Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • Pheaper
    Nyuszika felhívja telefonon a hentest:
    – Van disznófüled?
    – Na ja!
    – Hát marhanyelved?
    – Van.
    – És tyúkmelled?
    – Van.
    – És kacsalábad?
    – Az is van!
    – Hát akkor te nagyon ocsmány lehetsz...

A varangyos béka megy az úton.
    Meglát egy táblát, amire a következő van írva: Okosak balra, szépek jobbra! Morfondírozik a béka:
    – Na most akkor szakadjak ketté?

Az ötvenedik házassági évfordulóját ünnepli a házaspár, a férj könnyezik.
    Feleség: Nem is tudtam, hogy ilyen szentimentális vagy!
    Emlékszel - mondja a férj, amikor a csűrben megfogott minket az apád, és azt mondta: "Ha nem veszed el a Mariskát, akkor 50 évre lecsukatlak!"... Most szabadultam volna!

Jane hajótörést szenved a dzsungel mellett. Túléli, de vadállatok kergetik, eső áztatja, éhezik. Jön Tarzan és megmenti. Magával viszi a dzsungel közepén álló kunyhójába, ahol boldogan élnek egy ideig. Egy idő után azonban Jane megkívánja Tarzant, mert erős, izmos és jóképű.
    Meg is kérdezi tőle:
    - Tarzan, csináltad már AZT nővel? - Tarzan nem érti.
    - Szeretkeztél már nővel? -Tarzan nem ismer szeretkezés.
    Jane elmagyarázza neki, mire Tarzan szeme felcsillan:
    -Tarzan ismer ezt. Tarzan használ nagy, odvas fa, odú körül moha. -Tarzan, az nem ugyanaz. Akarod ezt nővel csinálni? Velem?
    -Tarzan nagyon akar ezt Jane-nel csinálni.
    Jane tehát levetkőzik és odafekszik Tarzan elé. Tarzan fogja magát és párszor úgy belerúg Jane-be, hogy majd beszakad az összes bordája.
    - De Tarzan nem erről volt szó!!!! - Tarzan csak ellenőriz darazsak.

Juliska, a fiatal falusi lány kapál a TSZ földjén. Arra megy Jancsi, akit a falu egy kicsit bolondnak tart, és megszólítja:
    - Te, Julis, olyan gyönyörű vagy, úgy megfognám azokat a telt kebleidet!
    - Mit képzelsz, Jancsi!
    - Te, Julis, adok 5000 forintot, ha megfoghatom.
    - Hát, ha adsz ötezer forintot, akkor jól van.
    Jancsi adja a pénzt, megtörténik az eset. Jancsi folytatja:
    - Te, Julis, olyan kívánatos vagy, úgy megsimogatnám a combod között, adok 10.000 forintot.
    - Hát, ha adsz 10 ezer forintot, akkor gyere oda a bokorba.
    Jancsi adja a pénzt, megtörténik az eset. Jancsi folytatja:
    - Te, Julis, én már nem bírok magammal, adok 70 ezer forintot, ha magamévá tehetlek.
    - Ha már itt vagyunk a bokorban, adjad a pénzt, oszt gyerünk.
    Jancsi adja a pénzt, megtörténik az eset. Mondja Jancsi:
    - Jaj de jó volt, na most már megyek.
    Juliska megigazítja a szoknyáját, és folytatja a kapálást. Arra jön a TSZ-elnök. - Nem látom Jancsit, járt erre?
    - Igen, volt.
    - Kiküldtem vele a fizetésedet, odaadta?