Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • kispeki
    és most a további viccek.....:

Amerikaiak betérnek egy étterembe. Látják, hogy minden pincér jobb zsebében egy teáskanál van. Amikor kijön az asztalhoz a pincér, megkérdezik tőle, hogy miért van ott az a kanál.
    -Tudja az azért van ott, hogyha valakinek leesik a teáskanálja, ne kelljen egyből kimenni a konyhára kicserélni, majd csak akkor, amikor úgyis megyek ki ennivalóért.Ez 76,39%-os időspórolás
    -Jólvan
    Mondják az amerikaiak. Egyszercsak azt is észreveszik, hogy minden pincér sliccénél egy madzag lóg. Erről is megkérdezik az asztalhoz érkező pincért.
    -Miért van ott a sliccénél az a madzagű?
    -Hát tudja az rá van kötve a .... igen arra és így hogyha előveszem a ŰWC-ben nem kell megmosnom utána a kezem, így 76,39%os vízspórolás történik. Csodás igaz? Az igazgató úr találta ki ezt....
    -Aham, és ha arra való hogy elővegye akkor mivel teszi vissza?
    A pincér odamegy és halkan megsúgja:
    -Hát tudja nem tudom, hogy a többiek hogy csinálják, de én a kanállal szoktam.