Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • bardocz
    velem olyan történt még pár hónapja hogy ülök a 3-as buszon a végállomásba várom hogy induljon.Már mesziről láttam két cigány nigger rap-er gyereket fejükön oldalra csapott sapka,na gondoltam hol lehet az iq-juk.Látom hogy jönnek a busz felé imádkoztam fel ne száljanak mert nem tüntek illatosnak.Szerencsére felszálltak...hát mondhatom illatosak voltak...Felszűlnak az egyik megszólal:
    -Há nízd mán! hát it má hálálfej van,itt aztán kőkemínyen megkapjuk a diagzdózisunkat!
    Alig bírtam ki röhögés nélkül de már megtanultam viszatartani énekóráról.Aki 3-as buszal jár budafokra tudhatj hogy van egy merci kereskedés vegyésznél.Elmegy mellete a busza erre az egyik megszólal:
    -há nízzed ottan vánnák a jó kocsík!
    na golndoltam magamban ilyet is csak egy ilyen tud mondnai mivel a merciket nem is szeretem na meg ismerlyük a fehér öltönyös fehér merdzsós diszkós cigányokat...
    Megáll a buszmegállóban a busz és egy picit állt mert nem egészséges kikanyarodni egy határozottan jövő kamion elé amin szép méretes vascsövek vannak.Megszólalt az egyik:
    -Há nyomjád nekí tesvír!
    Utána már nem tudom mi történt mert szerencsére vegyész után kell leszálnom.

Másik pár hete vasárnap történt ahoz ott kell lenni hogy valaki szakadjon a röhögéstől meg egy sör se árt:
    Osztályos színház után mentünk haza és pont betértünk egy boltba ahol vettünk sört mindenki egyet de nem hatott.Páran elmentünk a sulihoz mert ott ment szét mindenki másik irányba.Ott marhultunk,integettünk a kocsiknak meg megtapsoltuk őketmajd amikor elfogyott a nép akkor elindultunk egyik oszt.társammal hazafele szintén hármason.Halljuk hogy szól valami igénytelen zene denem törődtnk vele,leültünk.Akkor tűnt fel hogy egy olyan szakadt cigány csávó ült ott a gyerekével hogy olyat is ritkán látni.Észrevettók hogy az ő telefonjáról szól a zene ami többet ért mint kettőjük ruhája,meg ránézésre a házuk.Már az ablakon néztünk ki nagyon anyira röhögtünk mikor megszólalt a szmek det.Ott majdnem meghaltunk a röhögéstől és én végállomásig utaztam melletük egy igazi élmény volt végig az ablakon néztem ki és rángatóztam a röhögéstől.

De ehez ott kell lenni hogy tényleg röhögjön rajta valaki.Vannak még történetek de azok nem ilyen jók eza kettő a legjobb azokat nem is fogom leírni.