Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • Mr_no_NaMe
    Jövök haza villamossal és szállok a borároson. Odajön 1 cigó és kérdi mennyi az idő. Mondom előveszed a telefonodat és megnézed. Erre aszondja, hogy mérnem mondom én meg az időt? Lehet az övé rossz vagy ilyen hülyeség. Közbe kezd szorosan mellettem jönni. Megkérkezik a 2 társa. Körbeállnak majd a legkisebb előkap egy 900 forintos kínai rambóbicskát és aszondja, hogy zsebürítés, telefon vagy széjjelszabdal. Mivel életemben először fenyegettek meg ilyesmivel szartam (bár ki nem szart volna) de kínomban röhögtem. Kb 1-2 percig így álltunk az én félelmem meg egyre jobban ment el és egyre jobban jött rám a röhögőgörcs :DD
    A vége az volt hogy mondom anyáddal szórakozzál, kikerültem a kis késes szardarabot (a nagy benga haverja persze igyekezett fellökdösni) és elsétáltam. Jöttek mögöttem 1 darabig csak úgy cigányosan, de aztán lekoptak. Ennyit tudnak ezek, pofázni.