41234
Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
#25052 Éppen azá mozgásképtelen mert nem látja merre megy és így asszem nem akar menni :DD -
#25051 nem megy be, mert valószínüleg körözve van :D -
#25050 Az a baj a 7.62-es nagyon roncsol, hangos, meg rendőrbácsiéknak is sok papírmunka volna, ha viszont egy C kategóriás állampolgár rákvörös fejjel bemegy, hogy szeretne feljelentést tenni, akkor simán körberöhögik és le van tudva :) -
#25049 spray??? AK47 kell ezeknek nem holmi ilyen szarok:D -
#25048 Szerintem rohadtul mindegy, hogy mozgásképes-e, ha azt se látja merre megy :D
A színházban elkezdődik az előadás, épp megy fel a függöny, amikor a sor közepén egy szőke nő feláll, és sűrű bocsánatkérések közepette elkezd kievickélni a sorból. Az egyik néző dühösen súgja neki:
- Nem tudta volna öt perccel ezelőtt elintézni?
- Sajnos nem, mert amikor bemondták, hogy kapcsoljuk ki a mobiltelefonokat, eszembe jutott, hogy az enyémet kint hagytam a kocsiban. -
#25047 A spary tényleg kegyetlen ha célba talál. Nem 1 video van, hogy embert lefújtak. Sztem már attól már akár mozgásképtelen is lenne simán. Főleg ha utána össze vissza rúgdalod a vesekavicsját.
-
#25046 Jah és amíg összetöröm a kis kancigányt, addig a 2 haverja meg malmozik mi? -
#25045 Ha a pofájába fújod a paprika sprayt, akkor tuti kibírja röhögés nélkül egy fél óráig :D -
#25044 Na nemond :)
Ezér is volt már fura. Amúgy meg azon gondolkoztam mikor ott álltunk szemtől szemben, hogy mi lenne ha én szakítanám le az empéhármat a cigány nyakából? Egész végig ott csüngött azt babrálta a másik kezével...
Elindulok, letépem azt sprint a hévig. Azt a pofát emgnéztem volna :DD
De tényleg csak annyi volt hogy elsétáltam mellette. Kését nem nyitotta ki szal megvágni nehezen tudott volna. Az meg a másik, hogy egyet üvöltöttem volna aztán valószinűleg rohantak volna a francba. -
#25043 jaja a spray a legjobb -
#25042 érdekelne a kéztörőfogásod -
Tmac #25041 OFF: még valami, annyi hogy ha nagyon akartok védekezni akkor ne késsel meg viperával járkáljatok, mert ha valami zür lesz és használjátok akkor ti is ugyanúgy bűnösök vagytok. Military boltba elkell menni és helyette paprika spay-t kell venni, nem annyira macsó de ha valakit lefújsz vele onnatól már puszta kézzel is letudod fegyverezni. (legalább is nekem ezt egy itteni rendőrkaptány mondta hogy ez a legjobb módszer ellenük, meg kevés támadásifelületet kell adni és csak az utolsó pillanatban kell ellőni a "puskaport" de akkor hatásosan) Jah és rendőröket hívni mert nagy valószínűséggel ha ők megtudják hogy cigó volt az elkövető akkor azok úgyis őket fogják "szop@tni" 90%-ban) -
#25040 na de hogy legyen egy kis vicc is:
Mi a nő négy kedvenc állata?
egy jaguár a garázsban
egy bika az ágyban
egy ezüstróka a nyakban
és egy nagy marha,aki mindezt előteremti! -
#25039 eccer lenyúlták a fünyírónkat meg egy ezresemet a kics köcsög faszcibálók :D
úgy hogy éccaka... ja igen nagyon leleményesen nyitották ki a mellék ajtaját... persze a fűnyíró rendes benzines volt, gyári számmal meg mindennel, és hamar lebukott... a rendőröknek csak annyit tudott nyögni hogy találta az utcán -
#25038 OFF nálunk egy 80 éves bácsit vertek halálra a saját házában 300 Ft-ért és egy fűnyíróért ON
Tagbaszakadt fickó jelentkezik matróznak. A felvételi bizottság közli vele a feltételeket:
- Meg kell inni 1 liter rumot.
- Le kell győzni egy fenevadat.
- Egymás után tízszer szeretkezni kell egy néger nővel.
Az ürge megissza a liter rumot, majd bezárják egy sötet helyiségbe, ahol egy tigrissel kell megküzdenie. Bentről csak bömbölések hallatszanak. Egy óra múlva előjön a fickó, majd kérdi a felvételi bizottságot:
- Hol az a néger nő akit le kell győzni? -
Tmac #25037 Ez nálunk is gyakran megesik, hogy "nincs egy kis apród" meg hogy "mennyi az idő", meg hasonló dolgok (az időtőt nyugodtan megkell mondani, amikor meg a pénzre meg a telora térnek akkor az jelen pillanatban nincs nálad) annyira még ők se hülyék hogy olyannal kezdjenek ki akit 1 hónapban látnak olyan 4* 5* (vagyis valahol a környéken lakik az illető). Mert ha benyulja az egyik a telot (amit utánna csak fillérekért tud eladni) az ember tudja hogy hol keresse és utánna neki se jó ha egy csövön kell még sz@rnia is mert annyira elgyepálták. (de lehet hogy nálunk kicsit értelmesek vagy mégsem lakok olyan durva helyen) -
#25036 Erre csak annyit, hogy ha el tudsz mozdulni előle, akkor utána már egy pillanat alatt szilánkosra törheted a csuklóját!!! :D
Eccer haverral mentünk, belénk kötöttek, a gyereknél valamilyen szike (vagy valami ilyesmi) volt. Elkezdett hadonászni, haverom úgy eltörte a cigó kezét, hogy én is rosszul lettem! A többi fasz meg persze beszart és elment!
