Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
Egy repül? irtózatosan s?r? ködben kószál az Egyesült Államokban. M?szerek sorra romlanak, nagy sikítozás. Egyszer csak feldereng egy felh?karcoló, a 1xx emleten nyitott ablak, ül egy fickó a telefonnál. A pilóta tesz két kört, majd beordít:
- Hol vagyunk?
Megy még vagy hat kört, majd jön a válasz:
- Egy zuhanó gép fedélzetén!
Pilóta jobbra el, elkezd süllyedni, fordul 30 fokot, majd leszáll épségben Seattle repül?terén.
Mire az utasok:
- Hogy csinálta?
- Egyszer?en tudtam hol vagyunk!
- De honnan?
- Feltettem egy egyszer? kérdést, amire t?rhetetlen válaszadási id?vel kaptam egy teljesen korrekt, ámde használhatatlan választ. Ez csak a Microsoft hot-line szolgálat lehetett a székházuk 133. emeletén!