Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
Jövök haza villamossal és szállok a borároson. Odajön 1 cigó és kérdi mennyi az idő. Mondom előveszed a telefonodat és megnézed. Erre aszondja, hogy mérnem mondom én meg az időt? Lehet az övé rossz vagy ilyen hülyeség. Közbe kezd szorosan mellettem jönni. Megkérkezik a 2 társa. Körbeállnak majd a legkisebb előkap egy 900 forintos kínai rambóbicskát és aszondja, hogy zsebürítés, telefon vagy széjjelszabdal. Mivel életemben először fenyegettek meg ilyesmivel szartam (bár ki nem szart volna) de kínomban röhögtem. Kb 1-2 percig így álltunk az én félelmem meg egyre jobban ment el és egyre jobban jött rám a röhögőgörcs :DD
A vége az volt hogy mondom anyáddal szórakozzál, kikerültem a kis késes szardarabot (a nagy benga haverja persze igyekezett fellökdösni) és elsétáltam. Jöttek mögöttem 1 darabig csak úgy cigányosan, de aztán lekoptak. Ennyit tudnak ezek, pofázni.