41234
Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • Gorhek
    Szőke nő ül a kocsiban megáll egy lámpánál és behajol egy csöves:
    - Hölgyem van egy cigije?
    - Igen.
    Feleli a szöszi és átnyújtja a bagót. Megy tovább, majd megint megáll egy lámpánál. Ugyanaz a csövi behajol:
    - Tüze is van? -kérdi a csöves.
    - Igen.
    Feleli a szöszi és átnyújtja az öngyújtót. Megy tovább majd megint megáll egy lámpánál. Ugyanaz a csövi behajol:
    - Egy százasért megmondom - mondja a csöves-, hogy kell kimenni a körforgalomból!

Egy ügyvéd elmegy kacsára vadászni. Lő is egyet, de a kacsa beesik egy elkerített birtokra. A birtok tulajdonosa, egy öreg paraszt éppen ott kapálgat.
    - Uram, legyen szíves, adja már ide azt a kacsát! - kéri az ügyvéd.
    - Dehogy adom, az én földemre esett, tehát az enyém! - mondja az öreg.
    - Nana! Én egy ügyvéd vagyok, velem ne szórakozzon! Ha nem adja ide, akkor úgy beperelem, hogy mindenét elveszti! -fenyegetőzik az ügyvéd.
    - Várjon csak! Itt, vidéken a vitás ügyeket a "három rúgás törvénye" szerint rendezzük. Hajlandó alávetni magát?
    - Az mit jelent?
    - Én kezdem. Maga megfordul, én meg háromszor jó fenékbe rúgom. Ha bírja, akkor cserélünk, és maga jön. Annál az igazság, aki tovább bírja. Az ügyvéd végigméri az öreget, és azt gondolja: "Ezt a fazont kirúgom a világból is, ennél egyszerűbben úgysem tudnám elintézni a dolgot."
    Szóval, belemegy. Az öreg kezd. Nekiszalad, és egy akkorát rúg az ügyvédbe, hogy az beleremeg.
    A második rúgás akkorára sikerül, hogy az ügyvéd az orrával felszántja a földet.
    A harmadikra még a szeme is könnyes lesz.
    Leporolja magát, és odafordul az öreghez:
    - Na, forduljon meg, most én jövök!
    Az öreg megpödri a bajszát:
    - Jól van, feladom. Vigye a kacsáját!
  • Christina13
    ezen nagyot röhögtem :D
  • SeLFisCH
    jóóóóóóó :D
  • Vaxi
    jók :DDD
  • Gorhek
    5en utaznak a zuhanó repülőn és csak 4 ejtőernyő van,úgyh el kell dönteniük,h kinek kell meghalnia.az első utas egy híres kosaras,ő így szól:
    -hát én vagyok az USA és a világ legjobb kosarasa,rám szüksége van a világnak,úgyh én most ezzel az ejtőernyővel leugrok.
    a második utas Hillary Clinton.
    -én vagyok Hillary Clinton,lehet,h én leszek az USA első női elnöke,nekem ezt túl kell élnem,tehát most leugrok ezzel az ernyővel.
    a harmadik George W. Bush.
    -Én vagyok az USA jelenlegi elnöke,egyben az USA eddigi legintelligensebb elnöke,én itt nem halhatok meg,úgyh én most leugrok.
    marad egy iskolás srác és a pápa.megszólal a pápa.
    -hát fiam,ugorj le nyugodtan az utolsó ejtőernyővel,én már öreg is vagyok,beteg is vagyok,amúgy is egész életemben azt vallottam,h fel kell tudni áldozni magadat másokért,úgyh ugorjál.
    mire a kissrác.
    -áh erre semmi szükség,ugyanis az Egyesült Államok eddigi legintelligensebb elnöke most ugrott le az iskolatáskámmal..
  • Gorhek
    Mózes, Jézus és egy szakállas öregember golfozik.
    Mózes elüti a labdát, az beleesik a tóba.
    Mózes odamegy, kettéválasztja a vizet, ismét elüti a labdát, és az a lyuktól pár centire megáll.
    Elüti Jézusa labdát, az ráesik a tóra.
    Jézus a vizen odamegy a labdához, elüti, és az is a lyuktól néhány centire megáll.
    Jön a szakállas öregember, elüti a labdát, de pocsék az irányzéka és teljesen más irányba száll, mint amerre a lyuk van. Ráesik a labda a klubház tetejére, onnan begurul az esocsatornába,
    onnan kiérve a sövény alatt begurul a tóba egy tavirózsa levelére.
    Odaér egy béka, bekapja a labdát, de abban a pillanatban lecsap rá egy sas.
    A béka repülés közben kiejti a labdát a szájából, és pont belesik a lyukba.
    Mózes erre odaszól Jézusnak:
    - Mondtam már, hogy utálok apáddal golfozni?

