41234
Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • Rockynhooo
    MEgy az öregbácsi a biciklivel és elesik:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D
  • Sas6
    mennyire igaz:D
  • thophye
    Mesélek egy viccet: -Hogyan lehet tyúkot csinálni? -Nem tom!
  • Max7
    Énse vettem észre, de tééééééék :D 16 hozzászólás kell egy new tékhez.... hajrá!
  • Mincsi
    - Mi az abszolút pazarlás?
    - ??
    - 1 ladában 4 cigány belehajt a Dunába. Mi ebben a pazarlás?
    - ??
    - A lada 5 személyes!
  • Fantos
    WHÁHÁHÁHÁ :P
  • Frosty01
    Apa a lányának:
    - Na kislányom, úgy érzem, hogy már elég érett vagy ahhoz hogy beszélgessünk a szexről.
    -Oké apa. Mit akarsz tudni?
  • desigo
    titkon lehet nagy téker
    (csak lapít)
  • Kamehame
    és sponygyabob-al :D
  • cement
    de senki nem vette észre és nem hajtott rá, na az milyen? :DDD
  • Frosty01
    váááááááá
    eretnek!

:D
  • HUmanEmber41st
    Elcseszi a 25k TÉKet ehh, minek fórumozik az ilyen ????
    :D :D :D
  • Max7
    Spongyabooooooooooob? :)]
  • Fantos
    lol
  • Frosty01
    nekem valamiért mindig Patrickal a tengeri csillaggal sikerül ezt elképzelnem :D
  • NMárkó4
    Megy a bolondember az erdőben gombát szedni:
    -Goombaaa!
    Arra jön a jótündér:
    -Bolond ember! Ma jó napom van! Kívánhatsz hármat!
    Bolond ember kíván:
    -Legyek okos!, Jééé, okos vagyok! Beszarok! Jajj, beszartam, hülye vagyok! Goombaa!
  • atlagember
    Egyik szőke nő a másiknak:
    - Jé, neked is négy csillag a pin kódod.
  • atlagember
    A pár már kezd összemelegedni, mikor a kiscsaj megkérdezi a srácot:
    - És mond, van kocsid?
    - Persze.
    - És hány köbcentis?
    - Hatezer.
    - Hú, az baromi jó. És hány ajtós?
    - Kettő.
    - Fantasztikus. És mekkora?
    - Jó nagy.
    - Szuper. És milyen színű?
    - Kék.
    - Imádom a kéket. Az a kedvenc színem.
    És milyen márkájú?
    - IFA.
  • Shaman
    Az asszony mindig arról panaszkodik, hogy nem figyelek rá. Vagy valami hasonlo...

• bardocz
    15 éves házasság után egy pár a pszichológusnál.
    Miután a pszichológus megkérdezte őket, hogy mi a gond, a nő egy hosszadalmas, szenvedélyes és szívtépő listát zokogott el a szakembernek az elmúlt 15 év összes létező problémájáról.
    Csak mondta, mondta: elhanyagolás, bensőségesség hiánya, üresség, magányérzet, szeretet hiány, s egy egész lista a soha ki nem elégített érzelmi igényeiről, melyeket ki kellett bírnia házasságának eddigi szakaszában. A szakember miután végig hallgatta a listát, felállt, körbejárta az íróasztalát, majd egy hatalmas szenvedélyes csókkal magához ölelte az asszonyt.
    A nő elhallgatott, s mint akit elkábítottak, szótlanul leült. A pszichológus a férjhez fordult és így szólt: "Látja, erre van szüksége a feleségének, hetente legalább háromszor!! .... Meg tudja tenni?"
    A férj gondolkodott egy kicsit, majd válaszolt: "Nos, el tudom hozni önhöz hétfőnként és szerdánként, de péntekenként horgászok."
  • akyyy
    höhö rossz topik:D
  • rewel
    Májusi eső aranyat ér - mondta a paraszt, és kiúszott a vetésből... :)))
  • jann
    nem.

