Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • Tmac
    Az semmi, sajna én egyik nyáron olyan hajnali 5kor (akkor azért már kezd világosodni, de a reggel munkába siető embereken kívül még senki sincs az utcán főleg hogy nyáriszünet van). Nah szóval olyan 5óra lehetett és arra ébredek hogy valami eszméletlen kiabálás van lent az utcán. Félkómásan felkelek és lenézek a 3.ról hogy mégis kit/kiket ölnek éppen az utcán. Viszont amit láttam az még ennél is durvább volt, a környék "nagymenő" cigányai (olyan 16-17 évesek kb) szóval azért már ha normális emberek lennének éppeszűnek lehetne nevezni őket. Szóval ők kb olyan 6-8an ott az út közepén egy üres literes vagy 2 literes műanyag üveggel fociztak. Mégegyszer hangsúlyozom hogy ez kb reggeli 5kor és közben torkaszakadtából kiabálja az összes hogy "passzolj" és ezt fűszerezi 1-2 jókis káromkodással is, az már mellékes hogy az út közepén mindezt ahol elméletileg az autók közlekednek de ez őket nem érdekelte (bár ilyenkor nincs nagy forgalom). Ezekután senki ne mondja nekem hogy ezek értelmes emberek mert normális ember nem csinál ilyet, de tökéletes segénységi bizonyítványt állítanak ki magukról az tuti...

(bár az-az igazság hogy ez a stori csak akkor üt ha élőben látja az ember)