Egy mozgássérült férfi bement a templomba. Megállt a szentelt víznél, merített belőle, és mindkét lábára rálocsolta. Ezután eldobta a mankóit.
    Egy fiú látta, mi történt és gyorsan futott a paphoz, hogy elmesélje. A pap így szólt:
    - Fiam, akkor te most tanúja voltál a csodának. Mondd, hol van most az az ember?
    - A szentelt víz mellett fekszik a földön.

... lassan adagolom
  • Frozen Whispers
    A főnök íróasztalán áll egy fotó, amin két aranyos óvodás gyerek mosolyog. A titkárnő ahányszor bejön a szobába, mindig ránéz a képre, egyszer aztán meg is jegyzi:
    - Kicsi korban még minden gyerek olyan édes! De főnök, a maga gyerekei már kamaszok, miért nem rak ki róluk egy újabb fényképet?
    - Azért, mert ha ezt nézem egész nap, és utána hazamegyek, könnyebben kibírom, hogy ne üssem agyon őket!
  • Frozen Whispers
    A kolostor kertjében egy pap a kedvenc rózsáit ápolgatja, mikor arra jön az egyik hívő a gyülekezetből. A férfi megáll és dicséri a rózsákat, hogy milyen szépek. A pap felel:
    - Nem rosszak, csak egy bizonyos betegség támadta meg őket, úgy hívják, hogy Fekete halál.
    - Hát az meg miféle betegség? Még sosem hallottam róla.
    - Apácák ollóval.
  • hamotar
    Szia, légyszi nézd meg ezt a linket és küldd tovább az összes ismerősödnek, nagyon fontos lenne! Köszönöm! www.nagyduma.atw.hu
  • hamotar
    itt rohadt jó viccek vannak: www.nagyduma.atw.hu
  • Frozen Whispers
    Eleinte a kevés alvásra és a sok stresszre fogtam, de most megleltem az igazi okát! Azért vagyok fáradt, mert túl sokat dolgozom. 10 millió lakosa van az országnak, ebből három és fél millió nyugdíjas, ami azt jelenti, hogy a maradék hat és fél milliónak kell megcsinálni az összes munkát. Hétszáz ezren tanulnak, ami azt jelenti, hogy a maradék 5.8 millió emberre marad az összes munka. A dolgozókból nyolcszáz ezren a kormánynak dolgoznak, ami azt jelenti, hogy a maradék 5 milliónak kell megcsinálnia mindent. Fél millió embert alkalmaz a katonaság, ami azt jelenti, hogy maradt 4.5 millió ember, akikre az összes munka hárul. Vegyük azt az összes embert, aki a Parlamentben, polgármesteri hivatalokban, állami támogatású intézményekben dolgozik, s megkapjuk azt a maradék másfél millió embert, akikre a tényleges munka elvégzése esik. Egy adott pillanatban háromszáz ezer ember fekszik kórházban, van táppénzen, hozzájuk jön a fél millió munkanélküli, s máris megkapjuk azt a valódi embermennyiséget, ami pontosan hétszáz ezer embert jelent - no, hát ennyinek kell elvégeznie minden munkát. Ja, most olvastam a legújabb statisztikákat : jelenleg 699 998 ember van börtönben, ami azt jelenti, hogy mindössze két emberre maradt minden munka - rád és rám.
    És te itt vicceket olvasol...
  • Frozen Whispers
    Világutazó ír férfi meséli:
    - Borzalmas volt, ahogy a nap vakítóan sütött, égette az izzó homokot, és már napok óta nem ittunk egy korty whiskyt sem.
    - És vizük sem volt?
    - Víz, víz...a fene sem gondolt akkor fürdésre!
  • Sephi
    Ezt most jol elmondtad.
  • szurop
    A 25920-asok jók, a 19-esek nem.
  • fsgh
    Gorhek ezek nagyon jók!:DDDDDDDd!
  • Gorhek
    Az öreg farmer elhatározza, hogy itt az ideje, hogy vegyen már egy új kakast a tyúkjainak, hogy jobban tojjanak. Meg is
    vesz egy fiatal büszkeléptű jószagot, és szabadonereszti a baromfiudvarban.
    Az öreg kakas gyanakodva figyeli új királyát szemetdombjának, amint az kerülgeti a tyúkokat.
    - Szóval már megint le akarnak cserélni! Ennek a fele se tréfa! Valamit tennem kell! - gondolja magában.
    Odasétál a fiatal büszke erőhöz, és így szól:
    - Aha! Úgy látom te akarsz az új Casanova lenni itt! Azert ám én se levesbe való vagyok, legalabbis még nem most! Biztos vagyok benne, hogy jobban helytállok mint te! Ha nem hiszed, fussunk versenyt itt a tyúkolak körül, hogy lássuk meg ki birja jobban szuflával!
    A fiatal kakas gondolja, mit akar itt ez a vén kakas, és igy válaszol:
    -Tudod mit? Áll a fogadas! Tiz kört futunk! A győztesé az összes tyúk! Sőt meg adok is egy fél kör előnyt - mondja büszkén.
    A verseny megkezdődik, a tyúkok hangosan kotkodálva biztatják a küzdő feleket. A hatodik körnel már az öreg kakas előnye majd elfogy, de azért még mindig ő van elöl. A nagy rikácsolásra azonban a farmer kilép a házból, és a jelenetet látva, hozza puskáját, céloz, majd: BAAAAMMM! A fiatal kakas felbukik, vége.
    A farmer közelebb megy, megcsóválja fejét:
    - Én ezt nem értem! Ez már a negyedik homokos kakas ezen a héten!