Békéscsabai :)
  • bardocz
    bocs a két üzenetért de te nem budais vagy?ha már 3-as busz:D
  • bardocz
    XD buszon labdáznak LOL
  • jann
    ismerős a szitu :D

fogyisulis kiscigánycsávok szoktak lenni azon a buszon amivel énjárok (az is 3 as :) ) haverom egyszer az egyiket felrugta ... zavarta hogy a buszon labdáznak.
  • bardocz
    velem olyan történt még pár hónapja hogy ülök a 3-as buszon a végállomásba várom hogy induljon.Már mesziről láttam két cigány nigger rap-er gyereket fejükön oldalra csapott sapka,na gondoltam hol lehet az iq-juk.Látom hogy jönnek a busz felé imádkoztam fel ne száljanak mert nem tüntek illatosnak.Szerencsére felszálltak...hát mondhatom illatosak voltak...Felszűlnak az egyik megszólal:
    -Há nízd mán! hát it má hálálfej van,itt aztán kőkemínyen megkapjuk a diagzdózisunkat!
    Alig bírtam ki röhögés nélkül de már megtanultam viszatartani énekóráról.Aki 3-as buszal jár budafokra tudhatj hogy van egy merci kereskedés vegyésznél.Elmegy mellete a busza erre az egyik megszólal:
    -há nízzed ottan vánnák a jó kocsík!
    na golndoltam magamban ilyet is csak egy ilyen tud mondnai mivel a merciket nem is szeretem na meg ismerlyük a fehér öltönyös fehér merdzsós diszkós cigányokat...
    Megáll a buszmegállóban a busz és egy picit állt mert nem egészséges kikanyarodni egy határozottan jövő kamion elé amin szép méretes vascsövek vannak.Megszólalt az egyik:
    -Há nyomjád nekí tesvír!
    Utána már nem tudom mi történt mert szerencsére vegyész után kell leszálnom.

Másik pár hete vasárnap történt ahoz ott kell lenni hogy valaki szakadjon a röhögéstől meg egy sör se árt:
    Osztályos színház után mentünk haza és pont betértünk egy boltba ahol vettünk sört mindenki egyet de nem hatott.Páran elmentünk a sulihoz mert ott ment szét mindenki másik irányba.Ott marhultunk,integettünk a kocsiknak meg megtapsoltuk őketmajd amikor elfogyott a nép akkor elindultunk egyik oszt.társammal hazafele szintén hármason.Halljuk hogy szól valami igénytelen zene denem törődtnk vele,leültünk.Akkor tűnt fel hogy egy olyan szakadt cigány csávó ült ott a gyerekével hogy olyat is ritkán látni.Észrevettók hogy az ő telefonjáról szól a zene ami többet ért mint kettőjük ruhája,meg ránézésre a házuk.Már az ablakon néztünk ki nagyon anyira röhögtünk mikor megszólalt a szmek det.Ott majdnem meghaltunk a röhögéstől és én végállomásig utaztam melletük egy igazi élmény volt végig az ablakon néztem ki és rángatóztam a röhögéstől.

De ehez ott kell lenni hogy tényleg röhögjön rajta valaki.Vannak még történetek de azok nem ilyen jók eza kettő a legjobb azokat nem is fogom leírni.
  • Kamehame
    ja nemtudtam :)
  • HUmanEmber41st
    Írjad nyugodtan, h cigány itt még lehet :D
  • Kamehame
    Felénk sok a roma, ma elég viccesen veszekedtek:
    ....-Te normális vagy?
    Erre a másik:
    -ne szégyenitsé' má' az egész családomba nincsen olyan!
  • Sas6
    xDDDDDDD
  • Frosty01
    Pistike odamegy egy árokban fekvő hullarészeg emberhez, aki össze-vissza hányta, hugyozta, szarta magát.
    Megkérdezi:
    - Bácsi, de hát miért nem annyit ivott, amennyi jól esik ?
    - Mert nem volt elég pénzem, bazdmeg !!
  • SLICK
    Sry ha volt már de én ma hallottam először:

