Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
és most a további viccek.....:
Amerikaiak betérnek egy étterembe. Látják, hogy minden pincér jobb zsebében egy teáskanál van. Amikor kijön az asztalhoz a pincér, megkérdezik tőle, hogy miért van ott az a kanál.
-Tudja az azért van ott, hogyha valakinek leesik a teáskanálja, ne kelljen egyből kimenni a konyhára kicserélni, majd csak akkor, amikor úgyis megyek ki ennivalóért.Ez 76,39%-os időspórolás
-Jólvan
Mondják az amerikaiak. Egyszercsak azt is észreveszik, hogy minden pincér sliccénél egy madzag lóg. Erről is megkérdezik az asztalhoz érkező pincért.
-Miért van ott a sliccénél az a madzagű?
-Hát tudja az rá van kötve a .... igen arra és így hogyha előveszem a ŰWC-ben nem kell megmosnom utána a kezem, így 76,39%os vízspórolás történik. Csodás igaz? Az igazgató úr találta ki ezt....
-Aham, és ha arra való hogy elővegye akkor mivel teszi vissza?
A pincér odamegy és halkan megsúgja:
-Hát tudja nem tudom, hogy a többiek hogy csinálják, de én a kanállal szoktam.