Eső esik, rossz idő van, fickó haza akar menni a vasútállomásról taxival:
    Fickó: Mennyiért vinne haza?
    Taxis: 100 dollár.
    Fickó: Nekem csak 80 van, tegye már meg, hogy hazavisz.
    Taxis: 100 dollár, vagy nincs fuvar.
    Fickó: OK, adok magának 80 dollárt, és vigyen addig, amíg a 80 dollárból futja...
    Már csak két kilométer lenne hátra, amikor a taxis megáll.
    Taxis: Lejárt a 80 dollár, tessék kiszállni.
    Fickó: Ne legyen már ilyen szívtelen, zuhog az eső, vigyen már haza, legyen szíves, csak két kilométer...
    Taxis: Nem vitatkozom, a 80 dollár lejárt...
    Fickó kiszáll, de megjegyzi magának a taxist, és nagyon dühös...
    Következő nap megint ugyanannál a taxiállomásnál akar hazamenni, és ott áll öt taxi sorban, az ötödik az a fickó, aki az előző nap nem vitte haza... Erre a fickó beül az első taxiba a sorban, és azt mondja:
    Fickó: Itt van 120 dollár, kérem, vigyen haza és szopjon le.
    Taxis: Mit képzel, maga köcsög állat, azonnal szálljon ki, takarodjon!
    Fickó kiszáll, beszáll a második taxiba, és eljátssza ugyanezt, majd miután ugyanazt a választ kapja, sorban a harmadik és negyedik taxival is eljátssza ugyanezt. Majd beszáll az ötödik taxiba, abba a fickóéba, aki nem vitte haza az előző nap:
    Fickó: Itt van 120 dollár. Kérem, vigyen haza, de amikor elhaladunk a kollégák mellett, kérem, mosolyogjon és integessen nekik!

... megtaláltam 1 régebbi gyűjteményem, úgyhogy átismételem a régi vicceket ...
  • Gorhek

Az anya megkéri három lányát számoljanak be a nászéjszaka után hogy milyen a férjük teljesítménye. Az első lánynál eljön az idő. Másnap az anya kap egy telefont:
    - Tchibo!
    Anyuka nem érti de meglátja a reklámújságban a hírdetést:Élvezet az utolsó cseppig!
    Eljön az idő a másodiknál is. Ő is telefonál:
    - Cardo matracok!
    Anyuka nézi: Óriási élvezet king size!
    A harmadik lánynál is itt az idő. Ő is telefonál:
    - British arwaish!
    Az anya ezt olvasta mielőtt elájult:
    Minden héten hét nap, Mindkét útvonalon naponta ötször!

A cigány hánykolódik a tengeren. Véletlenül arra megy egy tengerjáró hajó, az egyik matróz éppen kihajol a korláton. Meglátja a cigány és felkiabál neki:
    - Húzzál mán ki!
    A matróz csak néz.
    A cigány megint felszól:
    - Húzzál mán ki!
    A matróz megint csak néz.
    - Do you speak englis?
    - Yes.
    - Hát akkor húzzál mán ki!
  • Anders
    alulról a harmadik sorban: csólod = csókold

