Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
Gladiátor: Na ilyen se volt még, egy lapon említenek Vlala-val ez megtisztelő :D A másik dolog hogy milyen jól ismersz.
Cement: Mi az hogy mindennel bajom van? Nincs bajom vele hogy berakta, csak megkérdeztem hogy ez vicces-e?
Szerintem van olyan, hogy valamin nem mindenki tud röhögni, ez például nekem ilyen volt, de semmi köze a románhoz, a cigányhoz, a focihoz, csak úgy együtt én nem tartottam viccesnek, ezért megkérdeztem hogy hol rejtőzködik a poén? De ha már magyarázni kell tudom akkor nem ér semmit.
Szóval hanyagoljuk a témát, de nem szeretem ha ok nélkül megy a személyeskedés rendben?!