Nyuszika megy az erdőben. Találkozik a bagollyal és meg is kérdezi tőle:
    -Bagoly! Tudtad, hogy 150-es az IQ-m?
    -Persze, hogy tudtam!
    -Rendben, de akkor levennél belőle 50-et? Mert ez nagyon sok...
    Erre a bagoly elvette. Másnap ismét megy a nyuszika és találkozik a bagollyal, szintén megkérdezi:
    -Bagoly! Vegyél már le az IQ-umból 50-et mert ez még mindig sok!
    A bagoly megint eleget tesz a nyuszika kérésének. Harmadnap megint megy a nyuszika, újra összefut a bagollyal:
    -Te bagoly! Vegyé' már le még 50-et mert ez még mindig sok!
    -Na, rendben nyuszika, de holnaptól menstruálni fogsz!

A temetőben sántikál egy öreg néni. Egyszercsak meglátja az éppen dolgozó sírásót és kicsit nyögősen megkérdezi:
    - E-elnézést uram, d-d-de meg tudná m-mondani, hogy merre találom a 69-es parcella 42-es s-s-sírkövét???
    Erre a sírásó mérgesen kihajítja az ásót és ahogy mászik ki a gödörből ezt mondja:
    - Ejj!! Mindig össze-vissza mászkáltok és a végén nekem kell a helyetekre vinni!
  • HUmanEmber41st
    Ugye a Narancs, Tetves és Dugó szövegkönyvét nem akarja senki sem betenni ide:D :D
    És vegyétek úgy, h ezt a postot kétszer küldtem el
    És vegyétek úgy, h ezt a postot kétszer küldtem el
  • bardocz
    aszittem onnan vetted az ötletet :D
  • Neonsz
    kössz a linket! nem tudtam, hogy létezik videó is.
  • bardocz
    aha oké
  • Sadist
    Hehe, sejtettem -.-
  • Neonsz
    ez egy vicces szöveg olvassátok el:

Don Vito Corleone üzenete:
    Once egyszer the idő there volt kettő little pig, they mentek to the bank to kérni big segély for ő ház. But bank said, építsetek from your erő, then bank meg help. Time is ment, the hazak are maided, and farkas is csepereded up. He was nagyon hungry and very fázott, because the hó was hullott. I go to szerezni some kaja, said he with vacoging teeth. He ment on the rét és saw a big kupac the szalma, melynek pig illata was. He bekopog and mondta: little pig, little pig, engedj me into. Mire a malac said. I don't engedlek be, because you eszel meg me. Wolf válaszolt: little malac, little malac, help nekem. It is big hideg, I'm fagying meg. But little pig was hajthatatlan. When csökkentagyú wolf látta, hogy pig don't engeding him, into the ház. He was gyűjting big air to his tüdő, fújing the ház away, and ette meg kismalacot. Tellt, múlt the time, then farkas's gyomor was very üres. I go out, to the rét, hátha find egy újabb malac, said ő. Went, went on the mező, then he látott meg egy újabb house. Itt volt egytégla house, with malac szag too. Like the előző.
    Don Vito Corleone üzenete:
    Hi little malac, I'm the ügynök of the bank, and I hozd you segély, that you kértél. You nem vagy agent, you vagy the csökkent agyú wolf, I érezd your stinky foot szag, that you vagy, that kretén wolf, who etted meg my brother. When farkas látta, hogy nice szó nem working again, he tried to fúj away the house. He fújd once, he fújd twice, then he fújd ki, because the ház was still ált. I gyújting it up, with my old gyufati(?). Said he. When olting his bunda, he tried to gyújting up the house, it was not sikerült. He gondolta, megy to the ház alá, and ásing up the padló. He started to ásing down to the earth. He was ásing, ásing, then talált a big folyosó, with fekvő létra. He started mászing, and gondol: why these létra fekszing here, and why nem áll. He got the válasz, very hamar, when metro was jött, his élet, was ért véget.

• Frosty01
    ésakkor mi van? vicc...