bocs elgépeltem
  • Anders
    Rendőr nősülni készül, de, ugye, a szexhez semmit nem ért, beíratkozik hát egy szextanfolyamra. Első óra, mondja a tanárnő:
    - Na, rendőr, vetkőztess le!
    - De hát, rögtön az első órán...
    - Csönd, vetkőztess le!
    A rendőr nagy félszegen levetkőzteti.
    - Akkor most csókold meg a mellem!
    - De hát, rögtön az első órán...
    - Csönd, rendőr, csókold meg a mellem!
    A rendőr nagy félszegen megcsókolja.
    - Akkor most csólod meg, ahol pisilni szoktam!
    Hú, a rendőr felugrik, kirohan. Öt perc múlva visszajön:
    - A csempét is???
  • QuippeR
    nem inkább "Határeset, elfogadjuk"?
  • jax
    thx, hát télleg jó sok hiba volt benne... lol
  • Frozen Whispers
    A daliás herceg lovagol az erdőben. Egyszer csak eléje toppan egy öreg banya, és megszólítja:
    - Szép legény, ha megmondod, milyen madár ez itt a vállamon, a tiéd leszek.
    - Elefánt! - vágja rá ijedten a herceg.
    - Eltaláltad!
  • Prank
    óóó jeee..
  • bandus
    Nowadays Eminem wanna talk like he's got somethin' to say
    But nothin' comes out when he moves his lips; just a bunch of gibberis
    And Slim Shady acts/is acting like he forgot about his old himself

na ez helyes
  • Sephi
    Hat kuva szar az atiras.
  • Királylány
    amerikaiul ez helyes :D
  • jax
    :D Én csak átírtam, az eredeti az ez a szöveg, szal ezt szidd:

"Nowadays everybody wanna talk like they got somethin to say
    but nothin comes out when they move their lips;
    just a bunch of gibberish
    And motherfuckers act like they forgot about Dre"
    Ha meg valami cink van az átírásommal akkor szólj, thx :D
  • petimi
    lol:)

Jax: ne haragudj de nem tudom szonelkul hagyni: tele van az alairasod nyelvtani hibakkal, ne hagyd igy! ezt idezted vagy te irtad?...
  • Visitor
    :\
  • jax
    :D:D:D
  • Rockynhooo
    poén kimaradt :| :D:D:D:D
  • gettobuxa
    miről beszélget két dagadt nő?
    ...
    kit érdekel, dagadtak!
  • jax
    Pár hete volt a Fábryba, de nagyon tetszik:

Szőke nő a benzinkútnál:
    -95-ös vagy 98-as?
    -Idei nincsen???

XD
  • ghost cb
    :D jók :)
  • Tujm
    A mama kioktatja kislányát:

- Nem bánom, bemehettek a szobádba a fiúval, mi majd addig itt nézzük a tévét. De ha szemtelenkedni kezd veled, jelezd valahogy!
    - Jó, anyuci, de hogyan?
    - Figyelj nagyon... Ha meg akar csókolni, kiáltsd azt, hogy ribizli! Ha meg akarja fogni a melled, kiabálj, hogy alma! Ha lejjebb tévedne a keze, kiáltsd azt, hogy őszibarack!
    Bezárkóznak a fiatalok a másik szobába, a szülők pedig a hangot lehalkítva nézik a tévét. Egyszer csak elkezd a lány kiabálni:
    - Gyümölcssaláta...! Gyümölcssaláta...!
  • Sadist
    Weisz bácsi visszatér a túlvilágról. Első útja a reptérre vezet. Felszáll egy repülőgépre és elutazik Moszkvába. Felmegy a Kreml-ben a főtitkárhoz és mondja neki.
    - Üdvözlöm önt! Most tértem vissza a túlvilágról és van egy rossz hírem az ön számára: Van Isten!
    A főtitkár elsápad:
    - Tessék, itt egy 10 millió Rubel-re szóló csekk, csak ne árulja el ezt másnak.
    Weisz bácsi elteszi a csekket, elmegy megint a reptérre, következő útja Rómába vezet. Felmegy a Vatikánban a Pápához.
    - Dicsértessék Atyám. Most jöttem a túlvilágról és van számára egy rossz hírem: nincs Isten!
    A Pápa levegő után kapkod:
    - Az egyház ad magának 1 millió Eurót, csak ne szívárogjon ez ki!
    Weisz bácsi ezt is elteszi. Ezután Washingtonba indul. A Fehér házba megy és szól az elnöknek:
    - Jó napot elnök úr! Most jöttem a túlvilágról és van számára egy rossz hírem: van Isten, de néger...
  • FOXX supreme
    jók !:D
  • Frosty01
    - nem is szines a nevem
  • Sadist
    3 pont: Annyira hülye vagy, hogy számolni se tudsz.
  • Frosty01
    apicsába 3 pontom lett zseni vagyok