Azóta már én is megtanultam egy két jó kis kéztötő fogást! :) -
#25035 Ez azért rosszul is elsülhetett volna.
Méregből vagy akár ijesztésből megvágtak volna lehet este a híradóban láttunk volna viszont:( -
#25034 má bocs, de...
a Boráros tele van órákkal
igazán kisegíthetted volna őket (az idő megmondásával) :D -
#25033 Ráadásul fényes nappal volt -
#25032 Jövök haza villamossal és szállok a borároson. Odajön 1 cigó és kérdi mennyi az idő. Mondom előveszed a telefonodat és megnézed. Erre aszondja, hogy mérnem mondom én meg az időt? Lehet az övé rossz vagy ilyen hülyeség. Közbe kezd szorosan mellettem jönni. Megkérkezik a 2 társa. Körbeállnak majd a legkisebb előkap egy 900 forintos kínai rambóbicskát és aszondja, hogy zsebürítés, telefon vagy széjjelszabdal. Mivel életemben először fenyegettek meg ilyesmivel szartam (bár ki nem szart volna) de kínomban röhögtem. Kb 1-2 percig így álltunk az én félelmem meg egyre jobban ment el és egyre jobban jött rám a röhögőgörcs :DD
A vége az volt hogy mondom anyáddal szórakozzál, kikerültem a kis késes szardarabot (a nagy benga haverja persze igyekezett fellökdösni) és elsétáltam. Jöttek mögöttem 1 darabig csak úgy cigányosan, de aztán lekoptak. Ennyit tudnak ezek, pofázni.
-
#25031 Akkor meg mit ér az élet? (Sex nélkül inkább már nem is akarnék élni.) -
#25030 Jól van Timbo.... semmi ilyen persze.... 2 embert is ismerek személy szerint aki így járt! és az egyik feljelentette őket.. utána mi lett?? megkeresték és fejbe kúrták.... ennyi -
#25029 "Tizenhét éve nem szeretkezik feleségével egy kínai férfi,
hogy örökké élhessen - vagy legalább ezer évig.
A minimális célból már 950 esztendő sincs hátra,
mivel a férfi az ötvenes éveit tapossa.
A szexen kívül a húsétkektől is tartózkodik, ez ugyanis
a másik feltétele az öröklétnek. A tézist egy kollégája
osztotta meg a férfival még 1989-ben,
és a férj azóta kerüli a feleségét lakásukban.
"Az egyszerű ételek megtisztítják a testem,
a szexmentes élet pedig nem engedi, hogy
kimerüljenek energiaraktáraim" - mondta
a Chongqing Business News című kínai lapnak.
A férj nemrégiben még tovább lépett:
beadta a válókeresetet azzal az indoklással,
hogy nyugodt életet akar. A bíróság azonban kicsit
felidegesíthette azzal, hogy csaknem 2 millió
forintnyi kártérítést ítélt meg a
feleség javára a válás fejében."
goldengate.hu
Normális az ilyen?... -
#25028 És akkor azt mondják hogy éljünk egymással normálisan.. cigányokkal? soha... -
#25027 De ismerem a srácot:) minden 7végén együtt lógunk:) és itt.: Szentesen semmi ilyen nem történik:D -
#25026 aha, kamu...pár hete a lakótársamtól így szedték el a pénzét meg a telefonját..
Kőbánya rulz, és még forgalom is volt...
Ja és fényes nappal (reggel 8 után valamennyivel) -
#25025 naja,ha megkérdezik nem tudod és megpróbálod elküldeni vagy óráról mutatod meg miközben egy boxer van a kezedben majd az orra alá nyomod az órát :D -
#25024 tőlem is megkérdezték már, hogy "hé tesó, mennyi az idő?", de bakancsba voltam, lezúztam a problémát -
#25023 nem az én már láttam ilyet+majdnem velem is megtörtént -
#25022 :D -
#25021 Kabriód volánjánál ülsz, és egyenletes sebességgel száguldasz. Hajadat borzolja a szél. Tőled balra egy szakadék. Jobbra egy szirénázó tűzoltóautó, mely ugyanannyival hasít, mint te. Előtted egy autódnál lényegesen nagyobb malac nyargal. Hátulról egy helikopter követ, szinte a földet súrolva. A helikopter és a malac sebessége egyébként szintén megegyezik a tiéddel. Hogy rázod le ezeket???
Gondolkozz!
