Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • Punker
    Elmegy a fiatal zsidó a rabbihoz nősülés előtt tanácsot kérni.
    -Rabbi! Adj nekem tanácsot. Milyen nőt vegyek el feleségül?
    Egy bombázó csajt akinél szebbet nem lehet találni az egész világon, és mindíg attól rettegni hogy éppen kivel csal meg, vagy vegyek el egy rút rusnya férget, aki tudom hogy egész életemben csak az enyém lesz, mert a kutya sem néz rá. - kérdezi a fiatal zsidó fiú.
    -Nem jól teszed fel a kérdést magadnak fiam. - szól a bölcs öreg rabbi - .
    Tedd fel megadnak a következő kérdést: Melyik a jobb? Egy szép finom tortát megosztani a barátaiddal, vagy egy kalap szart egyedül megenni?

Az öreg milliomos amerikai zsidó elküldi a fiát izraelbe, hogy ismerje meg a helyet ahonnan a népük származik.A fiú egy év múlva hazatér és azt mondja az apjának:
    - Apám be kell hogy valljak neked valamit. KERESZTÉNY lettem.
    Az apja szívrohamot kap, beviszik a kórházba. Egyik nap, mikor már magához tért meglátogatja a legjobb barátja Kohn. Az öreg elmeséli neki hogyan járt , és hogy az egyetlen fia keresztény lett. Kohn összeráncolja a homlokát és azt mondja:
    - Tudod két éve ugyanígy jártam Ráhel lányommal. Elküldtem én is izrelbe hogy találjon magának egy zsidó férjet. Hazajött és ő is azt mondta hogy keresztény lett.
    Egyszercsak egy égi hang meszólal:
    - Én is elküldtem annak idején a fiamat izraelbe...