz egy buszmegállót, ahol hárman állnak:
    1. Egy öreg néni, aki láthatóan a halálán van, orvosi segítségre lenne szüksége
    2. Egy nagyon régi kedves barátod, aki egy ízben megmentette az életed
    3. Álmaid nője (férfije), akibe első látásra szerelmes lettél.
    A kérdés: melyiküket vinnéd el, ha tudjuk, hogy csak egyet választhatsz közülük?
    Ha a nénit, akkor esetleg sikerül megmentened az életét.
    Ha a régi barátod, akkor visszafizetheted neki a régi tartozásodat.
    Ha álmaid partnerét, akkor esetleg egész hátralevő életedet boldogságban töltheted."

A teszt eredményes volt, felvették az egyik jelöltet, holott nem szabályos választ adott. A válasza így szólt:
    "Megállnék, odaadnám a régi ismerősömnek a kocsikulcsot, hogy vigye el az öregasszonyt kórházba, én pedig álmaim nőjével megvárnám a buszt."

• RelakS
    AZTAKURRVAAAA :DDDDDD
  • batman
    Claudia Schiffer elmegy a plasztikai sebészetre, mivel a férje
    túlságosan nagynak találta szeméremajkait.
    - Doktor úr, a férjem és én is azt szeretném, hogy a műtét teljes
    diszkrécióban történjen, tehát senki sem tudhatja meg miért vagyok itt.
    Az orvos vállalja a diszkréciót. Lefolyik a műtét, másnap reggel Claudia
    kinyitja a szemét, és látja ám, hogy az asztalon három csokor virág is
    fekszik. Bedühödik, és behívja az orvost, aki így szól:
    ? Az első csokrot férjétől kapta. A másodikat a személyzettől és tőlem,
    hogy sikerült a műtét, és ilyen hírességet operálhattunk. A harmadik
    Niki Laudától jött, és köszöni szépen az új füleket.
  • RelakSfromhome
    Hrönyf