Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
Gorhek #25931 5en utaznak a zuhanó repülőn és csak 4 ejtőernyő van,úgyh el kell dönteniük,h kinek kell meghalnia.az első utas egy híres kosaras,ő így szól:
-hát én vagyok az USA és a világ legjobb kosarasa,rám szüksége van a világnak,úgyh én most ezzel az ejtőernyővel leugrok.
a második utas Hillary Clinton.
-én vagyok Hillary Clinton,lehet,h én leszek az USA első női elnöke,nekem ezt túl kell élnem,tehát most leugrok ezzel az ernyővel.
a harmadik George W. Bush.
-Én vagyok az USA jelenlegi elnöke,egyben az USA eddigi legintelligensebb elnöke,én itt nem halhatok meg,úgyh én most leugrok.
marad egy iskolás srác és a pápa.megszólal a pápa.
-hát fiam,ugorj le nyugodtan az utolsó ejtőernyővel,én már öreg is vagyok,beteg is vagyok,amúgy is egész életemben azt vallottam,h fel kell tudni áldozni magadat másokért,úgyh ugorjál.
mire a kissrác.
-áh erre semmi szükség,ugyanis az Egyesült Államok eddigi legintelligensebb elnöke most ugrott le az iskolatáskámmal..