Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
Nem válogattam:
Van Tesco gazdaságos óvszer, csak elõbb ki kell enni belõle a kempingsajtot.
Miért nincs a Kékestetõn halászcsárda? Kéne lennie, hiszen ott van az ország legmagasabb pontya.
Az emberek 66 százaléka nem tud számolni! Gondoljatok bele, ez majdnem a fele!!
A vízen is lehet járni, csak nem szabad ránehezedni.
Pap leszek, az kurvaisten!
A "leghosszabb" magyar mondat, ami visszafelé is ugyanaz: Kis erek mentén, láp sík ölén, oda van a bánya rabja, jaj Baranyában a vadon élõ Kis Pálnét nem keresik.
Én sosem verem meg a kiskutyámat. Ha büntetni akarom, szájkosarat teszek rá és bezárom a kolbászok közé.
Arra, hogy "Jó reggelt!" nem a "Bizonyítsd be!" a helyes válasz?
Tegnap este láttam a tévében egy szájvíz reklámot. Az illetõ szer az összes baktériumot megöli a szájban. De kinek van arra szüksége, hogy a szája tele legyen döglött baktériumokkal?
Van elektromos kése, elektromos kenyérpirítója, sõt még a tojásfõzõ is villannyal megy. A múltkor panaszkodott, hogy nincs hely a konyhában, ahova leülhetne. Így hát vettem neki egy villamosszéket.
Villamosszék gyerekeknek: elektromos kisülés
Az éttermek dohanyzó és nem dohányzó részre osztása olyan, mintha a strand medencéjét belehugyozós és nem belehugyozós részre osztanák!
A hímvesszõ mérete elhanyagolható az örömszerzés szempontjából kivéve, ha kicsi.
Ismertem egy olyan csúnya nõt, hogy amikor e-mailben elküldte a fényképét, felismerte az antivírus.
Az idõ a legjobb tanár - eltekintve attól, hogy az összes tanítványát megöli.
Mindennap új alsógatyát veszek fel. Vasárnapra már 7 van rajtam.
Mit teszel, ha látod, hogy egy védett állat eszik egy védett növényt?
Kiadtak egy könyvet, amely felsorolja azokat a külföldi államokat, amelyek gyõlölik az Egyesült Államokat, vagy neheztelnek rá. A könyv címe:
Világatlasz.
Hillary Clinton új, "Élõ történelem" címü könyvében részletezi, hogyan találkozott Bill Clintonnal, hogyan szeretett bele, hogyan ment hozzá feleségül, és hogyan éltek szenvedélyes, csodálatos életet mint férj és feleség. Aztán, a második oldaltól kezdõdnek a problémák.
Veszélyes dolog csíráztatni az atommagot.
Egy papban és a karácsonyfában az a közös, hogy a golyók csak dekorációk.
Reggel nem azért kelek fel az ágyból, mert nem érzem jól magam benne, hanem azért, mert kényelmetlen lenne egész nap a hátamon cipelni.
Ha neked az anális túl brutális, az orális immorális, a manuális túl banális, akkor nekem megfelel egy sima dugás is.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövõre. A másik felének nincs pénze drogokra.
Néha összeszavakat a keverem.
Az áram alatt lévõ alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása!
Ne köpködj a sivatagban! Még szükséged lehet rá.
Vigyázz, nehogy hackelés közben rád dõljön a tüzfal !
Az alkoholmentes sör az elsõ lépés a guminõ felé.
A sün egy makacs madár. Csak akkor hajlandó repülni, ha belerúgnak.
A régész az az ember, akinek a karrierje romokban hever.
A televízión bemutatott szexel semmi probléma, csak nem szabad leesni a készülékrõl!
A dinnyeevés olyan valami, mintha elrágnál egy kiló vizet
Ha mindenképpen fogyni szeretnél, azt tanácsolom, hogy egyél amennyi jól esik, csak ne nyeld le!