Takarodj le végre a ringlispilről és hagyd a gyerekeket játszani!!!!! -
#25020 Érettségi feladatok 2085 Magyarország
1.Fekete Pákó betelepülése, majd kiűzetése Magyarországról!
2.Győzike vagyonosodása és az etnobiznisz összefüggései.
3.Fejtse ki részletesen, hogyan "kúrta el" Magyarország sorsát Gyurcsány Ferenc miniszterelnök!?
4..Ismertesse részletesen a századforduló médiájának egyetemes kultúrtörténeti alkotásait (Big Brother, Való Világ, Fókusz, Aktív, Dáridó, Fásy Mulató), és azok pozitív hatásait a kor társadalmának szellemiségére, intelligenciaszintjére!
5. Anettka és a kozmosz közti viszony a XXI-ik században.
6. Döntse el melyik évben volt nő, és melyik évben volt férfi Terri Black!?!
7. Magyarország "sztárjai" a XXI. Században: Fekete Pákó, Győzike. Jelölje térképen, mely kontinensre kellett volna visszavándorolniuk?
8.Balázs Vs. Mónika show. Melyiknek volt a nagyobb nézettsége, és közerkölcsformáló hatása?
9. A Barátok közt szappanopera 102542. részének részletes bemutatása a XXI-ik század végén! Ismertesse bizonyos szereplők sorozatbéli életrajzát! Mint pl. a Tilda-karakter evolúciója(1-51-ig)
10. Miért részesíti előnyben a roma többségi társadalom az idegen hangzású keresztneveket? (Eszmeralda, Rozalinda, Izaura, Pamela, Szamanta,ill. Vinettú, Szándokán, Hoszéármándó, Ronáldó, Maradona)
11.Ki volt Kiszel Donatella édesapja? Válassza ki, és húzza alá a megfelelő személy nevét:
- Mr. Sylvester Stallone
- Kondor Csaba Úrhölgy
- Az ismeretlen katona ("akcióban eltűnt")
- Az igazi Fantomas
12. Kelemen Anna metamorfózisának ismertetése, munkásságának kultúrtörténeti elemzése.
13. Ismertesse Kocsor Zsolt (egykori művésznevén: Kozsó) nemzetközi elismertségének (Nobel-békedíj, Grammy-díj, Szívárvány Zászló-érdemrend) okait és pályafutásának főbb állomásait!
14. Mikor csatlakozott Magyarország államadóssága a "Fejlődő Országok" elitcsapatához?
A:2007
B:2008
C:2009
15. Melyik hazai mestermű vált a világörökség részévé a XXI-ik század közepén?
- Kiszel Tünde "Donatellácska" naptársorozata
- A 4-es metró frissen átadott, Panama-díjas első szakasza
- A Chuck Norris híd
- Schobert Norbert Update Enciklopédiája -
#25019 az.... -
#25018 Ez kamu :C -
#25017 ezek semmik egyébként... ucán megállítanak fényesnappal, méghozzá fő uccán... 5en vannak.. helo telo pénz mp3 lejáccó... ha nem adod véged.. ilyeneket nyomnak erre... megdöbbentő
na de haggyuk ezt! mégiscsak viccfórum:D -
#25016 Vicesebb amikor a midi csengőhengot bömböltetik...
Másik meg buszon elkezdett OGli-G-t nyomni polifónikusba... -
#25015 nálunk is van pár hasonló... a legjobb hogy az "akcijós" mobiltelefonukkal (ami egyébként többet ér mint az életük) hallgatják az utcán a nagykeményfaszagyerek rapzenéket, és közben ugrálnak mint a majmok :c
/néha vicces látvány/ -
Tmac #25014 Az semmi, sajna én egyik nyáron olyan hajnali 5kor (akkor azért már kezd világosodni, de a reggel munkába siető embereken kívül még senki sincs az utcán főleg hogy nyáriszünet van). Nah szóval olyan 5óra lehetett és arra ébredek hogy valami eszméletlen kiabálás van lent az utcán. Félkómásan felkelek és lenézek a 3.ról hogy mégis kit/kiket ölnek éppen az utcán. Viszont amit láttam az még ennél is durvább volt, a környék "nagymenő" cigányai (olyan 16-17 évesek kb) szóval azért már ha normális emberek lennének éppeszűnek lehetne nevezni őket. Szóval ők kb olyan 6-8an ott az út közepén egy üres literes vagy 2 literes műanyag üveggel fociztak. Mégegyszer hangsúlyozom hogy ez kb reggeli 5kor és közben torkaszakadtából kiabálja az összes hogy "passzolj" és ezt fűszerezi 1-2 jókis káromkodással is, az már mellékes hogy az út közepén mindezt ahol elméletileg az autók közlekednek de ez őket nem érdekelte (bár ilyenkor nincs nagy forgalom). Ezekután senki ne mondja nekem hogy ezek értelmes emberek mert normális ember nem csinál ilyet, de tökéletes segénységi bizonyítványt állítanak ki magukról az tuti...
(bár az-az igazság hogy ez a stori csak akkor üt ha élőben látja az ember) -
#25013 ez vicc? :c