Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
Iskolában az alsósok azt kapják házifeladatnak, írjanak egy pár mondatos fogalmazást, amiben benne van az a kifejezés: "Anya csak egy van."
Másnap a tanárnéni felolvastatja a házikat.
Jucika jelentkezik elsöként:
- Anyukámmal együtt szoktunk vásárolni. Én mindig segítek neki. Nagyon szeretem. Anya csak egy van.
Zsoltika is sorra kerül:
- Anyukám szeret sportolni. Mindig együtt focizunk. Nagyon szeretem. Anya csak egy van.
Pistike a hátsó padból majd kiesik, úgy jelentkezik. A tanárnéni vele is felolvastatja a háziját:
- Anyukámmal mindig együtt csináljuk a reggelit. Ma reggel beküldött a kamrába, hogy hozzak ki lekvárt. Majd kikiabáltam: - Anya csak egy van, de az is penészes!