Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • macilaci123
    A gyerekeknek azt a házifeladatot adják a suliban, hogy talélják ki, hogyha kapnának 100 forintot, azt, hogy használnák ki a lehető legjobban.
    Másnap kérdezik Alízkát:
    - Hát, én azt hoszem, hogy úgy, hogy lemennék a zöldségeshez, vennék a 100 forintból pont annyi almát, amennyi kifér belőle, hazavinném, meghámoznám, a héját odaadnám a nyulamnak, Manyónak, hadd lakjék jól ő is, a húsát megenném a kishúgommal, és a magjait pedig elültetném a kertben, hogy nőjjön szép nagy almafa!
    - Jaj, de szép, pont ilyenre gondoltunk, Kázmérka, te mit tennél?
    - Én azt hiszem, hogy lemennék a játékboltba, vennék egy száz forintos legót, hazavinném, összeraknám az öcsémmel, és a dobozából építenék egy lakhelyet az aranyhörcsögömnek.
    - Ez is jó, azé nem annyira. Móriczka, te mit tennél?
    - Há én lebbüntetnék a henteshez, vennék a 100 pénzbő annyi húrkát, amennyi kiffér, hazavinném, benyakalnám a húst belőle, a bőrét ráhúznám a farkamra, megkefélném a húgomat, aztá a anyámat, aztá beleszarnék a bőrébe, aztá visszabüntetek a henteshez, hogy rossz a hurkája.