Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
macilaci123 #2619 A gyerekeknek azt a házifeladatot adják a suliban, hogy talélják ki, hogyha kapnának 100 forintot, azt, hogy használnák ki a lehető legjobban.
Másnap kérdezik Alízkát:
- Hát, én azt hoszem, hogy úgy, hogy lemennék a zöldségeshez, vennék a 100 forintból pont annyi almát, amennyi kifér belőle, hazavinném, meghámoznám, a héját odaadnám a nyulamnak, Manyónak, hadd lakjék jól ő is, a húsát megenném a kishúgommal, és a magjait pedig elültetném a kertben, hogy nőjjön szép nagy almafa!
- Jaj, de szép, pont ilyenre gondoltunk, Kázmérka, te mit tennél?
- Én azt hiszem, hogy lemennék a játékboltba, vennék egy száz forintos legót, hazavinném, összeraknám az öcsémmel, és a dobozából építenék egy lakhelyet az aranyhörcsögömnek.
- Ez is jó, azé nem annyira. Móriczka, te mit tennél?
- Há én lebbüntetnék a henteshez, vennék a 100 pénzbő annyi húrkát, amennyi kiffér, hazavinném, benyakalnám a húst belőle, a bőrét ráhúznám a farkamra, megkefélném a húgomat, aztá a anyámat, aztá beleszarnék a bőrébe, aztá visszabüntetek a henteshez, hogy rossz a hurkája.