Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
Sry ha volt már de én ma hallottam először:
Nyuszika megy az erdőben. Találkozik a bagollyal és meg is kérdezi tőle:
-Bagoly! Tudtad, hogy 150-es az IQ-m?
-Persze, hogy tudtam!
-Rendben, de akkor levennél belőle 50-et? Mert ez nagyon sok...
Erre a bagoly elvette. Másnap ismét megy a nyuszika és találkozik a bagollyal, szintén megkérdezi:
-Bagoly! Vegyél már le az IQ-umból 50-et mert ez még mindig sok!
A bagoly megint eleget tesz a nyuszika kérésének. Harmadnap megint megy a nyuszika, újra összefut a bagollyal:
-Te bagoly! Vegyé' már le még 50-et mert ez még mindig sok!
-Na, rendben nyuszika, de holnaptól menstruálni fogsz!
A temetőben sántikál egy öreg néni. Egyszercsak meglátja az éppen dolgozó sírásót és kicsit nyögősen megkérdezi:
- E-elnézést uram, d-d-de meg tudná m-mondani, hogy merre találom a 69-es parcella 42-es s-s-sírkövét???
Erre a sírásó mérgesen kihajítja az ásót és ahogy mászik ki a gödörből ezt mondja:
- Ejj!! Mindig össze-vissza mászkáltok és a végén nekem kell a helyetekre vinni!