Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • Gorhek
    5en utaznak a zuhanó repülőn és csak 4 ejtőernyő van,úgyh el kell dönteniük,h kinek kell meghalnia.az első utas egy híres kosaras,ő így szól:
    -hát én vagyok az USA és a világ legjobb kosarasa,rám szüksége van a világnak,úgyh én most ezzel az ejtőernyővel leugrok.
    a második utas Hillary Clinton.
    -én vagyok Hillary Clinton,lehet,h én leszek az USA első női elnöke,nekem ezt túl kell élnem,tehát most leugrok ezzel az ernyővel.
    a harmadik George W. Bush.
    -Én vagyok az USA jelenlegi elnöke,egyben az USA eddigi legintelligensebb elnöke,én itt nem halhatok meg,úgyh én most leugrok.
    marad egy iskolás srác és a pápa.megszólal a pápa.
    -hát fiam,ugorj le nyugodtan az utolsó ejtőernyővel,én már öreg is vagyok,beteg is vagyok,amúgy is egész életemben azt vallottam,h fel kell tudni áldozni magadat másokért,úgyh ugorjál.
    mire a kissrác.
    -áh erre semmi szükség,ugyanis az Egyesült Államok eddigi legintelligensebb elnöke most ugrott le az iskolatáskámmal..